Meer informatie over Individueel:

Wat anderen zeggen over Individuele healing:

Praktische informatie over Individueel

Froukje geeft beperkt fysieke live sessies (healing en/of hypnotherapie) en afstand healings. Ze geeft geen langer durende therapie meer.

Vormen en werkwijze
Afhankelijk van wat er op het moment speelt, kiezen we een bepaalde vorm of werkwijze. Meestal doe ik healing of spirituele hypnotherapie. Ook werk ik met het leren uiten van vastzittende emoties. Je kunt ook kiezen voor een (kortere) healing op afstand.

Er zijn cd-sets met meditaties die je kunt aanschaffen en die erg behulpzaam kunnen zijn bij je proces. Je kunt daarmee thuis zelf oefenen.

Duur van de sessie
Een sessie duurt een uur en een kwartier tot anderhalf uur. Een healing op afstand duurt 20 - 30 minuten.

Kosten
Je bepaalt zelf wat je kunt en wilt geven voor een sessie. Dit kan afhangen van je situatie en vooral van wat je hart je ingeeft. Zie ook ons systeem van vrijwillige bijdrage in de vorm van donaties.

Kennismakingsgesprek
In een kennismakingsgesprek hoor ik graag iets over je achtergrond, waar je mee bezig bent en wat je zou willen. Uiteraard kun je mij ook vragen stellen. Daarna kunnen we beslissen of we met elkaar in zee zullen gaan. Ik combineer het liefst een kennismakingsgesprek met een korte healing of meditatie.

Afspraak maken voor een sessie?
Stuur dan een bericht, waarna wij een afspraak maken. Je kunt ook bellen: 0521 344653.