Awakening your Light Body

​Extra online introductieworkshop: zaterdag 29 januari 14.30 – 16.00 uur

+ 2 januari 14.30 tot 15.45 uur herhalingsopname van de introductieworkshop in december

Start opleiding 19 februari 2022. Bekijk de data van de modules bij praktische informatie. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Creëer diepgaande veranderingen in je leven | Leer leven als ziel op aarde
In deze cursus leer je jezelf kennen als energie en met alles op energieniveau te werken. De verruimde staten van bewustzijn die je kunt gaan ervaren zijn ongekend.
De verdieping die deze cursus je geeft is een spirituele basis waarvan je je leven lang profijt hebt. Je pikt de essentie van andere spirituele stromingen gemakkelijker en sneller op en ook in je dagelijks leven ben je veel beter in staat je leven die vorm te geven die jij wenst.

Ben je op zoek naar een nieuwe stap op je pad van spirituele groei?

  • Wil je leren op effectieve wijze met lastige situaties om te gaan?
  • Zoek je een weg van versnelde groei en diepgaande transformatie?
  • Wil je leren stabiel te zijn in je eigen energie?
  • Wil je een krachtige lichtwerker zijn?

We geven deze cursus al 20 jaar, maar blijven er onverminderd enthousiast over!

Awakening your Light Body is een diepgaand proces van spirituele groei en transformatie. Als je light body ontwaakt is, ben je veel beter in staat het licht van je ziel te ervaren. Je dagelijks leven beweegt zich naar een hoger plan, waarbij je levensdoel steeds helderder wordt en duidelijker vorm krijgt. Onverwachte mogelijkheden doen zich voor en onvermoede talenten komen tot bloei. Je creëert een leven dat werkt, op alle fronten.

Awakening your Light Body is niet zomaar een cursus, maar een spiritueel pad waardoor je leert in vreugde en in liefde te leven vanuit je hoogste potentieel. In het proces van het doen ontwaken van je light body lossen angst, verdriet en oude pijn op in het licht. Je relaties worden beter en je gaat meer leven vanuit je hart. Je leert tien nieuwe energiecentra in en rondom je lichaam kennen en je gaat toestanden van verruimd, goddelijk bewustzijn ervaren.

De cursus is hoofdzakelijk ervaringsgericht en werkt door middel van geleide meditaties en energieoverdracht door middel van klanken. Je oefent thuis met de cd's met de energiecentra en hun toepassingen.

Awakening your Light Body is in Amerika ontwikkeld door Sanaya Roman en Duane Packer onder leiding van hun gidsen Orin en DaBen. Sanaya Roman is de auteur van onder andere de bestseller 'Living with Joy', inmiddels in vele talen vertaald. In 1990 is de cursus voor het eerst in Nederland gegeven.

Ondertussen hebben duizenden mensen over de hele wereld hun lichtlichaam doen ontwaken waardoor hun leven op ingrijpende wijze is veranderd.

 

Anderen over Awakening your Light Body bij Israna:

Net klaar met mijn meditatie, pffff wat een heerlijkheid. Ik heb het gevoel goud in mijn handen te hebben door de AYLB. Ik ben enorm blij ben met jullie. En de locatie voelt enorm warm en goed. Dit en de AYLB voelen enorm goed. Op de CD’s en op de woorden reageert mijn ziel/lichaam meteen, dat is zo leuk om te merken. En ik wou nog toevoegen dat ik ook enorm aan het opruimen ben, lichamelijk zoals veel snotteren…maar ook qua thuis. Heerlijk dingen wegdoen of op marktplaats verkopen. En mijn lijf voelt rustiger.Verder merk ik op, dat mensen mij nog makkelijker benaderen. En zomaar zonder dat ik ze kan gedag zeggen….wat in deze wereld steeds zeldzamer lijkt te zijn. Of ze staren mij aan (alsof ik licht geef)

— NatureWoman, over Awakening Your Lightbody

Het doen van de meditaties vind ik heel fijn. Het is interessant hoe elke meditatie weer een andere ervaring brengt. Ik voel dat ik een veel evenwichtigere dag ervaar als ik een van de meditaties gedaan heb. Vooral opvallend vind ik dat ik mij gelukzaliger voel. Doordat ik mij verbonden voel met de hogere frequenties/het licht/de divine. Ik voel mij vol liefde, voldaan, verbonden, gelukzalig en evenwichtig. En als ik even uit evenwicht ben, helpt het mediteren via deze techniek goed.

— Y vd E, over Awakening Your Lightbody

Met mij gaat het hartstikke goed. Ik doe mijn meditaties minimaal 5 x per week en ik doe er meestal 2 per dag. Ik vind het heerlijk en het heeft mijn wereld (hart)geopend. Ik heb veel opgeruimd in mijzelf dankzij de rust en inzicht die ik vond in mezelf met behulp van de meditaties. Ik ben nu dichter bij mezelf dan ooit en ben in staat om de meest onmogelijke situaties (gevoelens en emoties) de baas te zijn, oftewel, ik laat me niet meeslepen maar voel, verwerk en leer. De cursus is voor mij een waar cadeautje! Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik de cursus heb mogen volgen en nog doe.

— Petra, over Awakening Your Lightbody

Ik merk dat er veel veranderd is de afgelopen maanden. Het zijn subtiele innerlijke verschuivingen voor mij. Ik kan me plotseling intens gelukkig voelen zonder dat daar in mijn omgeving aanleiding voor is. Mijn leven is de laatste maanden erg rustig en in evenwicht. Alles wat er gebeurt stroomt en klopt. Mijn leven wordt voelbaar lichter en makkelijker. Contacten met anderen lijken soepeler te verlopen en ik kan zonder strijd aangeven wat ik wil of nodig heb voor mezelf of voor mijn zoon. Ik kan beter onderscheiden wat van mij is en wat bij de ander hoort. Ook kan ik dingen veel beter bij de ander laten als het niet bij mij hoort. Ik heb meer vertrouwen in het leven. Ik voel meer liefde stromen voor mezelf en anderen. Ik begin steeds meer waar te nemen bij de ander, zowel non verbaal als energetisch. En mijn levensdoel wordt voor mij steeds zichtbaarder en begint zich te manifesteren.

— S, over Awakening Your Lightbody

Ik heb de cursus als heel positief ervaren.Wat mij het meeste verraste was, dat er nog andere mij niet bekende energiestromen waren.Door hier contact mee te maken kwam ik in een intenser contact met mijzelf. Door deze ervaring kreeg ik meer contact met het groter geheel waaruit ik besta.

— Ad, over Awakening Your Lightbody

Het is de beste stap die ik ooit genomen heb. Ik kom op de weekenden, al moeten ze me er met een brancard heenbrengen. Toen mijn vader op sterven lag was hij heel gespannen, heel onrustig. Ik heb een dag lang bij hem gezeten, alsmaar de ranthia(hart)energie gedaan. Hij wordt volkomen ontspannen en rustig en is zo overgegaan. Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb kunnen doen.

— Roelie, over Awakening Your Lightbody

De Awakening your Light Body heeft mij het fundament gegeven voor alles wat ik daarna gedaan heb. Zonder dat fundament had ik die stappen niet durven nemen. Ik heb zoveel cursussen gedaan en zo lang gezocht naar iets dat ik niet kon vinden. Bij deze energieën heb ik het gevonden. Het is een thuiskomen. Ik vind het heerlijk. Als ik hier vandaan kom, kom ik thuis in nogal hectische toestanden maar ik kan nu helemaal bij mezelf blijven in mijn eigen energie.

— Mariet, over Awakening Your Lightbody

Toen ik met de Light Body begon, had ik drie doelen; ik wilde meer van mezelf houden, een betere verstandhouding krijgen met andere mensen en meer mijzelf als een eenheid gaan ervaren.
Als ik nu, na een aantal jaren meditatie van een aantal keren per week, op de Light Body terugkijk zie ik inderdaad veranderingen. Ik merk dat ik meer van mijzelf ben gaan houden, alhoewel dat nog wel ietsje beter kan. Voor de communicatie met andere mensen geldt hetzelfde. Maar vooral belangrijk, allergrootste verandering is toch wel dat ik de laatste tijd overdag periodes heb, urenlange periodes, dat ik me wonderlijk gelukkig voel, een stil en overstelpend soort geluk, dat als vanzelf overstroomt naar anderen. En waarom ben ik dan gelukkig vraag ik mij af? Ik ben gelukkig niet om een of andere speciale reden. Omdat ik me verbonden voel met mezelf en een diep gevoel heb van verbondenheid met het universum en de wereld.

— Carin, over Awakening Your Lightbody

Hallo Froukje en Jeroen,Graag wil ik jullie nog vertellen /schrijven over mijn ervaring van de Light Body. Het is eigenlijk een jaar geleden begonnen toen ik bij Froukje een consult had in verband met familie omstandigheden. Froukje heeft mij toen gewezen op de brochure van de Light Body. Tijdens het lezen van de brochure had ik steeds een JA gevoel en kon vervolgens niet afwachten tot de cursus zou beginnen. Eindelijk was het dan zover op de eerste les had ik al fijne indrukwekkende ervaringen, blijkbaar begaf ik mij op een gebied waar ik oude emoties tegenkwam, het was ook nu emotioneel maar zeker ook hartverwarmend. Hoe meer de cursus vorderde hoe minder er naar mijn gevoel opgelost diende te worden. Het was voor mij een hele fijne ervaring om de energieën van mijn overleden ouders te ervaren en geloof ook zeker dat deze ervaringen mij rust in mijn huidige leven hebben gegeven. De cursus heeft mij een enorme innerlijke kracht, rust en liefde gegeven. Ik heb initiatieven genomen die ik al jaren wilde nemen. Zo heb ik eindelijk een eigen plekje gecreëerd thuis waar ik mij kan terug trekken. Ik ben op Yoga gegaan waar ik enorm veel plezier aan beleef. Mijn eetpatroon is veranderd en het stoppen met roken gaat ook goed. Ik ben als mens veranderd. Ik heb mijn pad gevonden door de Light Body en weet nu welke kant ik op wil. Bedankt!

— Truus, over Awakening Your Lightbody

Mezelf leren beschermen tegen de minder harmonieuze energieën uit m’n omgeving, en daardoor beter m’n eigen ‘radio-frequentie’ kunnen vasthouden: Dat was voor mij de reden om de Light-body opleiding bij Israna te gaan volgen. Het bracht me echter zoveel meer: nieuwe energie, leren vertrouwen en loslaten, onbevangener in het leven staan, te ervaren dat de juiste dingen op het juiste moment moeiteloos in m’n leven komen, meer voor mezelf kunnen kiezen, grenzen leren stellen en me opener en kwetsbaarder durven opstellen. Het volgen van de Light-body opleiding, bij een geweldig spiritueel centrum, heb ik dan ook als zeer waardevol en indrukwekkend ervaren.

— Yvonne, over Awakening Your Lightbody

Op aanraden van een vriend heb ik een kennismakingsmiddag van Froukje en Jeroen bijgewoond. Daarop volgde de cursus -Awakening your Lightbody- sindsdien ben ik gebleven. Het heeft mij veel gebracht. Door het volgen van de cursussen en door zeer regelmatig te mediteren ben ik emotioneel meer stabiel geworden. Mijn lichaamsbewustzijn is sterk toegenomen. De ‘isheid’ van dingen kan ik nu beter accepteren. En ik ben een meer liefdevol mens geworden naar mezelf en naar anderen. Daar ben ik dankbaar voor.

— Renee, over Awakening Your Lightbody