Awakening your Light Body

Gratis online introductieworkshop

Ervaren of de Awakening your Light Body iets voor jou is? Doe dan mee met onze online Light Body introductieworkshop.

Zaterdag 24 februari 2024 van 14.00 tot 16.00 uur
& 14 april van 10:00 tot 12.00 uur

De cursus Awakening your Light Body start op 11 mei

Creëer diepgaande veranderingen in je leven | Leer leven als ziel op aarde
In deze cursus leer je jezelf kennen als energie en met alles op energieniveau te werken. De verruimde staten van bewustzijn die je kunt gaan ervaren zijn ongekend.
De verdieping die deze cursus je geeft is een spirituele basis waarvan je je leven lang profijt hebt. Je pikt de essentie van andere spirituele stromingen gemakkelijker en sneller op en ook in je dagelijks leven ben je veel beter in staat je leven die vorm te geven die jij wenst.

Ben je op zoek naar een nieuwe stap op je pad van spirituele groei?

  • Wil je leren op effectieve wijze met lastige situaties om te gaan?
  • Zoek je een weg van versnelde groei en diepgaande transformatie?
  • Wil je leren stabiel te zijn in je eigen energie?
  • Wil je een krachtige lichtwerker zijn?

We geven deze cursus al 20 jaar, maar blijven er onverminderd enthousiast over!

Awakening your Light Body is een diepgaand proces van spirituele groei en transformatie. Als je light body ontwaakt is, ben je veel beter in staat het licht van je ziel te ervaren. Je dagelijks leven beweegt zich naar een hoger plan, waarbij je levensdoel steeds helderder wordt en duidelijker vorm krijgt. Onverwachte mogelijkheden doen zich voor en onvermoede talenten komen tot bloei. Je creëert een leven dat werkt, op alle fronten.

Awakening your Light Body is niet zomaar een cursus, maar een spiritueel pad waardoor je leert in vreugde en in liefde te leven vanuit je hoogste potentieel. In het proces van het doen ontwaken van je light body lossen angst, verdriet en oude pijn op in het licht. Je relaties worden beter en je gaat meer leven vanuit je hart. Je leert tien nieuwe energiecentra in en rondom je lichaam kennen en je gaat toestanden van verruimd, goddelijk bewustzijn ervaren.

De cursus is hoofdzakelijk ervaringsgericht en werkt door middel van geleide meditaties en energieoverdracht door middel van klanken. Je oefent thuis met de cd's met de energiecentra en hun toepassingen.

Awakening your Light Body is in Amerika ontwikkeld door Sanaya Roman en Duane Packer onder leiding van hun gidsen Orin en DaBen. Sanaya Roman is de auteur van onder andere de bestseller 'Living with Joy', inmiddels in vele talen vertaald. In 1990 is de cursus voor het eerst in Nederland gegeven.

Ondertussen hebben duizenden mensen over de hele wereld hun lichtlichaam doen ontwaken waardoor hun leven op ingrijpende wijze is veranderd.