Leraren training

Deze vervolgcursus geven wij momenteel niet als live cursus. Wel is het mogelijk om deze zelf thuis te volgen met de meditatie cd’s en schriftelijk cursusmateriaal. Deze mogelijkheid geldt alleen voor diegenen die ofwel bij ons ofwel bij John Kalse de cursus Awakening your Light Body hebben gevolgd. Neem bij interesse contact met ons op.

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de cursus Awakening your Light Body wil geven en voor diegenen die willen leren hoe je de energieën kunt overbrengen aan anderen, los van deze cursus. Je leert hoe je de geluiden en energieën van de centra kunt overdragen. Dit leidt ook tot een grote expansie van je eigen ervaringen van de Light Body.

De meditaties en oefeningen zullen leiden tot een nieuwe verruiming van je bewustzijn en verdere ontwikkeling van je Light Body. Ze helpen je de pure energie van de centra te ervaren, stabiele plaatsen te vinden van waaruit je de energieën kunt overbrengen en vaardiger te worden met de Light body centra. Je oefent met het overbrengen van licht aan het Light body gridwerk of aan een persoon. Je leert hoe je emotionele stroming en mentale flexibiliteit kunt creëren en overbrengen.

Je maakt contact of versterkt het contact met je gids, zodat je samen met hem of haar het licht kunt overdragen.

Je leert hoe je Light body vaardigheden kunt gebruiken om je cursisten naar je toe te trekken en de energie neer te zetten voor je cursussen. Je brengt licht in een relatie, in je omgeving, je huis en in alle dingen om je heen. Je vindt je hogere doel voor de komende periode als energie en brengt er licht in. De meesters brengen licht in jouw toekomst. Je zult ervaren hoe je een engel van licht wordt die licht overbrengt aan anderen.

Je kunt aan deze cursus meedoen als je de Awakening your Light Body hebt gevolgd en één vervolgcursus. Om leraar te kunnen worden is het volgen van de cursus Self Exciting noodzakelijk.

Er zijn andere voorwaarden om door LuminEssence als leraar erkend te worden, zoals het tekenen van een leraren overeenkomst, het doorgeven van de data en namen van je cursisten en het draaien van bepaalde originele Engelstalige meditaties tijdens je cursus. Wij zullen aan deze voorwaarden aandacht besteden tijdens onze cursus.

Ook zullen we aandacht besteden aan andere aspecten van het leraar of doorgever van licht zijn, zoals het loslaten van gehechtheid aan het resultaat, richten op diegenen met de meeste stroming en licht, en ingaan op ervaringen van cursisten.