Activeren en openen van de pijnappelklier

De pijnappelklier opent de weg voor hogere ervaringen, contacten en inzichten. In meditaties gaan we de pijnappelklier activeren en de werking van de hersenen optimaliseren.

Nieuwe cursusdata volgen. Automatisch op de hoogte worden gehouden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

Brug naar hoger bewustzijn
Juist nu, bij de overgang naar de nieuwe tijd is het belangrijk aandacht te besteden aan het activeren en doen ontwaken van de pijnappelklier. De pijnappelklier is de fysieke brug naar de nieuwe tijd, die de weg opent voor hogere ervaringen, contacten en inzichten.

Onze hersenen en onze geest zijn slechts voor een klein gedeelte wakker. Daardoor hebben we geen overzicht over het grotere geheel en kunnen we slechts een klein deel van de werkelijkheid bevatten. We zijn als vissen in een kom, die niet weten dat er een wereld buiten de kom is.

Openen van je pijnappelklier 1 (tweedaagse cursus, dag 1 en 2)
Tijdens deze dagen werken de meesters met het openen van je hogere geest en met het verruimen van je mentale lichaam. Daarnaast zullen we dit verbinden met je hart, je wil en met je basis. Want creativiteit werkt op de hoogste wijze als deze samengaat met liefde en met je vermogen je ideeën te manifesteren.

We besteden veel aandacht aan het activeren van je pijnappelklier. De pijnappelklier is een medisch nog erg onbegrepen klier. Lang werd gedacht dat de klier eigenlijk nauwelijks of geen functie had, wat bij de meeste mensen ook zo lijkt te zijn. Maar bij mensen die veel mediteren wordt deze klier geactiveerd. Hij regelt namelijk het contact tussen je aardse  en de hogere lagen van de werkelijkheid, waaronder je eigen hogere geest. In Mexico werd onderzoek naar de werking van de pijnappelklier gedaan. Mensen die werden ingespoten met de stof die door de pijnappelklier wordt aangemaakt, kregen visioenen van hogere werkelijkheden en rapporteerden na afloop veelvuldig dat ze contact met hogere intelligenties hadden.

In meditaties gaan we bewust de pijnappelklier activeren en de werking van de hersenen optimaliseren.

Locatie: Dalfsen, Isis Sofia, Keizersteeg 3

Kosten: De meditaties en uitleg op cd’s of als downloads kosten €55. Dit is een vast bedrag. Verder vragen we een zelf te bepalen bijdrage voor de twee cursusdagen. Het richtbedrag hiervoor is €190,-. Als je het richtbedrag zou aanhouden betaal je dan €245 inclusief opnames.

Aanmelden: Klik hier om je aan te melden voor de cursus Openen en activeren van de pijnappelklier.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem gerust contact met ons op.

 

Openen van je pijnappelklier 2 (tweedaagse cursus, dag 3 en 4 - data volgen)
In deel 1 deelden we een aantal processen die er op gericht zijn om je hogere geest te openen door te werken met je pijnappelklier. Dit door de wetenschap nog vrij onbegrepen kleine kliertje in je hersenen blijkt een belangrijke ingang te zijn voor het bereiken van hogere staten van bewustzijn.

In dit vervolgweekend werken de meesters met het verder openen van de pijnappelklier en leer je een aantal nieuwe processen om dit te bewerkstelligen. Je opent een aantal membranen die je aan het aardse gebonden houden waardoor je in contact komt met hogere werkelijkheden en de daarin aanwezige wezens en geometrische patronen. Ook open je hiermee onbekende aspecten van je hogere geest waardoor er nieuwe creativiteit en inzichten tot je komen. Je leert steeds meer in twee werkelijkheden tegelijkertijd te leven: die van je normale aardse, dagelijkse bewustzijn en die van de werkelijkheid van je hogere geest.

De onderwerpen van deel 2 zijn onder andere:

  • Een pulserend licht door je hersenen laten gaan voor een verdere reiniging en opening.
  • Het openen van verschillende membranen (medulla en het derde oog) die je aan het aardse gebonden houden.
  • Werken met een engel of meester in de hogere geest.
  • Verder openen van het kruinchakra en de nog hogere chakra’s.
  • Creëren met wolken van bewustzijn.
  • Geometrische patronen in het hoger bewustzijn.