Kundalini Awakening

Nieuwe cursusdata volgen. Automatisch op de hoogte worden gehouden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

Je ongekende potentieel vrij maken

Op deze pagina lees je:

  • Module 1:  (eerste dag los te volgen)
  • Wat is Kundalini?
  • Inhoud van de modules
  • Praktische informatie en aanmelden
  • Wat anderen zeggen over de cursus

 

Module 1: eerste dag los te volgen

Module 1 bestaat uit twee dagen gaat over de eerste stappen in het activeren van de kundalini: reiniging en aanpassing van je systeem; contact met de opgerolde slang; eerste kundalini ervaringen.

DE EERSTE DAG VAN MODULE 1 – OF DE HELE MODULE 1 VAN 2 DAGEN - IS LOS TE VOLGEN en kan je een eerste ervaring van deze bijzondere energie geven.  Daarna kunt je na iedere volgende module opnieuw beslissen of je verder wilt gaan.

Wat is Kundalini?

Bij alle spiritueel ontwaken wordt de kundalini energie opgewekt. Omgekeerd kun je door deze energie op te wekken je spirituele pad versnellen en hoge eenheidservaringen bereiken. Door te werken met kundalini krijg je beschikking over meer persoonlijke kracht en komt je dagelijks leven meer in balans. Je kunt zowel met kundalini werken om je aardse leven meer kwaliteit te geven als om hogere bewustzijnstoestanden te bereiken. In feite gaat dat hand en hand.

Kundalini is de mysterieuze energie waar yogi’s over spreken. Het is de slang die opgerold ligt in de stuit. Artsen gebruiken het symbool van de kundalini, het esculaapteken, meestal zonder te weten waar het werkelijk voor staat. Kundalini is het reservoir van pure levensenergie die bij de meeste mensen slapend aanwezig is: de opgerolde slang in de stuit ligt te slapen. Wanneer je deze energie wekt ontstaat er een grote spirituele opening. Een volledig ontwaakte kundalini geeft de ervaring van verlichting, van eenheid met het universum.

Van geascendeerde meesters Phylos, Kuthumi en Saint Germain ontvingen wij een proces om kundalini energie in geleide meditaties (niet met fysieke oefeningen) op veilige, zachte wijze op te wekken.

Naast meditaties waarin je de kundalini energie leert opwekken en ervaren, zullen we werken met datgene dat je belemmert om in je kracht te zijn, bijvoorbeeld overtuigingen over jezelf dat je zwak bent of dat je je klein moet maken en/of gevoelens van angst, boosheid en verdriet. Ook besteden wij aandacht aan het meer openen van je hart want kracht moet in verbinding zijn met liefde.

Benieuwd naar de achtergrond? Lees hier meer over het ontstaan van onze cursus Kundalini Awakening.

Inhoud van de modules

De Kundalini cursus bestaat uit totaal 10 modules. Waarvan de eerste dag van module 1 op 3 september 2023 los te volgen is. In deze eerste fase brengen we je in contact met de kundalini energie en leer je de eerste stappen in het opwekken ervan. De energie van kundalini is zo krachtig dat ook deze eerste stappen al tot krachtige verlichtingservaringen kunnen leiden, zoals we bij onze cursisten hebben mogen meemaken. Wanneer deze energie eenmaal gewekt is, begint er vanzelf een proces van reiniging en het verhogen van je spirituele vibratie, waardoor je op de volgende stappen wordt voorbereid.

Bekijk hier de inhoud van alle Kundalini modules.

Praktische informatie en aanmelden

Het aanmeldformulier en meer informatie over de kosten, cursusdata, locatie en meer, vind je onder de praktische informatie van de Kundalini Awakening cursus.

Wat anderen zeggen over de cursus

Benieuwd wat anderen van onze cursus Kundalini Awakening vonden? Lees hier enkele Kundalini ervaringen van andere cursisten.