Recencies per categorie:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee gratis meditaties

Nieuwsbrief Israna
* verplichte velden

Anderen over Meditaties en CD's van Israna

De spirituele vijfdaagse heeft mij heel erg goed gedaan! Ik ben erg dankbaar voor de fijne week en met name de mooie meditaties en de prachtige ervaringen die ik daarin heb mogen beleven! Ik heb veel inzichten mogen krijgen en ik heb het gevoel dat er verstrikkingen in mijzelf en in mijn contacten opgelost/geheeld zijn. Ik voel mij daarin nog wel kwetsbaar en blijf voorzichtig. Maar voel mij vooral heel erg dankbaar voor de ervaringen en de nieuwe openingen (die volgens mij daaruit voortvloeien).

— Anoniem, over de Zomervijfdaagse

Ik vond zowel de afstandshealing, de qigong oefeningen als de online meditaties heel fijn. Ik kon/kan ze allemaal heel goed verbinden met mijn klachten en vragen. Dank je wel 🙏🏻❤️ De afstandshealing gaf me stroming en licht. Dit ervaar ik sinds mijn burn-out weinig. Jouw online meditatie over innerlijke kinderen gaf me meer inzicht en innerlijke rust. De qigong oefeningen geven me vertrouwen na hard werken.

— E.B., over de online meditatieavonden

Hoewel het nu ruim 32 jaar geleden is dat ik een paar weken in coma heb gelegen, ervaarde ik weer de intense liefdevolle gevoelens tijdens het luisteren van sommige cd`s (Saint Germains boodschap van liefde). Emotionele ontladingen en de stilte waar ik geen woorden voor heb. Ik voel me lichter en ruimer. Het is fijn om te ervaren dat wij mensen zijn met ongekende mogelijkheden.

— Fred, over de Meditatie CD’s

De cd-set -het Innerlijke Licht- werkt echt intens. De meditaties gaan diep. Gewoon een aanrader!

— Anne, over de Meditatie CD’s

Allereerst mag ik jullie melden dat ik een hele perfecte cd-set heb gekregen van – het Innerlijke Licht: prachtig van opbouw, juiste harmonie, duidelijke focus, veel liefde en zachtheid.

Ik heb enkele hele diepe blessings ervaren en een wezenlijke ontmoeting in het GROTE LICHT. Van een staat van zijn voorbij woorden, grens en ruimte. Geen ik en tegelijk alles van I AM. Licht in mij na een grondige opruiming van cordons rondom mijn hart. Ik zag ze verdwijnen en het grote Licht werd aangestoken, bengaals vuurwerk voorbij. Daarna in de laatste twee meditaties: werkelijk prachtig de versmelting met witte Licht dat mij opnam in de waarheid van gods liefde en licht.
alles is….
gewoon alles is en het vonkt maar door.
ik voel me in grote genade, in vrede en weet dat dit het is
waar we voor zijn …. ik voel me diep geraakt
stil …vol…. alles is….
een diepe vrede kwam over me en de lijkwade van Jezus zijn gezicht uit Turijn was er ook weer.
Heel erg bedankt lieve schatten allebei dat ik dit via jullie mag meemaken.
Al met al ben ik erg blij met elke stap, elk moment van realisatie en heb ver- trouwen dat alles zich verder ontvouwt.
Nou lieve mensen,
Ik wilde dit jullie als jubelend vonkend vrouwtje op deze ochtend niet onthouden.
Nogmaals veel dank
WE GO ON IN THE LIGHT OF I AM…

— Angela, over de Meditatie CD’s

Eerst een woordje van dank aan jullie beiden. Het is eigenlijk niet in woorden uit te drukken de vreugde, het licht en de bliss die ik al hebben ontvangen sinds ik de meditaties volg via de radio en de meditaties op de cd’s -het Innerlijk Licht-. Maar toch een poging van mezelf hier m’n gevoelens van dank uit te drukken! Ook bij het lezen van jullie boeken heb ik dezelfde indrukken en een gevoel van omhoogtrekken van m’n bewustzijn.

— Rene, over de Meditatie CD’s

Wat een heerlijke dag vandaag! Jullie stellen hem prachtig samen en heb zo genoten van de meditaties. Het geeft me een heerlijk gevoel van verbondenheid met mezelf en het Grote Geheel.

— Marielle, over de online Lichtdag

De meditaties waren heel diepgaand en de zachtheid doorstraalde heel mijn wezen. ZALIG.

— Petra, Online meditatieavonden

Zaterdag voelde ik dat de cd set…. Innerlijk licht bezorgd zou worden. Best snel met kerst er tussen! En vanwege de kerstdrukte. 5 minuten later hoorde ik de brievenbus klepperen en ja hoor de cd set was er. De postbode was zo wijs geweest het pakketje niet op de grond te laten vallen maar voor een deel erdoor te schuiven zodat ik het later uit de brievenbus kon pakken!

Ik heb zaterdag meer dan 5 uren lang de cd set beluisterd! 5 uren met mijn ogen dicht gezeten zondag nog een aantal uren opnieuw! Ik kan niet anders zeggen dat ik het zeer goede opnames vond en ik het geweldige meditaties en uitleg vond! Diepgaand. Ik kwam al diep in mijn meditaties maar zaterdag en zondag kwam ik dieper dan ooit en voelde een zeer grote kalmte en vrede………

Tijdens de meditatie zag ik een deur verschijnen en een sleutel … de sleutel ging in het slot en de deur ging open! Licht kwam door de deuropening…. Ik bevind me vaker en vaker in ruimtes waar ik een vlam van licht zie!!! Mijn hogere zelf denk ik….. ik word dan die vlam en dat licht! Ik ga vanavond weer uren mediteren op de cd’s.

Wat me verder opvalt is dat jullie erg prettige stemmen hebben en dat dit erg helpt om dieper te komen…. Jullie praten erg rustig en beheerst en ik hoor ook veel humor! Jullie cd set is echt een gift voor de mensheid!

— Mark, over de Meditatie CD’s

Bedankt voor die fantastische zomercursus. Ik luister elke avond en morgen naar jullie meditaties. Jullie zijn dus elke dag bij mij aanwezig en dat voelt goed en ik ben er erg dankbaar voor.

— Tineke, over de Zomervijfdaagse

Onlangs hebben wij de cd set -het Innerlijk Licht- bij jullie besteld. We willen jullie laten weten dat het ons enorm helpt en verrijkt. Ik zat al een tijd, na de komst van onze derde kindje een jaar geleden, te zoeken hoe ik mijn kriya yoga weer op kon pakken, maar door alle gebroken nachten en de drukte van gezin en werk kwam het er onvoldoende van. Met deze cd’s ga ik makkelijk ’s avonds zitten en heb ik een heerlijke en verdiepende meditatie. Ik merk meteen dat ik al weer bewuster in mijn dagelijks leven sta en minder geleefd wordt.

— Suzanne, over de Meditatie CD’s

Ik ben momenteel bijna dagelijks bezig met de cd-set van het Nieuwetijds Licht, en het lijkt wel alsof ik zelf licht uitstraal. Ik ben hier zo gelukkig door en energiek!! Wat prachtig dat ik dit allemaal mee mag maken. Ik wil jou en Jeroen nogmaals heel erg bedanken voor het werk dat jullie doen, en natuurlijk de meesters!!

— Yvonne, over de Meditatie CD’s