Meer informatie over spirituele vakanties

Wat anderen zeggen over de cursusvakanties:

Wat heb ik enorm genoten van vooral de prachtige meditaties van de grote meesters en de energetische uitwerking hiervan. Ik baad mij nog volop in het Licht, zo voelbaar ook in mijn hart. Jullie enorme zorgvuldigheid en liefdevolle aandacht voelde als een veilige bedding en een warm bad. - Atty

Ik heb de vijf dagen in Drenthe heel fijn gevonden. Ik heb veel geleerd. De Spring Forest Qigong oefeningen vond ik erg boeiend. Het was ook heel fijn om weer in het licht te zijn. Het logeeradres was geweldig en het weer zat 100 procent mee. Een bekende van mij vond dat ik er heel goed uitzag en dacht dat ik een nieuwe man gevonden had! 😉 Het werkt nog steeds door, merk ik. Heel erg bedankt dat jullie mij dit gegeven hebben. Alle goeds. - Fanny

Het was een inspirerende week waarin ik veel heb mogen ervaren. Ik ben meer in contact gekomen met mijn hart en lichaam. Ik heb veel energie en heling mogen ontvangen en mogen geven tijdens de meditaties. Zelfs buiten het programma om was de verhoogde energie voelbaar. Door de meditaties van Froukje en Jeroen was het echt mogelijk om een sterkere verbinding met de hogere dimensies te ervaren waardoor ik meer in contact met mijn ziel mocht komen, een prachtige ervaring! Ook de Qi Qong oefeningen waren een openbaring. Dank jullie wel! - Simone Schelvis

"Een heerlijke vakantie/retreat; een fijne terugtrekweek om helemaal thuis te komen in jezelf. Dit onder liefdevolle, bezielende leiding van Froukje en Jeroen en licht en liefde van de opgestegen meesters, zoals St. Germain, Yogananda en avatar Babaji, diep voelbaar. Een wandeling naar (Atlantis)-stenen zorgde voor een goede aarding, een mooie verbinding met The Inner Earth City’s. Dus licht als een veertje met beide benen op de grond! Voeg hierbij het logeren in een mooi Lichtcentrum in een prachtige natuurlijke omgeving met een gezellig stadje op loopafstand. Zuivere lucht, prachtige planten, lieve mensen en heerlijk eten. De zon, zee niet ver weg. Wat kan je je nog meer wensen. Dank, dank, dank, lieve Froukje en Jeroen." - Miny van Velthuizen

Ik ben jullie dankbaar voor jullie liefde, wijsheid en humor, ik heb daar in stilte van genoten. Weet dat ik dankbaar ben, voor alles. - Marlies

Ik heb een heerlijke week gehad. En zoals een andere cursiste zei: ‘alles klopte’. We hadden mooi weer, een mooie groep, mooie locatie, mooie ontmoetingen, mooie meditaties, mooie omgeving, heerlijk eten en nog veel meer moois. Dank jullie wel! - Caroline Gorthuis

Spirituele Vakantie Drenthe Welhoven

Nieuwe data worden gepland.
 

Hieronder vind je de informatie van de afgelopen Zomer vijfdaagse 11 t/m 15 augustus 2023 in Vledderveen (Drenthe)

Drie poorten naar innerlijke bevrijding - en de energie van de zon -

Voel je het verlangen om te verstillen van binnen? Heerlijk de tijd en ruimte hebben om te ontspannen en dieper in jezelf af te dalen? Gedurende deze spirituele vakantie groeit het gevoel van eenheid en geluk en geniet je van de verbinding met jezelf, de natuur en je medecursisten. Je groeiproces is magisch en vol verassingen!

Werkelijk geluk is van binnen en onafhankelijk van wat of wie dan ook!
Het is een staat van zijn waarin je hart straalt als een zon en je diepe vreugde ervaart.

De drie poorten

In deze week staan de drie heilige poorten centraal. Dit zijn energetische doorgangen in jezelf. In meditaties leer je ze eerst afzonderlijk kennen. Gecombineerd en samenvallend leiden ze tot een staat van zijn van innerlijk geluk

De drie poorten zijn ons gegeven door de geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos, die via ons spreken en werken. Zij brengen de energie van innerlijk geluk, van ‘zomaar gelukkig zijn’ in de ruimte. Jij gaat daarmee resoneren en stapt vanzelf geleidelijk in de volheid van die ervaring. We combineren dit met de energie van de zon zodat je ervaring enorm wordt versterkt.

Sinds enige jaren beoefenen wij ‘sunyoga’. Dit is een meditatie in de zon met open ogen. Je beschouwt de zon als een meester met onvoorwaardelijke liefde. Door uit te reiken vanuit je hart naar de zon, reikt deze uit naar jou en vult jou met heling, liefde en vreugde.
Over ongeveer een jaar zullen we sunyoga kunnen/mogen geven. Maar nu kunnen we al een heleboel doen wat daarop voorbereid en wat op zich al hele mooie staten van zijn geeft.

Zo kunnen wij in meditaties (binnen) al afstemmen op de zon. Bij de drie poorten werkt het licht van de zon versterkend voor de opening naar je innerlijke licht. En de energie van de zon helpt met zijn krachtige licht bij het oplossen van belemmeringen. We zullen, als het weer meezit, een meditatie in de zon doen maar dan met gesloten ogen. Desgewenst kan je hierbij in de schaduw zitten.

Belemmeringen oplossen

De bron van innerlijk geluk is altijd aanwezig in jezelf maar geregeld verstopt achter gevoelens, gedachten en patronen die je belemmeren en die vernauwing en blokkades veroorzaken. Aan deze belemmeringen besteden we veel aandacht.

Je kunt daarbij kijken naar verschil­lende gebieden in je leven zoals je spirituele groei, je werk of bezigheden, je gezondheid en je relaties. Wat wil jij veranderen en creëren in deze gebieden van je leven? Je geeft dan richting aan de stroom van energie die als vanzelf ontstaat vanuit de staat van zijn van innerlijk geluk. Je creëert van daaruit moeiteloos het leven dat jij wilt.

In de groep creëren wij een veilige sfeer opdat je je uitgenodigd voelt je verder te openen, je ervaringen te delen en eventuele emoties toe te laten. We stellen openheid over je proces en het delen van je ervaringen erg op prijs. Het maakt het voor ons makkelijker op je af te stemmen en een veilige sfeer te creëren.

Wat gaan we doen?

We laten de goddelijke energie door ons heen stromen en laten ons leiden door de meesters en andere lichtwezens. Het licht van Sri Babaji is krachtig aanwezig. Dit kun je voelen en op een diep niveau ervaren dat dit door je heen stroomt. Het is prachtig om op dit licht te vertrouwen en je erdoor te laten leiden. Daarnaast stemmen we ons af op de zon zodat een en ander nog dieper werkt.

In de cursus staan geleide meditaties centraal waarbij we de geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos channelen. Meditaties worden afge­wisseld met (Qi Gong) oefeningen, mantra zingen en swingen.

Er is één stiltedag, dat wil zeggen dat we die dag alleen tijdens de cursus-momenten spreken of met elkaar communiceren. Je kunt dan nog dieper in jezelf gaan. Het brengt je ook vaak bij diepere belemmerende lagen. Op deze dag is er ook een stilte wandeling in de prachtige natuur.

Praktische informatie Spirituele vakantie

De cursusdagen tijdens deze spirituele vakantie zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Naar keuze kan je elke dag na het programma naar huis gaan of overnachten op Welhoven. De cursuskosten bedragen €450,- of een ander zelf te bepalen bedrag. Dit is inclusief koffie, thee en koeken, exclusief eten en overnachtingen. Kijk voor deze laatste kosten op www.welhoven.nl. Een kamer reserveren loopt via ons. 

Klik hier voor uitgebreidere praktische informatie