Algemene voorwaarden Israna

Opgave
Als je je wilt opgeven voor een cursus dien je het aanmeldformulier in te vullen. Binnen enkele dagen ontvang je een bevestiging per e-mail.

Winkel
Producten uit de winkel kun je op de desbetreffende pagina’s aanschaffen. Downloads zijn direct beschikbaar. CD-sets worden z.s.m. verstuurd, waarbij je per mail op de hoogte gehouden wordt over de levering. Let op: wanneer we afwezig zijn kunnen we CD-sets pas versturen wanneer we terug zijn, dus let op de mededeling op de winkelpagina.

Herroepingsrecht
Na inschrijving heb je veertien kalenderdagen de tijd om je inschrijving te herroepen. Aangeschafte digitale producten kun je niet retourneren. Bestelde cd-sets kun je alleen retourneren wanneer de cd’s ongebruikt zijn en de set ongeopend. De verzendkosten voor retourneren zijn voor je eigen rekening.

Vertrouwelijkheid
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Ze blijven bij ons en worden niet doorgegeven aan derden tenzij we dit met jou zijn overeengekomen (bijvoorbeeld bij deelnemerslijsten). Zie de Privacy Policy voor de manier waarop wij omgaan met persoonlijke gegevens zoals het verzamelen, verwerken en bewaren.

Betalen
Onze bankgegevens
NL47INGB0007617942 t.n.v. Israna, Vledderveen.
Belgische bestellers of deelnemers moeten daarnaast soms de BIC vermelden: INGBNL2A.

Betalingsregeling voor cursussen
Voorwaarde voor deelname is dat het cursusgeld een week voorafgaand aan de cursus op onze rekening staat. Bij opgave binnen een week voor aanvang van de cursus dient het cursusgeld per ommegaande te worden overgemaakt op onze rekening. Contant betalen op de cursusdag zelf is alleen mogelijk als dit met ons per e-mail is besproken en overeengekomen.

Voor de cursussen die bestaan uit meerdere weekenden of dagen verspreid over meerdere weekenden is het mogelijk om per weekend te betalen. Je opgave is echter voor de cursus als geheel. Mocht je een of meerdere dagen moeten missen, dan nemen we je op die dagen mee in de energie alsof je live aanwezig bent. De kosten zijn hetzelfde. Dit geldt ook als je de laatste dag of het laatste weekend van een cursus verhinderd bent.

Voor de cursus Awakening your Light Body en de opleiding Spiritueel Wakker! geldt: alhoewel wij je vragen de opleiding te beginnen met de intentie om de opleiding af te ronden, is het mogelijk om eerder te stoppen. Je bent ons dan niet meer verschuldigd dan het bedrag voor de weekenden en/of dagen tot het moment van stoppen.

Betalingsregeling voor cursusvakanties
Bij opgave voor een cursusvakantie vragen wij een aanbetaling van 25% van het cursusbedrag.

Betalingsregeling voor de webshop
Aanschaf van digitale producten werkt met betaling vooraf via de betaalmogelijkheden die op de afrekenpagina worden aangeboden.

Annuleren
Annuleringsregeling voor cursussen
Bij annulering rekenen wij:

  • tot twee weken voor aanvang cursus: kosteloos
  • van twee weken tot een week voor aanvang van de cursus: 10 % van het cursusbedrag
  • van een week tot 24 uur voor aanvang van de cursus: 25% van het cursusbedrag
  • vanaf 24 uur voor aanvang: 100% van het cursusbedrag

Annuleringsregeling voor cursusvakanties
Bij annuleren rekenen wij:

  • tot 2 weken voor aanvang van de cursusvakantie: 25% van het cursusbedrag
  • van 2 weken tot de aanvang van de cursus: 100% van het cursusbedrag

Bij annulering dien je ervoor te zorgen dat de annuleringskosten binnen twee weken na ontvangst van de factuur op onze rekening staan. Het eventueel teveel betaalde bedrag bij annulering staat binnen twee weken terug op jouw rekening.

Annuleringsregeling voor aangschafte producten
Downloads kunnen niet worden afgezegd: die worden meteen geleverd na betaling. CD-sets kunnen alleen worden geannuleerd indien de set nog niet verzonden is.

Restitutie bij afzegging door ons
Het kan zijn dat een cursus of cursusvakantie niet doorgaat door onvoldoende deelnemers of door onverwachte omstandigheden.

Restitutieregeling voor cursussen
Als een cursus niet doorgaat door onvoldoende deelnemers of onverwachte omstandigheden, ontvang je het door jou overgemaakte bedrag binnen twee weken na annulering (door ons) volledig terug.

Restitutie van cursuskosten bij cursusvakanties
Bij cursusvakanties geldt dat we je alleen het cursusgeld kunnen terugbetalen, niet de kosten die je hebt gemaakt voor je reis. Boek daarom pas je reis zodra er voldoende deelnemers zijn.

Klachtenregeling
Israna lichtcentrum staat voor kwaliteit en streeft voortdurend naar het voorkomen van klachten. Mocht je toch ontevreden zijn en een klacht hebben, klik dan hier voor onze klachtenprocedure.

Crkbo erkenning
Israna lichtcentrum is een CRKBO geregistreerde instelling. Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Copyright
Het copyright van vrijwel alle cursusmaterialen, meditatie cd's, downloads en schriftelijk cursusmateriaal, is van Israna Lichtcentrum. Dit materiaal mag niet worden gekopieerd. Wij verzoeken je dringend het materiaal ook niet uit te lenen. Het is wel mogelijk om samen met een geïnteresseerde een meditatie te beluisteren. Diegenen die geïnteresseerd zijn in ons materiaal worden uitgenodigd contact met ons op te nemen.
Het copyright voor de cursusmaterialen van Spring Forest Qigong (level 1 en 2) is van Spring Forest Qigong.