Meer informatie over Awakening Your Light Body:

Wat anderen zeggen over Light Body

Het is de beste stap die ik ooit genomen heb. Ik kom op de weekenden, al moeten ze me er met een brancard heenbrengen. Toen mijn vader op sterven lag was hij heel gespannen, heel onrustig. Ik heb een dag lang bij hem gezeten, alsmaar de ranthia(hart)energie gedaan. Hij wordt volkomen ontspannen en rustig en is zo overgegaan. Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb kunnen doen.

— Roelie, over Awakening Your Lightbody

Praktische informatie

Extra online introductieworkshop: zaterdag 29 januari 14.30 – 16.00 uur
+ 2 januari 14.30 tot 15.45 uur herhalingsopname van de introductieworkshop in december

De volledige cursus bestaat uit 6 modules met elk 12 meditaties.

Cursus data 2022:
Module 1: 19 februari,
Module 2: 24 april,*
Module 3: 21 mei
Module 4: 19 juni
Module 5: 4 september
Module 6: 1 oktober

* misschien verandert de datum van module 2 naar 27 maart in Steenwijk. In dat geval geven we module 3 op 24 april etc

De cursusdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie:
Dalfsen: Isis Sofia - Keizersteeg 3

Kosten
De kosten zijn € 165 per module (cursusdag), inclusief cursusmap en alle meditaties als downloads of CD's en eventuele begeleiding tussendoor via email.

Als je een cursusdag mist en je toch de cursus wilt vervolgen, kun je deze module doen met alleen de opnames. Je betaalt dan het tarief van de thuiscursus: €95 voor 1 persoon en €140 als je de cursus samen met je partner volgt (zie ook hieronder).

Het is ook mogelijk om deze cursus op elk moment en in je eigen tempo individueel te volgen. Je doet dat met de opnames van de meditaties en bijbehorende schriftelijke uitleg. Er is energetische ondersteuning, eens per week stemt Froukje op je af en geeft ze de energieën aan je door. Er is ook individuele begeleiding via email. De kosten van deze variant bedragen € 95 per module. Als je de cursus samen met je partner wilt volgen betaalt hij/zij € 45,- per module. Je ontvangt dan de opnames 1 keer.

Studiebelasting/tijdsinvestering
We adviseren je een of twee meditaties per dag te doen om zoveel mogelijk profijt te hebben van de cursus. Dit is een tijdsinvestering van een half uur of een uur per dag. Dit is een advies, geen verplichting.

Voor wie
Iedereen kan meedoen aan de cursus. Er zijn geen vooropleidingseisen. Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, neem dan even contact op voor overleg. Dit omdat een openend proces zoals dat in deze cursus plaatsvindt, niet altijd samengaat met dergelijke medicatie.

Deelname
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat je het aanmeldformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.