Meer informatie over Healing op afstand:

Voor wie is Healing op afstand

Een healing is altijd een samenwerking, een samenspel. Een healing op afstand werkt optimaal als je je makkelijk kunt openen en ontspannen. Ook het toelaten van emoties, als deze opkomen tijdens of na afloop van de healing, is heel bevorderlijk.

Als je meer afgesloten bent, erg rationeel bent ingesteld en/of al langere tijd klachten hebt, kan healing toch zin hebben maar kan het zijn dat je minder ervaart of zelfs helemaal niks. Dit is omdat er eerst gewerkt moet worden met het creëren van openingen. Houd daar rekening mee als je een healing op afstand wilt proberen. Ik doe altijd mijn uiterste best maar ik kan geen ijzer met handen breken. Als je kiest voor een healing op afstand en je hebt al langere tijd veel klachten, zijn hoogstwaarschijnlijk meer sessies nodig, waarbij het dus mogelijk is dat je eerst weinig ervaart. Ook ik zou graag willen dat in één healing alles over is, maar helaas is dat meestal niet zo. Als je meer spiermassa wilt opbouwen, moet je ook langere tijd naar de sportschool. Je hebt geduld en volharding nodig.
Healings op afstand zijn met name geschikt voor diegenen die zelf ook willen werken aan hun eigen gezondheid bijvoorbeeld door qigong oefeningen, qissage (masseren van relevante energiepunten) en/of helende meditaties.

Het kan zijn dat je meer gebaat bent met een live healing waarbij ik ook werk met aanraking, reading (het lezen van je energieveld en het geven van informatie daarover) en werken met emoties. Of met andere methodes zoals acupunctuur, massage, (hypno)therapie of de reguliere geneeswijzen. Dit geldt zeker als je al veel hebt geprobeerd en niets tot nu toe heeft geholpen.

Lees hier meer over Healing op afstand:
Wat is Healing op afstand
Ervaringen
Praktische informatie