De agenda van Israna

Bekijk hieronder de data van onze cursussen, opleidingen, spirituele vakanties, feestelijke lichtdagen en lezingen. Deze worden gehouden op verschillende locaties in het land. Je bent welkom! Kom je er niet uit op onze website stuur dan gerust een bericht.

Spring Forest Qigong oefengroep: woensdag 09:30 - 10:30 Vledderveen
De oefeningen en technieken zijn eenvoudig en zeer effectief voor heling en balans. Klik hier voor meer informatie.

Online oefengroep: vrijdagochtend 09:30-10:45
Vanaf 18 september wordt er elke vrijdagochtend een online Spring Forest Qigong aangeboden

okt
2
zo
Breng een zielspartner in je leven @ Steenwijk (Tuk)
okt 2 hele dag

Als je helemaal "klaar" bent om je soulmate te ontmoeten is de kans groot dat je deze na afloop van de cursus vrij snel ontmoet. Het kan echter ook zo zijn dat je er tijdens de meditaties achter komt dat je eerst verder moet werken aan bijvoorbeeld het ontwikkelen van meer liefde voor jezelf of aan het brengen van meer vreugde in je leven.

Bekijk hier de informatie van 'Je zielspartner aantrekken' op 2 en 9 oktober 2022

 

okt
22
za
Activeren en openen van de pijnappelklier @ Dalfsen
okt 22 – okt 23 hele dag

De pijnappelklier opent de weg voor hogere ervaringen, contacten en inzichten. In meditaties gaan we de pijnappelklier activeren en de werking van de hersenen optimaliseren.

Juist nu, bij de overgang naar de nieuwe tijd is het belangrijk aandacht te besteden aan het activeren en doen ontwaken van de pijnappelklier. De pijnappelklier is de fysieke brug naar de nieuwe tijd, die de weg opent voor hogere ervaringen, contacten en inzichten.

Onze hersenen en onze geest zijn slechts voor een klein gedeelte wakker. Daardoor hebben we geen overzicht over het grotere geheel en kunnen we slechts een klein deel van de werkelijkheid bevatten. We zijn als vissen in een kom, die niet weten dat er een wereld buiten de kom is.

Bekijk hier de informatie van Pijnappelklier openen deel 1 op 22 en 23 oktober 2022

 

nov
27
zo
Lichtdag – Thema: Devotie
nov 27 hele dag

Op de lichtdagen vieren we de verbinding met elkaar. Zowel huidige als oud cursisten, als nieuwe deelnemers zijn van harte welkom!

De dagen hebben telkens een thema. We leiden de meditaties over dit thema in verbinding met meesters en andere lichtwezens. Aan het eind van de dag maken we verbinding met andere lichtwerkers en laten we licht en liefde gaan naar die deelnemers die dat het meeste nodig hebben. Daarna laten we het uitgaan naar de wereld. De dagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur en worden gehouden op verschillende plaatsen in het land. Lees hier meer informatie over de lichtdagen.

dec
10
za
Gratis introductieworkshop Awakening your Light Body @ Dalfsen
dec 10 hele dag

Maak kosteloos kennis met ons werk en de cursus Awakening your Light Body.

dec
11
zo
Lightbody vervolgcursus: Self Exciting en Filling in the Frequencies (6 dagen) @ Dalfsen
dec 11 hele dag

Wanneer je de cursus Awakening your Light Body hebt afgerond, zul je wellicht verder willen werken aan de verruiming van je bewustzijn. Self Exciting en Filling in the Frequencies zijn beide vervolgcursussen op Awakening your Light Body en heel goed te combineren.  Je werkt aan verdieping en uitbreiding van je vaardigheden en bereikt nieuwe en verdergaande staten van bewustzijnsverruiming.

Op 11 december 2022 start de Lightbody vervolgcursus: Self Exciting en Filling in the Frequencies in Dalfsen.  Dit zijn in totaal achtenveertig meditaties. We geven deze in zes cursusdagen:

  • 11 december 2022
  • 8 januari 2023
  • 19 februari 2023
  • 2 april 2023
  • 14 mei 2023
  • 11 juni 2023
jan
21
za
Contact met je gids | Dag 1 @ Dalfsen
jan 21 @ 10:00 – 17:00

Tijdens deze dagen maak je op bewust niveau contact met de gids, meester of engel die je begeleidt. Je gids helpt je tijdens deze workshop met je eigen groei en healing van jezelf. Daarnaast assisteert je gids je bij healing en reading die je doet voor een ander. De tweede dag van deze cursus is op 19 december 2021.

Klik hier voor meer informatie over de cursus Contact met je Gids.

Deze dagen zijn onderdeel van de Healing Opleiding maar ook als losse cursus te volgen.

jan
22
zo
Contact met je gids | Dag 2 @ Dalfsen
jan 22 @ 10:00 – 17:00

Tijdens deze dagen maak je op bewust niveau contact met de gids, meester of engel die je begeleidt. Je gids helpt je tijdens deze workshop met je eigen groei en healing van jezelf. Daarnaast assisteert je gids je bij healing en reading die je doet voor een ander. Klik hier voor meer informatie over de cursus Contact met je Gids.

Deze dagen zijn onderdeel van de Healing Opleiding (Module 2) maar ook als losse cursus te volgen.

aug
11
vr
Zomervijfdaagse Drenthe @ Welhoven
aug 11 – aug 15 hele dag

Een vreugdevolle spirituele cursusvakantie voor wie dieper wil gaan.

Klik hier voor meer informatie over de Zomervijfdaagse in Drenthe