Meer informatie over Awakening Your Light Body:

Wat anderen zeggen over Light Body

"Toen ik met de Light Body begon, had ik drie doelen; ik wilde meer van mezelf houden, een betere verstandhouding krijgen met andere mensen en meer mijzelf als een eenheid gaan ervaren. Als ik nu, na een aantal jaren meditatie van een aantal keren per week, op de Light Body terugkijk zie ik inderdaad veranderingen. Ik merk dat ik meer van mijzelf ben gaan houden, alhoewel dat nog wel ietsje beter kan. Voor de communicatie met andere mensen geldt hetzelfde. Maar vooral belangrijk, allergrootste verandering is toch wel dat ik de laatste tijd overdag periodes heb, urenlange periodes, dat ik me wonderlijk gelukkig voel, een stil en overstelpend soort geluk, dat als vanzelf overstroomt naar anderen. En waarom ben ik dan gelukkig vraag ik mij af? Ik ben gelukkig niet om een of andere speciale reden. Omdat ik me verbonden voel met mezelf en een diep gevoel heb van verbondenheid met het universum en de wereld." - Carin

Praktische informatie

Cursusdata
Module 1: 11 mei 2024
Module 2: 9 juni 2024
Module 3: 7 juli 2024
Module 4:7 september 2024
Module 5: 6 oktober 2024
Module 6: 24 november 2024

De volledige cursus bestaat uit 6 modules met elk 12 meditaties.

De cursusdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie
Isis Sofia en Stal de Marshoek in Dalfsen.

Kosten
De kosten zijn € 185 per module. Dit is voor 1 cursusdag, schriftelijk cursusmateriaal, 12 meditaties op cd's (of als downloads) en desgewenst begeleiding en ondersteuning via e-mail.

Als je een dag niet kunt komen en je wel verder wilt gaan met de cursus betaal je €95 in plaats van €185. Je doet dan deze module thuis, alleen met de opnames.

Studiebelasting/tijdsinvestering
We adviseren je een of twee meditaties per dag te doen om zoveel mogelijk profijt te hebben van de cursus. Dit is een tijdsinvestering van een half uur of een uur per dag. Dit is een advies, geen verplichting.

Voor wie
Iedereen kan meedoen aan de cursus. Er zijn geen vooropleidingseisen. Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, neem dan even contact op voor overleg. Dit omdat een openend proces zoals dat in deze cursus plaatsvindt, niet altijd samengaat met dergelijke medicatie.

Deelname
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat je het aanmeldformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.