Recencies per categorie:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee gratis meditaties

Nieuwsbrief Israna
* verplichte velden

Anderen over de Healing opleiding

Fantastisch hoe jij altijd positieve en opbouwende feedback geeft. Ik fleur er telkens weer van op 🙂 Waar ik vroeger al lang wist dat ik iets met healing wilde doen kwam ik niet veel verder. Ook coaching en enkele cursussen hebben wel geholpen maar ik krabbelde vaak weer terug en zat vaak ik zak en as en kampte met zwaarmoedigheid en moeilijk denken. Sinds de opleiding merk ik een enorm verschil, ik krijg door de meditaties eindelijk handvatten om aan mijn verleden te werken en dingen los te laten. Ik zie eindelijk waar ik zelf vat op heb (gehad) en hoe dingen, mensen, en situaties veranderen doordat ik verander. Ik trok vroeger altijd dominante mensen aan die mij vertelden wat ik moest doen en hoe ik moest leven. Nadat ik de keuze heb gemaakt liever naar mijzelf te zijn en beter voor mezelf te zorgen kwam daar verandering in. Ik tref tegenwoordig zoveel lieve mensen, dat vind ik echt fantastisch en opmerkelijk. - D.N.

Door de healing opleiding heb ik persoonlijk een versnelde ontwikkeling doorgemaakt. We werkten tijdens de meditaties en oefeningen rechtstreeks met overtuigingen, patronen en angsten. Hierin heb ik veel kunnen loslaten. Doordat je het op energetisch niveau aanpakt, kan dit heel snel gaan. Nu ben ik liefdevoller en zachter voor mijzelf (en voor anderen) en ik maak andere keuzes die veel beter aansluiten bij wie ik in wezen ben. Zo ben ik tijdens de opleiding ander werk gaan doen en geniet ik meer van de (nieuwe) dingen die ik doe en de mensen om mij heen. De healingtechnieken zelf zet ik thuis in, maar ook in mijn werk en dagelijks leven merk ik dat ik baat heb bij de helderheid en afstemming die ik vanuit de healing opleiding heb meegekregen. Die helderheid en afstemming zeggen veel over de verfijnde energie van Froukje zelf die heel zuiver is en afgestemd op het licht.- Lilian

Ik liep al een tijd met het gevoel dat ik “gaven” had, maar had geen idee wat ik ermee aan moest. De opleiding heeft me daarbij op zoveel niveaus geholpen! Ik leer allerlei healing-technieken, maar nog belangrijker, ik heb ook geleerd mezelf te healen, in verbinding te gaan met mijn gids en het licht, en te vertrouwen op mezelf en op de informatie die ik doorkrijg. Ik ben het universum dankbaar dat ik dit werk kan en mag doen, en Froukje dat ze me bij de hand heeft genomen en me heeft geholpen mijn pad te vinden. - Gerard

De healing opleiding heeft mij in aanraking gebracht met een schat aan informatie en manieren voor heling. In de eerste plaats helpt het mij in mijn ontwikkelingsproces, maar ik overwin ook mijn schroom om heling te geven aan anderen. De energie van de groep voegt veel toe op de cursusdagen waardoor de meditaties en oefeningen diep binnen komen. De feedback van Froukje op mijn verslag maakt het volgen van de opleiding tot een heel persoonlijk proces. - Mieke

"Door de healing opleiding sta ik veel zelfbewuster in het leven. Ik neem mijn gevoelens serieus. Niet alleen meer achteraf zoals ik eerder deed. Mijn slaapproblemen heb ik aangepakt met de meditaties. Het is heel bijzonder om te ervaren dat je je zogenaamde zwakte kunt omzetten in kracht. Ik neem mijn hoog gevoeligheid serieus en wil daar ook naar leven. Mijn astmamedicijnen heb ik langzaam kunnen afbouwen. Deze had ik 18 jaar gebruikt. Nu heb ik ze niet meer nodig!

De qigong oefeningen en ook de meditatie small universe doe ik vrijwel dagelijks. Het is een geweldige manier om de balans in je leven te behouden. Lichamelijk en geestelijk voel ik mij veel sterker.
Het geven van healings vind ik nu heel bijzonder. Ik voel de energie stromen en hoor hoe de mensen daar van opknappen. Dit had ik van te voren nooit gedacht.

Froukje is een goede en veilige leraar. Haar gevoel voor humor vind ik heel prettig." - Saskia

"Mijn doel voor de opleiding is het helen van mijzelf. Ik wil graag mijn faalangst en perfectionisme loslaten. Wat ik wil bereiken is dat ik liefdevol en zacht ben voor mijzelf, dat ik gewoon mag 'zijn'. Mijn eigen stralende zelf. Ik wil er op vertrouwen dat ik helemaal goed ben zoals ik ben en dat ik meer dan genoeg energie heb om te doen wat ik wil doen.
Behaald wat mij betreft. Niet dat je ooit klaar bent met helen, maar ik mag er gewoon volledig zijn! Een geweldige uitkomst zou zijn dat ik meer ruimte durf te creëren voor mijzelf, volledig geloof in mijzelf en mij volkomen vrij, onafhankelijk en vol energie voel. Hoe heerlijk zal het zijn om te leven vanuit mijn volledige potentieel, te genieten van de rust, liefde en schoonheid die dat brengt en een brenger van licht te zijn voor anderen. Voor een groot deel behaald. Hier heb ik de afgelopen periode duidelijk weer een stap in gezet. Ik wil daaraan toevoegen dat ik mijzelf wil ontwikkelen tot een evenwichtige (zo boven, zo beneden) vrouw die groeit en geniet, heel is, zich volledig bewust is van haar krachten en deze daadwerkelijk inzet voor haarzelf en anderen. Dit is in ontwikkeling en ik heb er alle vertrouwen in dat ik ook dit doel ga behalen. Super toch! " -M.

"Ik heb laatst jouw tip opgevolgd en geoefend met het geven van een healing met mijn gids. Ik had mijn vader eerst een korte massage gegeven om de spieren los te maken. Hij heeft vaak last van verkrampte spieren door zijn rug problemen. Artsen durven er zelfs niet meer aan te komen vanwege de kans op een dwarslaesie. Toen ik begon met het energie werk stemde ik mij af op mijn gids en vroeg of die bij mij wilde zijn. Ik raakte volledig in trance en kreeg als advies om mij te ontspannen en het gewoon te laten gebeuren. Ik stond even met gesloten ogen maar zag de verstoringen in zijn energieveld en gaf mij a.h.w. over. Het was alsof ik de energie voelde van een chiropractor, met lichte beweging oefende ik druk uit op het been en bekken van mijn vader en kreeg te horen dat deze bewegingen wel degelijk effect zouden hebben ondanks hun zachtheid. Ik heb mijn vader daarna ('s middags) naar bed gestuurd om even een half uur tot zichzelf te komen en het in te laten werken. Hij stemde daar wonderlijk genoeg mee in (hij kan zich moeilijk neer geven) en is op bed gaan liggen. Achteraf vertelde hij mij dat het was alsof zijn wervels uit zichzelf recht gezet werden. Hij voelde een impuls om zijn rug te bewegen en voelde het 'kraken'. Vanaf dat moment bruiste hij weer van de energie en was een stuk soepeler!

Het was fantastisch om te mogen meemaken en voelt fijn om deze progressie bij mezelf te zien. Wat een ontwikkeling, heerlijk :-)" -D.
Ik voel me heerlijk en alles gaat zo makkelijk! Ik voel een enorme rust en vertrouwen. Ik heb sinds de start van de opleiding een hele verandering ondergaan. Dus dank dank dank! Veronica van Geuns
Het was een fijne, afwisselende cursus (MAP, SFQ, gidsen, reiniging), waardering voor iedereen, waardevolle feedback, zorgvuldige voorbereiding, ruimte om jezelf te zijn, herkenning, licht, warmte, alle vragen mochten gesteld worden, vrijheid voor eigen keuzes, integer, geduld, zachtheid, prettige plek. Het was voor mij de juiste stap op het juiste moment. Dank je wel!

Bedankt van de mooie workshop gisteren. Je geeft het vanuit je ziel Als ik naar je stem luister voel ik dat het puur en rechtstreeks uit de bron komt wat je communiceert. - Petra

De oefeningen die je voor deed maakte veel energie bij me los. Ik had niet voor mogelijk gehouden dat ik zoveel warmte kon voelen en licht kon zien als ik gisteren in zo een korte tijd heb ervaren. - Johanna Dokter

Ik heb het al gezegd na de SFQ les, maar ik wil je toch nog even bedanken voor alles wat ik van jou via de lessen, zowel van SFQ, als van jou via de twee dagen Jezelf Helen met Licht heb gekregen. Ik merk dat het zowel fysiek als psychologisch me sterker heeft gemaakt en nog maakt. Ik krijg meer vertrouwen in mijn eigen kracht en liefde en heb daardoor meer “in huis” als ik voel dat ik bang ben of word. De weg naar binnen is dan makkelijker en moed en liefde en vertrouwen helpen me dan om me weer vredig en sterk te voelen. Ik neem dat met vreugde waar! - A.B.