Meer informatie over Awakening Your Light Body:

Wat anderen zeggen over Light Body

Hallo Froukje en Jeroen,Graag wil ik jullie nog vertellen /schrijven over mijn ervaring van de Light Body. Het is eigenlijk een jaar geleden begonnen toen ik bij Froukje een consult had in verband met familie omstandigheden. Froukje heeft mij toen gewezen op de brochure van de Light Body. Tijdens het lezen van de brochure had ik steeds een JA gevoel en kon vervolgens niet afwachten tot de cursus zou beginnen. Eindelijk was het dan zover op de eerste les had ik al fijne indrukwekkende ervaringen, blijkbaar begaf ik mij op een gebied waar ik oude emoties tegenkwam, het was ook nu emotioneel maar zeker ook hartverwarmend. Hoe meer de cursus vorderde hoe minder er naar mijn gevoel opgelost diende te worden. Het was voor mij een hele fijne ervaring om de energieën van mijn overleden ouders te ervaren en geloof ook zeker dat deze ervaringen mij rust in mijn huidige leven hebben gegeven. De cursus heeft mij een enorme innerlijke kracht, rust en liefde gegeven. Ik heb initiatieven genomen die ik al jaren wilde nemen. Zo heb ik eindelijk een eigen plekje gecreëerd thuis waar ik mij kan terug trekken. Ik ben op Yoga gegaan waar ik enorm veel plezier aan beleef. Mijn eetpatroon is veranderd en het stoppen met roken gaat ook goed. Ik ben als mens veranderd. Ik heb mijn pad gevonden door de Light Body en weet nu welke kant ik op wil. Bedankt! - Truus

Voor wie is de cursus Awakening your Light Body bestemd?

Iedereen kan meedoen aan de cursus. Er zijn geen vooropleidingseisen.

Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, neem dan even contact op voor overleg. Dit omdat een openend proces zoals dat in deze cursus plaatsvindt, niet altijd samengaat met dergelijke medicatie.

Verder kun je om na te gaan of de cursus iets voor jou is, nagaan of je bij het lezen van de teksten over de cursus een "ja" voelt.

Om de cursus te kunnen doen is het niet nodig ervaring te hebben met mediteren. Het gaat er meer om of je het gevoel hebt dat dit voor jou het juiste pad is.

Je kunt met je aandacht naar binnen gaan en aan je hogere zelf of ziel vragen of deze cursus voor jou de volgende stap kan zijn. Wanneer je de cursus gaat volgen, begeef je je op een pad van versnelde spirituele groei. Dit betekent dat je in relatief korte tijd grote stappen in je ontwikkeling doormaakt. Dit kan tot grote veranderingen in je leven leiden. Versnelde groei betekent ook dat je in versneld tempo oude blokkades, angst en pijn oplost. Voor een groot deel gebeurt dit buiten je bewustzijn om, waardoor je vooral een toename van vreugde, liefde en rust in je leven zult ervaren. Voor een deel kom je echter deze oude pijn op bewust niveau tegen. In de cursus zijn vele meditaties opgenomen om hiermee om te gaan.

Een houding van openheid en acceptatie zijn erg belangrijk. Hoe opener je bent voor de hulp van de energieën, het licht en de lichtwezens die je helpen bij je proces, hoe makkelijker je er doorheen rolt. Hoe meer je accepteert wat er boven komt en het er gewoon laat zijn, in plaats van het weg te drukken, hoe makkelijker het weer voorbij gaat. We zullen hier tijdens de cursus uitgebreid aandacht aan besteden. De energieën helpen je om opener te worden en er meer op te vertrouwen dat alles wat er gebeurt goed is.

Als je twijfelt, kun je de volgende vragen voor jezelf beantwoorden. Als je de meeste vragen met 'ja' beantwoordt, kan de cursus iets voor jou zijn.

 • Begeef je je al een tijdje op een pad van spirituele groei? Ben je klaar voor een versneld groeiproces?
 • Ben je geïnteresseerd in het ervaren van verruimde staten van bewustzijn?
 • Is het belangrijk voor je om je hoger doel te ontdekken en er naar te leven?
 • Sta je open voor het nieuwe? Ben je bereid los te laten wat je niet langer dient en je te openen voor datgene dat past bij je hogere goed?
 • Ben je onafhankelijk en creatief? Vertrouw je op je innerlijke leiding en handel je ernaar?
 • Geloof je dat je je eigen werkelijkheid kunt creëren?
 • Voel je je aangetrokken tot meditatie, leren channelen, je helderziendheid ontwikkelen of tot andere activiteiten die leiden tot bewustzijnsverruiming?
 • Is je spirituele groei belangrijk voor je en ben je bereid er elke week tijd en energie in te steken?
 • Trekt het je aan om nieuwe dingen in je leven te creëren en om meer tijd en energie te steken in je hoger pad en doel?
 • Heb je geleerd om te gaan met emoties die boven komen tijdens je proces van spirituele groei? Zie je het goede in al je ervaringen?
 • Ben je gevoelig voor energie? Wil je meer leren over subtiele energieën en over hoe je ermee kunt werken?
 • Geloof je dat je het verdient een vreugdevol en overvloedig leven te hebben?

Als je last hebt of hebt gehad van psychiatrische ziektes die je zeer uit je evenwicht brengen, kan het zijn dat het beter is om de cursus niet te volgen. Overleg zonodig met je behandelaar of hulpverlener.

Als je de cursus wilt doen maar denkt niet genoeg tijd, energie of geld te hebben, raden Orin en DaBen je het volgende aan: vraag Orin en DaBen om tijd, energie of geld. Dit kun je bijvoorbeeld doen tijdens de wereldwijde meditatie elke zondag van 18.00 tot 18.30 uur.

Nadat je dit gedaan hebt, is het zaak goed op te letten op de innerlijke boodschappen die je krijgt en hiernaar te handelen. Ga elke dag vijf minuten met je aandacht naar binnen en zie dat je jezelf opgeeft voor de cursus en deze volgt.