Wat anderen zeggen over de Healing Opleiding:

Healingdagen door Froukje

De healingdagen zijn los te volgen en daarnaast onderdeel van de opleiding Healing vanuit het universele licht. Bij alle dagen gaat het om zowel heling van jezelf, veelal in meditaties en het oefenen met healing voor een ander.

Bekijk hieronder meer informatie over de Tweedaagse healing cursus op 29 mei en 3 juli (volgens het systeem van Spring Forest Qigong) en de Healingdag op 26 juni (loslaten van oude overtuigingen).

 

Tweedaagse healing cursus - 29 mei en 3 juli in Steenwijk

Dit zijn mooie en bijzondere dagen waarin je jezelf en anderen leert te helen volgens het systeem van Spring Forest Qigong. Deze dagen hebben mijzelf het gereedschap gegeven voor healings op afstand. Daarnaast leer je vier qigong oefeningen en oefeningen om soepel te blijven.

Enkele voorbeelden:
Iemand heeft last van zijn darmen. Je leert dat je dan eerst de longen moet openen voordat je naar de darmen gaat. Maar voor de longen moet je eerst schouderpunten openen en de zogenaamde ramen naar de longen. Om energie weg te halen bij de longen en darmen heb je speciale effectieve technieken.

Voor diabetes moet je de nieren openen, de alvleesklier, lever en blaas. Maar voor de nieren moet je ook weer eerst andere punten openen. Het hart open je vanaf de zijkanten en daarnaast is er weer een speciale techniek om overtollige energie van het hart af te voeren. En zo is er voor alles een manier van healing. Ik vond dat zelf een enorme ondersteuning naast de healings die ik al gaf volgens een andere methode. Een echte aanrader.

Als je deze dagen wilt volgen is het handig bekend te zijn met de Spring Forest Qigong oefeningen (level 1). Als je dat niet bent en toch graag mee wilt doen, neem dan contact met mij op.

Bekijk hier de praktische informatie van de Healingdagen

 

Healingdag op 26 juni in Steenwijk - loslaten van oude overtuigingen

Op deze healingdag gaan we oude gedachten en overtuigingen die je niet langer dienen, transformeren met licht en vervangen door positieve, ondersteunende gedachten. Je leert ook hoe je dat kunt doen in het energieveld van een ander. In meditatie gaan we terug naar oorzaken van hardnekkige overtuigingen. Door hier bij de wortel verandering aan te brengen, breng je verandering in het nu en in de toekomst.

Zin om mee te doen met deze dag? Je bent van harte welkom!

Bekijk hier de praktische informatie van de Healingdagen

Van de onderstaande Healingdagen worden de data nog inpland. Neem bij interesse of meer informatie gerust contact met ons op.

Werken met je hart en gewoontes. Minder mooie energieën en entiteiten

Verder openen van je hart en vergeving. Omgaan met minder mooie energieën en entiteiten. Reinigen. Oefenen met volledige hands-on-healing. Veranderen van een gewoonte of verslaving. Oplossen van familiekarma. Oefenen van het voorgesprek.

Healing op afstand en je levensdoel. Healing met sterrenlicht

Aarding en veiligheid. Oefenen voorgesprek en healing op afstand. Na afloop van de healing, het nagesprek. Voeding. Je levensdoel. Je rol als healer/hulpverlener. Healing met sterrenlicht.

Licht, liefde en je ziel

Je openen om te ontvangen, het openen van je hart, contact met je ziel, balans, werken met licht en met lichtwezens (M.A.P.). De kracht van visualisatie en het gebruik van je bewustzijn, de rol van emoties en aandacht voor het innerlijke kind. Een ander en jezelf in het helende licht houden. Meer informatie.

Contact met je gids

Contact met je gids, meester en/of engel. Met je gids: blokkades detecteren, vragen beantwoorden over jezelf, healing geven en een chakra reading doen.
Meer informatie.

Spring Forest Qigong
Data worden nog ingepland

Alle oefeningen, de basis filosofie, beginnen met detecteren en enkele healing technieken. Meer informatie.