Wat anderen zeggen over de Healing Opleiding:

Healingdagen door Froukje

De healingdagen zijn los te volgen en daarnaast onderdeel van de opleiding Healing vanuit het universele licht. Bij alle dagen gaat het om zowel heling van jezelf, veelal in meditaties en het oefenen met healing voor een ander.

Nieuwe data voor de Healingdagen volgen. Hieronder vind je informatie over de afgelopen Healingdagen. Automatisch op de hoogte worden gehouden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Healingdag op 26 juni in Steenwijk - loslaten van oude overtuigingen

Op deze healingdag gaan we oude gedachten en overtuigingen die je niet langer dienen, transformeren met licht en vervangen door positieve, ondersteunende gedachten. Je leert ook hoe je dat kunt doen in het energieveld van een ander. In meditatie gaan we terug naar oorzaken van hardnekkige overtuigingen. Door hier bij de wortel verandering aan te brengen, breng je verandering in het nu en in de toekomst.

Zin om mee te doen met deze dag? Je bent van harte welkom!

Bekijk hier de praktische informatie van de Healingdagen

Van de onderstaande Healingdagen worden de data nog inpland. Neem bij interesse of meer informatie gerust contact met ons op.

Werken met je hart en gewoontes. Minder mooie energieën en entiteiten

Verder openen van je hart en vergeving. Omgaan met minder mooie energieën en entiteiten. Reinigen. Oefenen met volledige hands-on-healing. Veranderen van een gewoonte of verslaving. Oplossen van familiekarma. Oefenen van het voorgesprek.

Healing op afstand en je levensdoel. Healing met sterrenlicht

Aarding en veiligheid. Oefenen voorgesprek en healing op afstand. Na afloop van de healing, het nagesprek. Voeding. Je levensdoel. Je rol als healer/hulpverlener. Healing met sterrenlicht.

Licht, liefde en je ziel

Je openen om te ontvangen, het openen van je hart, contact met je ziel, balans, werken met licht en met lichtwezens (M.A.P.). De kracht van visualisatie en het gebruik van je bewustzijn, de rol van emoties en aandacht voor het innerlijke kind. Een ander en jezelf in het helende licht houden. Meer informatie.

Contact met je gids

Contact met je gids, meester en/of engel. Met je gids: blokkades detecteren, vragen beantwoorden over jezelf, healing geven en een chakra reading doen.
Meer informatie.

Spring Forest Qigong
Data worden nog ingepland

Alle oefeningen, de basis filosofie, beginnen met detecteren en enkele healing technieken. Meer informatie.