Opleiding van Israna

Bekijk hieronder onze opleidingen:

Klik hier om naar het cursus aanbod te gaan.

Lees hieronder wat anderen zeggen over de opleidingen van Israna:

Net klaar met mijn meditatie, pffff wat een heerlijkheid. Ik heb het gevoel goud in mijn handen te hebben door de AYLB. Ik ben enorm blij ben met jullie. En de locatie voelt enorm warm en goed. Dit en de AYLB voelen enorm goed. Op de CD’s en op de woorden reageert mijn ziel/lichaam meteen, dat is zo leuk om te merken. En ik wou nog toevoegen dat ik ook enorm aan het opruimen ben, lichamelijk zoals veel snotteren…maar ook qua thuis. Heerlijk dingen wegdoen of op marktplaats verkopen. En mijn lijf voelt rustiger.Verder merk ik op, dat mensen mij nog makkelijker benaderen. En zomaar zonder dat ik ze kan gedag zeggen….wat in deze wereld steeds zeldzamer lijkt te zijn. Of ze staren mij aan (alsof ik licht geef)

— NatureWoman, over Awakening Your Lightbody

Het doen van de meditaties vind ik heel fijn. Het is interessant hoe elke meditatie weer een andere ervaring brengt. Ik voel dat ik een veel evenwichtigere dag ervaar als ik een van de meditaties gedaan heb. Vooral opvallend vind ik dat ik mij gelukzaliger voel. Doordat ik mij verbonden voel met de hogere frequenties/het licht/de divine. Ik voel mij vol liefde, voldaan, verbonden, gelukzalig en evenwichtig. En als ik even uit evenwicht ben, helpt het mediteren via deze techniek goed.

— Y vd E, over Awakening Your Lightbody

Sinds een aantal jaren doe ik regelmatig een cursus bij Froukje en Jeroen. Ik ben erg gaan houden van de lichtheid en van de eenvoud die ik er vind ….. Het zijn prachtige, meestal gechannelde meditaties die je onmiddellijke optillen naar een hogere en lichtere frequentie. Ik had al allerlei cursussen bij Froukje en Jeroen gevolgd toen ze al hun verschillende cursussen bijeen lieten komen en onderbrachten in -Spiritueel Meesterschap-. Ik werd er meteen enthousiast van … wat een rijkdom ….
Wat heerlijk om hier aan deel te nemen. Het is zo heerlijk om met grote regelmaat met een groep mensen, medecursisten in een kring te zitten …… prachtige meditaties ….. prachtige energieën….zo mooi om met z’n allen deel te hebben aan het opbouwen van deze energieën ….. te delen in deze energieën…..uit te wisselen …. Vooral ook in deze tijd dat er zoveel gebeurt is het fijn om met deze dingen bezig te zijn en met mensen ‘in een kring te zitten’ ….
De dagen hebben een prettige opbouw. Er is ruimte om ieder dagdeel te beginnen met lekker swingen….je energie losmaken en laten stromen ….Tijdens de meditaties (en wanneer het zich maar aandient) is er altijd ruimte voor emoties …. alles mag er zijn …. Heel vaak, eigenlijk op alle dagen doen we oefeningen met betrekking tot de meditaties en dat doen we in kleine groepjes, hele mooie oefeningen met healing …. heel fijn om te doen en altijd veilig en vertrouwd ….. meteen wordt duidelijk wat je kan doen met datgene wat je in de meditaties leert.
Aan de ene kant word je hoog opgetild en maak je prachtige reizen en aan de andere kant is er veel aandacht om stevig gegrond te blijven/worden.
Doordat in Spiritueel Meesterschap verschillende cursussen samengebracht zijn kan je ook goed de verschillen ervaren.

— Sanne, over Spiritueel Meesterschap

Ik heb de cursus als heel positief ervaren.Wat mij het meeste verraste was, dat er nog andere mij niet bekende energiestromen waren.Door hier contact mee te maken kwam ik in een intenser contact met mijzelf. Door deze ervaring kreeg ik meer contact met het groter geheel waaruit ik besta.

— Ad, over Awakening Your Lightbody

Met mij gaat het hartstikke goed. Ik doe mijn meditaties minimaal 5 x per week en ik doe er meestal 2 per dag. Ik vind het heerlijk en het heeft mijn wereld (hart)geopend. Ik heb veel opgeruimd in mijzelf dankzij de rust en inzicht die ik vond in mezelf met behulp van de meditaties. Ik ben nu dichter bij mezelf dan ooit en ben in staat om de meest onmogelijke situaties (gevoelens en emoties) de baas te zijn, oftewel, ik laat me niet meeslepen maar voel, verwerk en leer. De cursus is voor mij een waar cadeautje! Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik de cursus heb mogen volgen en nog doe.

— Petra, over Awakening Your Lightbody

Het is de beste stap die ik ooit genomen heb. Ik kom op de weekenden, al moeten ze me er met een brancard heenbrengen. Toen mijn vader op sterven lag was hij heel gespannen, heel onrustig. Ik heb een dag lang bij hem gezeten, alsmaar de ranthia(hart)energie gedaan. Hij wordt volkomen ontspannen en rustig en is zo overgegaan. Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb kunnen doen.

— Roelie, over Awakening Your Lightbody

Ik voel me heerlijk en alles gaat zo makkelijk! Ik voel een enorme rust en vertrouwen. Ik heb sinds de start van de opleiding een hele verandering ondergaan. Dus dank dank dank!

— Veronica van Geuns, over de Healing Opleiding

Ik heb het al gezegd na de SFQ les, maar ik wil je toch nog even bedanken voor alles wat ik van jou via de lessen, zowel van SFQ, als van jou via de twee dagen Jezelf Helen met Licht heb gekregen. Ik merk dat het zowel fysiek als psychologisch me sterker heeft gemaakt en nog maakt. Ik krijg meer vertrouwen in mijn eigen kracht en liefde en heb daardoor meer “in huis” als ik voel dat ik bang ben of word. De weg naar binnen is dan makkelijker en moed en liefde en vertrouwen helpen me dan om me weer vredig en sterk te voelen. Ik neem dat met vreugde waar!

— A.B., over de Healing Opleiding

Het was een fijne, afwisselende cursus (MAP, SFQ, gidsen, reiniging), waardering voor iedereen, waardevolle feedback, zorgvuldige voorbereiding, ruimte om jezelf te zijn, herkenning, licht, warmte, alle vragen mochten gesteld worden, vrijheid voor eigen keuzes, integer, geduld, zachtheid, prettige plek. Het was voor mij de juiste stap op het juiste moment. Dank je wel!

— Anoniem, over de Healing Opleiding

“Vanaf 2007 volg ik met een bepaalde regelmaat meditaties bij Froukje en Jeroen van Israna lichtcentrum. Nu ben ik met een langer traject bezig: de Kundalini workshops. Wat ik steeds weer opnieuw ervaar wat een diepgaande voeding deze meditaties voor mij zijn. Ik ben al zo’n 36 jaar bezig met meditaties yoga etc. Voor mij zijn deze meditaties die zij channelen van Saint Germain en Phylos de meest diepgaande die ik ervaren heb. Het is zo’n voeding voor mijn ziel via een veilige aangepaste weg. Speciaal in deze stormachtige en transformerende tijd een baken van rust en troost.
Ook het boek van Jeroen , Geboorte in het Goddelijke inspireert mij telkens opnieuw. Van harte wens ik hen toe dat ze nog veel mensen hiermee in hun hart mogen raken en inspireren. Met heel mijn hart geschreven, liefs

— Willeke, Spiritueel Meesterschap

Mijn doel voor de opleiding is het helen van mijzelf. Ik wil graag mijn faalangst en perfectionisme loslaten. Wat ik wil bereiken is dat ik liefdevol en zacht ben voor mijzelf, dat ik gewoon mag ‘zijn’. Mijn eigen stralende zelf. Ik wil er op vertrouwen dat ik helemaal goed ben zoals ik ben en dat ik meer dan genoeg energie heb om te doen wat ik wil doen.
Behaald wat mij betreft. Niet dat je ooit klaar bent met helen, maar ik mag er gewoon volledig zijn! Een geweldige uitkomst zou zijn dat ik meer ruimte durf te creëren voor mijzelf, volledig geloof in mijzelf en mij volkomen vrij, onafhankelijk en vol energie voel. Hoe heerlijk zal het zijn om te leven vanuit mijn volledige potentieel, te genieten van de rust, liefde en schoonheid die dat brengt en een brenger van licht te zijn voor anderen. Voor een groot deel behaald. Hier heb ik de afgelopen periode duidelijk weer een stap in gezet. Ik wil daaraan toevoegen dat ik mijzelf wil ontwikkelen tot een evenwichtige (zo boven, zo beneden) vrouw die groeit en geniet, heel is, zich volledig bewust is van haar krachten en deze daadwerkelijk inzet voor haarzelf en anderen. Dit is in ontwikkeling en ik heb er alle vertrouwen in dat ik ook dit doel ga behalen. Super toch!

— M., over de Healing Opleiding

De oefeningen die je voor deed maakte veel energie bij me los. Ik had niet voor mogelijk gehouden dat ik zoveel warmte kon voelen en licht kon zien als ik gisteren in zo een korte tijd heb ervaren.

— Johanna Dokter, over de Healing Opleiding

Mezelf leren beschermen tegen de minder harmonieuze energieën uit m’n omgeving, en daardoor beter m’n eigen ‘radio-frequentie’ kunnen vasthouden: Dat was voor mij de reden om de Light-body opleiding bij Israna te gaan volgen. Het bracht me echter zoveel meer: nieuwe energie, leren vertrouwen en loslaten, onbevangener in het leven staan, te ervaren dat de juiste dingen op het juiste moment moeiteloos in m’n leven komen, meer voor mezelf kunnen kiezen, grenzen leren stellen en me opener en kwetsbaarder durven opstellen. Het volgen van de Light-body opleiding, bij een geweldig spiritueel centrum, heb ik dan ook als zeer waardevol en indrukwekkend ervaren.

— Yvonne, over Awakening Your Lightbody

Op aanraden van een vriend heb ik een kennismakingsmiddag van Froukje en Jeroen bijgewoond. Daarop volgde de cursus -Awakening your Lightbody- sindsdien ben ik gebleven. Het heeft mij veel gebracht. Door het volgen van de cursussen en door zeer regelmatig te mediteren ben ik emotioneel meer stabiel geworden. Mijn lichaamsbewustzijn is sterk toegenomen. De ‘isheid’ van dingen kan ik nu beter accepteren. En ik ben een meer liefdevol mens geworden naar mezelf en naar anderen. Daar ben ik dankbaar voor.

— Renee, over Awakening Your Lightbody

Hallo Froukje en Jeroen,Graag wil ik jullie nog vertellen /schrijven over mijn ervaring van de Light Body. Het is eigenlijk een jaar geleden begonnen toen ik bij Froukje een consult had in verband met familie omstandigheden. Froukje heeft mij toen gewezen op de brochure van de Light Body. Tijdens het lezen van de brochure had ik steeds een JA gevoel en kon vervolgens niet afwachten tot de cursus zou beginnen. Eindelijk was het dan zover op de eerste les had ik al fijne indrukwekkende ervaringen, blijkbaar begaf ik mij op een gebied waar ik oude emoties tegenkwam, het was ook nu emotioneel maar zeker ook hartverwarmend. Hoe meer de cursus vorderde hoe minder er naar mijn gevoel opgelost diende te worden. Het was voor mij een hele fijne ervaring om de energieën van mijn overleden ouders te ervaren en geloof ook zeker dat deze ervaringen mij rust in mijn huidige leven hebben gegeven. De cursus heeft mij een enorme innerlijke kracht, rust en liefde gegeven. Ik heb initiatieven genomen die ik al jaren wilde nemen. Zo heb ik eindelijk een eigen plekje gecreëerd thuis waar ik mij kan terug trekken. Ik ben op Yoga gegaan waar ik enorm veel plezier aan beleef. Mijn eetpatroon is veranderd en het stoppen met roken gaat ook goed. Ik ben als mens veranderd. Ik heb mijn pad gevonden door de Light Body en weet nu welke kant ik op wil. Bedankt!

— Truus, over Awakening Your Lightbody

Ik liep al een tijd met het gevoel dat ik “gaven” had, maar had geen idee wat ik ermee aan moest. De opleiding heeft me daarbij op zoveel niveaus geholpen! Ik leer allerlei healing-technieken, maar nog belangrijker, ik heb ook geleerd mezelf te healen, in verbinding te gaan met mijn gids en het licht, en te vertrouwen op mezelf en op de informatie die ik doorkrijg. Ik ben het universum dankbaar dat ik dit werk kan en mag doen, en Froukje dat ze me bij de hand heeft genomen en me heeft geholpen mijn pad te vinden.

— Gerard, over de Healing Opleiding

Bedankt van de mooie workshop gisteren. Je geeft het vanuit je ziel Als ik naar je stem luister voel ik dat het puur en rechtstreeks uit de bron komt wat je communiceert.

— Petra, over de Healing Opleiding

De Awakening your Light Body heeft mij het fundament gegeven voor alles wat ik daarna gedaan heb. Zonder dat fundament had ik die stappen niet durven nemen. Ik heb zoveel cursussen gedaan en zo lang gezocht naar iets dat ik niet kon vinden. Bij deze energieën heb ik het gevonden. Het is een thuiskomen. Ik vind het heerlijk. Als ik hier vandaan kom, kom ik thuis in nogal hectische toestanden maar ik kan nu helemaal bij mezelf blijven in mijn eigen energie.

— Mariet, over Awakening Your Lightbody

Door de healing opleiding sta ik veel zelfbewuster in het leven. Ik neem mijn gevoelens serieus. Niet alleen meer achteraf zoals ik eerder deed. Mijn slaapproblemen heb ik aangepakt met de meditaties. Het is heel bijzonder om te ervaren dat je je zogenaamde zwakte kunt omzetten in kracht. Ik neem mijn hoog gevoeligheid serieus en wil daar ook naar leven. Mijn astmamedicijnen heb ik langzaam kunnen afbouwen. Deze had ik 18 jaar gebruikt. Nu heb ik ze niet meer nodig!

De qigong oefeningen en ook de meditatie small universe doe ik vrijwel dagelijks. Het is een geweldige manier om de balans in je leven te behouden. Lichamelijk en geestelijk voel ik mij veel sterker.
Het geven van healings vind ik nu heel bijzonder. Ik voel de energie stromen en hoor hoe de mensen daar van opknappen. Dit had ik van te voren nooit gedacht.
Froukje is een goede en veilige leraar. Haar gevoel voor humor vind ik heel prettig.

— Saskia, over de Healing Opleiding

Wat is dat voor een cursus die jij volgt? vroeg een collega me. Je bent ineens zoveel krachtiger, alles wat je zegt is zo raak…. Ze had gelijk: een tijdje nadat ik met de opleiding Spiritueel Meesterschap was begonnen leken de inzichten over wat er moest gebeuren zich ineens als vanzelf te ontvouwen. Maar de reden om met de cursus te beginnen lag voor mij eigenlijk veel meer in mijn nieuwsgierigheid naar het ervaren van en werken met energieën. Ik had het gevoel dat dat wel eens de weg zou kunnen zijn waarmee ik kon beantwoorden aan het verlangen dat ik als kind voelde om met liefde en licht deze wereld te maken tot “a better place to be”. Het is inderdaad een groot avontuur gebleken om energieën en hun verschillende frequenties te onderzoeken en waar te nemen. Maar de cursus heeft mij dus veel meer gebracht. Wat er ook gebeurt, ik blijf in mijn centrum, alles lijkt ineens een stuk makkelijker te gaan, ik blijf zoveel meer in mijn kracht staan, kom veel makkelijker tot waardevolle inzichten en sta mijzelf nu toe liefde te voelen voor alles wat er is. Allemaal waardevolle veranderingen waar ik zowel privé (o.a. als moeder van 3 puberzonen), als in mijn werk, veel aan heb. Tel daar nog eens bij dat de cursus door twee liefdevolle en inspirerende leraren op mooie locaties wordt gegeven en je zult begrijpen hoe dankbaar ik ben dat dit op mijn pad is gekomen.

— Gea, over Spiritueel Meesterschap

Toen ik met de Light Body begon, had ik drie doelen; ik wilde meer van mezelf houden, een betere verstandhouding krijgen met andere mensen en meer mijzelf als een eenheid gaan ervaren.
Als ik nu, na een aantal jaren meditatie van een aantal keren per week, op de Light Body terugkijk zie ik inderdaad veranderingen. Ik merk dat ik meer van mijzelf ben gaan houden, alhoewel dat nog wel ietsje beter kan. Voor de communicatie met andere mensen geldt hetzelfde. Maar vooral belangrijk, allergrootste verandering is toch wel dat ik de laatste tijd overdag periodes heb, urenlange periodes, dat ik me wonderlijk gelukkig voel, een stil en overstelpend soort geluk, dat als vanzelf overstroomt naar anderen. En waarom ben ik dan gelukkig vraag ik mij af? Ik ben gelukkig niet om een of andere speciale reden. Omdat ik me verbonden voel met mezelf en een diep gevoel heb van verbondenheid met het universum en de wereld.

— Carin, over Awakening Your Lightbody

Ik merk dat er veel veranderd is de afgelopen maanden. Het zijn subtiele innerlijke verschuivingen voor mij. Ik kan me plotseling intens gelukkig voelen zonder dat daar in mijn omgeving aanleiding voor is. Mijn leven is de laatste maanden erg rustig en in evenwicht. Alles wat er gebeurt stroomt en klopt. Mijn leven wordt voelbaar lichter en makkelijker. Contacten met anderen lijken soepeler te verlopen en ik kan zonder strijd aangeven wat ik wil of nodig heb voor mezelf of voor mijn zoon. Ik kan beter onderscheiden wat van mij is en wat bij de ander hoort. Ook kan ik dingen veel beter bij de ander laten als het niet bij mij hoort. Ik heb meer vertrouwen in het leven. Ik voel meer liefde stromen voor mezelf en anderen. Ik begin steeds meer waar te nemen bij de ander, zowel non verbaal als energetisch. En mijn levensdoel wordt voor mij steeds zichtbaarder en begint zich te manifesteren.

— S, over Awakening Your Lightbody

Ik volg al jaren cursussen bij Froukje en Jeroen. Mijn leven is er echt door veranderd, ik ben zachter, opener en liefdevoller geworden. Vreugde voelen zonder reden ken ik nu ook en zeker geen onbelangrijke hier op de aarde: ik ben goed geworteld geraakt. Snel spiritueel groeien is mogelijk, ik zelf ben daar een bewijs van en ik zie hetzelfde ook gebeuren met mijn medecursisten. Froukje en Jeroen zijn hele bijzondere leraren, zij laten de lichte hogere energieën die zij channelen het werk doen in mensen. Zij vertrouwen volkomen op de eigen-wijsheid van iedereen en creëren een liefdevolle omgeving die nodig is om mensen bij hun Werkelijke Wezen terug te brengen. Ruimte voor emoties die innerlijke stroming vergroot, is gelukkig vanzelfsprekend. En het allermooiste vind ik nog: zij leven dat wat zij onderwijzen! Ik gun het dan ook vele anderen om kennis te maken met hun werk

— Andrea, Spiritueel Meesterschap

Door de healing opleiding heb ik persoonlijk een versnelde ontwikkeling doorgemaakt. We werkten tijdens de meditaties en oefeningen rechtstreeks met overtuigingen, patronen en angsten. Hierin heb ik veel kunnen loslaten. Doordat je het op energetisch niveau aanpakt, kan dit heel snel gaan. Nu ben ik liefdevoller en zachter voor mijzelf (en voor anderen) en ik maak andere keuzes die veel beter aansluiten bij wie ik in wezen ben. Zo ben ik tijdens de opleiding ander werk gaan doen en geniet ik meer van de (nieuwe) dingen die ik doe en de mensen om mij heen. De healingtechnieken zelf zet ik thuis in, maar ook in mijn werk en dagelijks leven merk ik dat ik baat heb bij de helderheid en afstemming die ik vanuit de healing opleiding heb meegekregen. Die helderheid en afstemming zeggen veel over de verfijnde energie van Froukje zelf die heel zuiver is en afgestemd op het licht.

— Lilian, over de Healing Opleiding

De healing opleiding heeft mij in aanraking gebracht met een schat aan informatie en manieren voor heling. In de eerste plaats helpt het mij in mijn ontwikkelingsproces, maar ik overwin ook mijn schroom om heling te geven aan anderen. De energie van de groep voegt veel toe op de cursusdagen waardoor de meditaties en oefeningen diep binnen komen. De feedback van Froukje op mijn verslag maakt het volgen van de opleiding tot een heel persoonlijk proces.

— Mieke, over de Healing Opleiding

Fantastisch hoe jij altijd positieve en opbouwende feedback geeft. Ik fleur er telkens weer van op 🙂 Waar ik vroeger al lang wist dat ik iets met healing wilde doen kwam ik niet veel verder. Ook coaching en enkele cursussen hebben wel geholpen maar ik krabbelde vaak weer terug en zat vaak ik zak en as en kampte met zwaarmoedigheid en moeilijk denken. Sinds de opleiding merk ik een enorm verschil, ik krijg door de meditaties eindelijk handvatten om aan mijn verleden te werken en dingen los te laten. Ik zie eindelijk waar ik zelf vat op heb (gehad) en hoe dingen, mensen, en situaties veranderen doordat ik verander. Ik trok vroeger altijd dominante mensen aan die mij vertelden wat ik moest doen en hoe ik moest leven. Nadat ik de keuze heb gemaakt liever naar mijzelf te zijn en beter voor mezelf te zorgen kwam daar verandering in. Ik tref tegenwoordig zoveel lieve mensen, dat vind ik echt fantastisch en opmerkelijk.

— D.N., over de Healing Opleiding

Ik heb laatst jouw tip opgevolgd en geoefend met het geven van een healing met mijn gids. Ik had mijn vader eerst een korte massage gegeven om de spieren los te maken. Hij heeft vaak last van verkrampte spieren door zijn rug problemen. Artsen durven er zelfs niet meer aan te komen vanwege de kans op een dwarslaesie. Toen ik begon met het energie werk stemde ik mij af op mijn gids en vroeg of die bij mij wilde zijn. Ik raakte volledig in trance en kreeg als advies om mij te ontspannen en het gewoon te laten gebeuren. Ik stond even met gesloten ogen maar zag de verstoringen in zijn energieveld en gaf mij a.h.w. over. Het was alsof ik de energie voelde van een chiropractor, met lichte beweging oefende ik druk uit op het been en bekken van mijn vader en kreeg te horen dat deze bewegingen wel degelijk effect zouden hebben ondanks hun zachtheid. Ik heb mijn vader daarna (’s middags) naar bed gestuurd om even een half uur tot zichzelf te komen en het in te laten werken. Hij stemde daar wonderlijk genoeg mee in (hij kan zich moeilijk neer geven) en is op bed gaan liggen. Achteraf vertelde hij mij dat het was alsof zijn wervels uit zichzelf recht gezet werden. Hij voelde een impuls om zijn rug te bewegen en voelde het ‘kraken’. Vanaf dat moment bruiste hij weer van de energie en was een stuk soepeler!

Het was fantastisch om te mogen meemaken en voelt fijn om deze progressie bij mezelf te zien. Wat een ontwikkeling, heerlijk 🙂

— D., over de Healing Opleiding

Froukje en Jeroen zijn mijn spirituele en aardse leermeesters. Sinds enkele jaren volg ik cursussen bij hen. In 2010 ben ik mee geweest met de reis naar Mount Shasta. Een prachtige plek waar ik heb mogen ervaren in het licht te zijn, in contact te komen met de meesters die ons bij staan de aarde en de mensen te leren helen en voor te bereiden op de nieuwe tijd die komen gaat. Als aansluiting op de reis kwam de opleiding voor spiritueel meesterschap op het juiste moment. Tijdens de opleiding heb ik nog meer geleerd me spiritueel te ontwikkelen en me niet meer zo druk te maken over alles wat er op mijn pad komt. Ik zie het als lessen om alle oude ballast los te laten en klaar te zijn te leven vanuit het licht en voor mij belangrijk alles door te mogen geven aan de mensen om mij heen. Alle dank voor de mogelijkheden om te leren naast de liefdevolle steun van Froukje en Jeroen.

— Ellen, over Spiritueel Meesterschap

De opleiding Spiritueel Meesterschap is een van de beste keuzes in mijn leven. In de eerste plaats voel ik me veilig en kan ik mezelf zijn bij Jeroen en Froukje die de opleiding geven. Dit is voor mij een belangrijke voorwaarde om spiritueel te kunnen groeien. De opleiding bestaat uit verschillende modules die allemaal leiden naar hetzelfde doel maar via een andere lijn. Het doel zou je verlichting kunnen noemen. Die verschillende wegen versterken mijn spirituele groei enorm. Ik sta bewuster in het leven, kijk anders naar mijn omgeving, luister meer naar mijn lichaam. Ik heb daardoor meer compassie voor mezelf gekregen en dat vergemakkelijkt het weer om dit ook voor anderen te hebben. Ik leer de subtiele energieën te voelen en ermee om te gaan. Ik verander (niet altijd gemakkelijk) en mijn omgeving verandert mee. Mooier kan het toch niet!
Eens was ik in een situatie verzeild geraakt waar twee personen met elkaar aan het bekvechten waren. Ik kon me er niet mee bemoeien en was niet in de gelegenheid om uit deze negatieve situatie te stappen. Ik bouwde de ranthia (hartenergie) om me heen op en nam daarna deze twee personen hierin op. Daarop veranderde het bekvechten in gewoon praten met meer respect en acceptatie voor elkaar. Ik stond perplex! Deze handreikingen leer je ook. Ik kan iets doen voor de wereld hoe klein het ook moge zijn. Geweldig!

— Margriet, over Spiritueel Meesterschap