Meer informatie over Healing op afstand:

Praktische informatie Healing op afstand

Wegens drukte doet Froukje in elk geval tot  september 2022 geen fysieke live sessies en (afstand) healings.

 

Een healing op afstand duurt 30 minuten. Tien minuten voordat de healing begint ga je rustig liggen.  Na afloop van de healing kan je het beste nog minimaal 20-30 minuten rustig blijven zitten of liggen. Als je daarna voelt dat je liefst nog langer wilt zitten of liggen, doe dat dan.

Het is beter om vanaf ongeveer een uur voor en na de healing niet te eten. Dit omdat anders de energie van je lichaam naar de vertering gaat, in plaats van naar het healing proces.

Zorg dat je bij de healing een glas water bij de hand hebt. Het beste is half gekookt, half koud (yin-yang) water. Dit water drink je enkele minuten na het tijdstip waarop ik begin met de healing. Als je gaat liggen is dat lastig. In dat geval kan je het water ook na afloop van de healing opdrinken. Als het water dan te koud is moet je er wat heet water bijdoen. Koud water na een healing is niet zo goed. Je kunt daarnaast een of meerdere flessen water naast je neer zetten, dat je de volgende dag/dagen opdrinkt. Zo zuiver mogelijk, bijvoorbeeld bronwater. Ik laad het water met de meesters op, met een helende boodschap die aansluit bij jouw thema’s. Deze boodschap doet z’n werk tijdens en na de healing.

Het is fijn als je mij enkele dagen na de healing een mail stuurt om te vertellen hoe het is gegaan en wat je hebt ervaren tijdens de healing en de dagen erna. Als je wilt kan ik dan jou laten weten wat ik heb gezien en gedaan.

Wil je een zelf gekozen bedrag overmaken op bankrekening NL47INGB0007617942 t.n.v. Israna, Vledderveen? Ik kan je desgewenst na betaling een betalingsbewijs mailen.

Lees hier meer over Healing op afstand:
Wat is Healing op afstand
Voor wie
Ervaringen