Meer informatie over Individueel:

Wat anderen zeggen over Individuele healing:

Spirituele Hypnotherapie en Regressie

Froukje geeft beperkt fysieke live sessies (healing en/of hypnotherapie) en afstand healings. Ze geeft geen langer durende therapie meer.

Hypnotherapie
Hypnotherapie is therapie die je doet vanuit een toestand van diepe ontspanning of hypnose. Je zou het ook een diepe meditatieve toestand kunnen noemen. Sommige mensen gaan heel diep in hypnose, anderen minder diep. Voor de therapie maakt dit niet uit. Veel mensen weten zich na afloop alles nog te herinneren maar hebben toch het gevoel ver weg te zijn geweest.

Therapie vanuit een toestand van hypnose werkt vaak krachtiger omdat je dan in contact bent met met de diepere lagen van je wezen, je onbewuste en innerlijk weten of hogere zelf. In je onbewuste is alle informatie aanwezig die je nodig hebt, bijvoorbeeld om bij de wortels van een bepaald probleem te komen. Vanuit je innerlijk weten en hogere zelf kun je contact maken met je eigen helende vermogens en kracht zodat verandering veel makkelijker is.

Ik laat me bij de sessies leiden door jouw onbewuste en innerlijk weten zodat er niets kan gebeuren dat niet goed is voor jou. Mijn doel is altijd je  te helpen contact te krijgen met jouw eigen helende kracht zodat je zelf jouw antwoorden vindt.

Regressie
Vaak zullen we in hypnose terug gaan in de tijd om bij de wortels van een bepaald patroon of probleem te komen. Deze wortels bevinden zich dikwijls in je vroege jeugd tot in de baarmoeder toe. Ook in vorige levens zijn soms oorzaken te vinden. Als je eenmaal bij de oorspronkelijke traumatische situatie(s) bent aangekomen, help ik je om deze te helen. Dit kan zijn door alsnog de emoties te ervaren die je toen hebt weggedrukt, door belemmerende overtuigingen te vervangen en door jezelf en anderen te vergeven.

Vervolgens werk ik met licht om de vrijgekomen ruimte verder te helen. Het vinden van de oorzaken kan je een nieuwe helderheid geven waardoor je in het nu makkelijker, soms als vanzelf verandert. Soms zijn daar extra opdrachten in het nu bij nodig.

Volwassene, ouder en kind
Ik werk met verschillende delen van jezelf: het innerlijke kind dat zijn of haar emoties vaak niet heeft kunnen uiten maar ook de speelsheid in zich draagt, het ouderdeel dat je geholpen heeft te overleven, bijvoorbeeld door alles perfect te willen doen of door het onderdrukken van de emoties van het innerlijke kind en het volwassen deel dat wijs en liefdevol is. Ik zal vaak de hulp inroepen van jouw volwassen deel om het innerlijk kind en het ouderdeel, die in wezen nog in het verleden leven, te helpen het oude los te laten, te zien dat het nu anders is en met je mee te groeien.

Bij deze methode is het belangrijk om de motivatie te hebben om je probleem echt aan te pakken en er een tijd(je) mee bezig te zijn. Als je je spieren wilt versterken, help het je immers ook niet om één keer naar een sportschool te gaan.

Bij alles wat ik doe werk ik samen met mijn gidsen. Hierdoor is het mogelijk om veel licht en liefde te brengen in elke opening die ontstaat tijdens de sessies. Dit geeft verzachting bij je proces.

Naast hypnotherapie werk ik veel met healings, meditaties, de helende reis van Brandon Bays en het uiten van emoties. Deze methodes kunnen we eventueel ook gebruiken zodat we steeds datgene doen wat jij op een bepaald moment wilt en nodig hebt.