Meer informatie over de Healing Opleiding:

Wat anderen zeggen over de Healing Opleiding:

Opzet Healing Opleiding

De onderwerpen zijn opgenomen in een programma dat bestaat uit modules van een of twee dagen. Bij alle onderwerpen gaat het telkens zowel om heling van jezelf, veelal in meditaties en om het oefenen met healing voor een ander.

Hieronder de indeling van de dagen. Het kan echter zijn dat bepaalde onderwerpen meer of minder tijd in beslag nemen en dat er wijzigingen zijn. Het is mogelijk dat er na het programma meer opleidings- en/of oefendagen komen voor diegenen die verder willen leren en oefenen.

Dagen 1 en 2, Module 1:
Licht, liefde en je ziel

Theoretisch kader. Dit kader en de onderwerpen op deze dagen worden in de loop van de opleiding in meer detail uitgewerkt. Je openen om te ontvangen, het openen van je hart, contact met je ziel, balans, werken met licht en met lichtwezens (M.A.P.). De kracht van visualisatie en het gebruik van je bewustzijn, de rol van emoties en aandacht voor het innerlijke kind. Een ander en jezelf in het helende licht houden.
Meer informatie.

Dagen 3 en 4, Module 2:
Contact met je gids

Contact met je gids, meester en/of engel. Met je gids: blokkades detecteren, vragen beantwoorden over jezelf, healing geven en een chakra reading doen.
Meer informatie.

Dag 5, Module 8a:
Spring Forest Qigong, de oefeningen

Level 1; alle oefeningen, de basis filosofie, beginnen met detecteren en enkele healing technieken. Meer informatie.

Dag 6, Module 3:
Reinigen ruimte, bescherming en het etherische lichaam

Het geven van een volledige healing vanuit het geleerde tot nu toe. Uitleg over en healing van het etherische lichaam. Jezelf beschermen. Een ander en een ruimte energetisch reinigen.

Dagen 7 en 8, Module 4:
Emoties en gedachten

De rol van emoties en gedachten. Stroming in het emotionele lichaam, emoties in de Chinese geneeskunde, veranderen van emoties. Gedachten veranderen, terug naar de oorzaak van een overtuiging.  Healing geven van het emotionele en mentale lichaam met positieve boodschappen.

Dagen 9 en 10, Module 8b:
Spring Forest Qigong, de healing technieken

Level 2; belangrijkste energiesystemen en healing daarvan. Healing met kleuren. Openen van de belangrijkste energiekanalen bij een ander. Healing van specifieke fysieke gebieden en klachten. Level 2 oefeningen en oefeningen voor soepelheid. Meer informatie

Dagen 11 en 12, Module 5:
Werken met je hart en gewoontes. Minder mooie energieën en entiteiten

Verder openen van je hart en vergeving. Omgaan met minder mooie energieën en entiteiten. Reinigen. Oefenen met volledige hands-on-healing. Veranderen van een gewoonte of verslaving. Oplossen van familiekarma. Oefenen van het voorgesprek.

Dagen 13 en 14, Module 6:
Healing op afstand en je levensdoel. Healing met sterrenlicht

Aarding en veiligheid. Oefenen voorgesprek en healing op afstand. Na afloop van de healing, het nagesprek. Voeding. Je levensdoel. Je rol als healer/hulpverlener. Healing met sterrenlicht.

Dag 15, Module 7:
Integratie

Werken met kleuren. Kanker vanuit de Chinese geneeskunde. Evaluatie en integratie.

Bekijk hier de praktische informatie van de Healing opleiding