Meer informatie over spirituele vakanties

Wat anderen zeggen over de cursusvakanties:

Praktische informatie Zomer vijfdaagse Drenthe

11 t/m 15 augustus 2023 in Vledderveen

Op een paar kilometer van ons woonhuis is een sfeervolle spirituele plek verrezen: Welhoven. Er is een prachtige cursusruimte en er zijn sfeervolle kamers.

De cursusdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Naar keuze kan je elke dag na het programma naar huis gaan of overnachten op Welhoven.

Kosten
De cursuskosten bedragen €450,- of een ander bedrag naar keuze: zie hiervoor ons systeem van zelf te bepalen bijdrage. Dit is inclusief koffie, thee en koeken. Dit is exclusief maaltijden en eventuele overnachtingen.

De prijs voor een 2p-kamer (met twee mensen) is per nacht € 27,50 p.p. Dit is inclusief de toeristenbelasting en exclusief linnenset. Deze kun je optioneel bijhuren voor € 6. Een 1p-kamer is € 35,00 per persoon, per nacht. De prijzen voor eventuele maaltijden zijn: lunch € 13,50, diner € 16 en ontbijt € 8,00.

Je kunt zelf bepalen of en wanneer je hier gebruik van wilt maken. Meer informatie vind je op de site van Welhoven. Een kamer reserveren loopt via ons.

Deelname
Je kunt je opgeven via het aanmeldformulier.

Nadat je deze hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin verzoeken wij je binnen twee weken een aanbetaling te doen van € 100. Zodra wij je aanbetaling hebben ontvangen, is je deelname definitief. Twee tot vier weken voor de aanvang van de cursusweek ontvang je een uitgebreide bevestiging waarin alle praktische details zijn opgenomen.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.