Meer informatie over de Spirituele opleiding:

Praktische informatie Spirituele opleiding

Nieuwe data opleidingsdagen nog niet bekend

Kosten
Op basis van zelf te bepalen bijdrage. Je bepaalt voor een aantal modules zelf je bijdrage per cursusdag. De cd’s of downloads bij zo’n dag hebben een vast bedrag: €25 voor de downloads, €35 voor de cd’s .
Voor de cursus Awakening your Light Body betaal je een vast bedrag namelijk €165 per module. Dit is inclusief opnames van de meditaties (12 per module) op cd’s of als downloads.

Studiebelasting/tijdsinvestering
We adviseren je om elke dag een meditatie te doen om zoveel mogelijk profijt te hebben van de opleiding. Daarnaast geven we op elke opleidingsdag praktische opdrachten om het geleerde meer in je dagelijkse leven te brengen. In totaal gaat het om een tijdsinvestering van een half uur tot drie kwartier per dag. Dit is een advies, geen verplichting.

Voor wie
Iedereen kan meedoen aan de opleiding. Er zijn geen vooropleidingseisen. Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, neem dan even contact op voor overleg. Dit omdat een openend proces zoals dat in de opleiding plaatsvindt, niet altijd samengaat met dergelijke medicatie.

Deelname
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat je het aanmeldingsformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voorwaarde voor deelname is dat het opleidingsgeld een week voordat je wilt beginnen met de opleiding op onze rekening staat.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.