Recencies per categorie:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee gratis meditaties

Nieuwsbrief Israna
* verplichte velden

Anderen over Spring Forest Qigong:

Ik heb genoten en ik ben tot rust gekomen

— A, Spring Forest Qigong, level 2

Ik heb ervaren en ontdekt dat het mogelijk is mezelf te healen!

— *, Spring Forest Qigong, level 2

Ik vond zowel de afstandshealing, de qigong oefeningen als de online meditaties heel fijn. Ik kon/kan ze allemaal heel goed verbinden met mijn klachten en vragen. Dank je wel 🙏🏻❤️ De afstandshealing gaf me stroming en licht. Dit ervaar ik sinds mijn burn-out weinig. Jouw online meditatie over innerlijke kinderen gaf me meer inzicht en innerlijke rust. De qigong oefeningen geven me vertrouwen na hard werken.

— E.B., over de online meditatieavonden

Het was een fijne, energievolle dag. Prettige cursusruimte en instructie. Dank daarvoor!

— *, Spring Forest Qigong, level 1

Fijn dat je de inhoud en theorie zo goed kent en zoveel ervaring hebt. De oefeningen en de meditatie zijn heel waardevol. Ik vond het een mooie, bondige dag waar ik veel profijt van zal hebben!

— D.N., Spring Forest Qigong, level 1

Ik wil je laten weten erg blij te zijn met de beoefening van Spring Forest Qigong. Het lukt me dit dagelijks toe te passen, de ene keer uitgebreider dan de andere. Het doet me goed, de bewegingen, de ademhaling, het bewustzijn en de oefening van de aandacht. Ook als voorbereiding op mijn meditatie helpt het me in mijn aandacht en concentratie. Het maakt me helder en aanwezig en ik heb het gevoel hier de rest van de dag baat bij te hebben.

— Margot, Spring Forest Qigong

Je hebt de cursus heel mooi gegeven. Ik ben dankbaar.

— A., Spring Forest Qigong, level 1

De meditaties en het oefenen waren fijn.

— I.S., Spring Forest Qigong, level 2

Het oefenen en de sfeer waren heel mooi. Ik ben als mens gegroeid door deze cursus. De uitleg was heel duidelijk en het oefenen fijn.

— A.V., Spring Forest Qigong, level 2

Fijn dat we veel hebben geoefend in kleine groepjes. Mooie afwisseling van uitleg, qigong oefeningen doen en praktisch oefenen met healing geven. Ik heb heel veel kennis opgedaan!

— *, Spring Forest Qigong, level 2

Ik vind het gebruik van kleuren bij healing heel mooi en de vele toepassingsmogelijkheden bij psychische en medische problemen.

— V.E., Spring Forest Qigong, level 2

Een mooie afwisseling van theorie en oefeningen.

— J.S., Spring Forest Qigong, level 1

Ik vond alles waardevol. De achtergrond te kennen voegt weer iets extra’s toe aan de oefeningen die ik al kende. Heel veel geleerd in 1 dag. Dank daarvoor.

— A.M., Spring Forest Qigong, level 1

Ik heb je als een prettige, duidelijke en humoristische docent ervaren. Je hebt alles duidelijke en punctueel voorbereid. Proficiat.

— *, Spring Forest Qigong, level 1

Het is een mooie aanvulling op de opleiding Healing vanuit het universele licht. Zo wordt het een compleet pakket. Het was een fijne, duidelijke dag. De oefeningen en humor tussendoor waren fijn. Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. De uitleg en timing waren heel goed.

— R., Spring Forest Qigong, level 1

Heel fijn vond ik de liefdevolle en helende energie die tijdens de cursus merkbaar aanwezig was. Ik zie uit naar deel 2!

— L.W., Spring Forest Qigong, level 1