Meer informatie over Individueel:

Wat anderen zeggen over Individuele healing:

Healing door Froukje

Froukje geeft beperkt fysieke live sessies (healing en/of hypnotherapie) en afstand healings. Ze geeft geen langer durende therapie meer.

In een sfeer van zachtheid en liefde lossen angst, verdriet en oude pijn op in het licht.

Wat gebeurt er tijdens een healing?
Eerst bespreken we kort waar je op dit moment mee bezig bent, waar je tijdens de healing aan- dacht voor wilt hebben en of je bepaalde vragen hebt.

Tijdens de eerste fase van de healing zit je op een stoel en werk ik met de energie in en om je lichaam. Er wordt meer stroming gecreëerd in je energieveld. Oude blokkades worden opgelost. Er wordt meer rust en stabiliteit in je aura gebracht. Ik maak soms gebruik van Light Body energieën en klanken.

Tijdens de tweede fase lig je op een massagetafel en houd ik je hoofd vast. Ik open me voor de kosmische helende energie en geef deze via mijn handen aan je door. Hierdoor vindt een zuivering en reiniging van je fysieke lichaam en je energielichamen plaats.

Ik laat mij leiden door verschillende lichtwezens, deva's, gidsen en meesters. In het bijzonder wil ik noemen: Saint Germain, een 'Ascended Master' en mijn gids Isis, godin van liefde. Zij geven tijdens de healing via mij informatie aan je door. Deze informatie is altijd liefdevol en zonder oordelen. Daarnaast vraag ik altijd ondersteuning van Babaji. Meer en meer ervaar ik zijn aanwezigheid en de Godsenergie die hij via mij naar mijn cliënt laten gaan.

Wat je zou kunnen ervaren?
Het kan zijn dat je tijdens de healing sensaties hebt van warmte, licht of verruiming. Soms ervaar je alleen de ontspanning en rust, die door de energie van healing ontstaat. De energie raakt soms oude patronen aan die daardoor los kunnen komen en vervolgens kunnen oplossen. Het is daarom van belang emoties en ook andere tekenen van loslaten, zoals gapen, er zoveel mogelijk te laten zijn. Na afloop kun je je verruimd, ontspannen maar ook moe voelen. Als je achteraf tijd en rust voor jezelf creëert, kan de healingenergie optimaal doorwerken.

Wanneer een healing kan helpen
Een healing kan helpen bij fysieke of emotionele klachten. Het kan je proces versnellen en ondersteunen. Ook in het kader van begeleiding en therapie kan een healing nuttig zijn. Meer informatie hierover kun je vinden op de pagina Spirituele Hypnotherapie.