Meer informatie over de Healing Opleiding:

Wat anderen zeggen over de Healing Opleiding

Praktische informatie

Automatisch op de hoogte worden gehouden? Schrijf je in voor onze nieuwbrief.

Opleidingsdata 2021/2022 Healing opleiding:

Dagen 1 en 2: module 1 -
Jezelf helen met licht: Licht, liefde en je ziel
25 september, dag 1
10 oktober, dag 2

Dagen 3 en 4: module 2 - Contact met je gids
28 november, dag 1
6 februari, dag 2

Dag 5: module 8a - Spring Forest Qigong, de oefeningen
16 januari

Dag 6: Module 3 - Reinigen ruimte, bescherming en het etherische lichaam
27 februari

Dagen 7 en 8: Module 4 - Emoties en gedachten
10 april, dag 1
26 juni, dag 2

Dagen 9 en 10, Module 8b - Spring Forest Qigong, de healing technieken
1 mei, dag 1
29 mei, dag 2

Dagen 11 en 12, Module 5: Werken met je hart en gewoontes. Minder mooie energieën en entiteiten
va. september, data worden nog ingepland

Dagen 13 en 14, Module 6: Healing op afstand en je levensdoel. Healing met sterrenlicht
va. september, data worden nog ingepland

Dag 15, Module 7: Integratie
va. september, datum wordt nog ingepland

De opleidingsdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie Healing opleiding:
De Melkweg in Tuk (Steenwijk), Tukseweg 87a

Kosten Healing opleiding
€ 122,50 per dag. Dit kan ineens betaald worden of in twee keer (voor de eerste zes dagen € 735 de volgende negen dagen € 1102,50). Het is ook mogelijk per dag of per module te betalen.

Het cursusbedrag is inclusief alle meditaties, uitleg en oefeningen (van Froukje/Israna) op cd’s, een cursusmap voor hand-outs en aantekeningen, manuals bij Spring Forest Qigong level 1 en 2 en begeleiding via e-mail in de weken tussen de bijeenkomsten.

De overige materialen van Spring Forest Qigong (boeken, dvd, cd's) kunnen apart worden aangeschaft. Dit is niet verplicht.

Koffie, thee en koekjes zijn aanwezig. Voor de lunch dien je zelf te zorgen.

Studiebelasting/tijdsinvestering
Het is de bedoeling in de weken tussen de bijeenkomsten met het geleerde te oefenen. Je doet thuis de meditaties en/of qigong oefeningen en je oefent met de methodes voor healing voor jezelf en voor een ander. Vanaf dag drie oefen je met anderen uit de groep tussen de bijeenkomsten door met het healing geven aan elkaar. Uiterlijk een week voor de volgende bijeenkomst lever je per e-mail een verslag in van je ervaringen. Gemiddeld zal de tijdsinvestering zo'n drie uur per week zijn.

Beoordeling en certificering
Aan het eind van de opleiding ontvang je een certificaat als mijn beoordeling positief is. Ik beoordeel op grond van je verslagen (zie tijdsinvestering), waarbij het van belang is dat je de huiswerkopdrachten, onder andere m.b.t. het beoefenen van de meditaties en het uitvoeren van healings voor jezelf en voor een ander, voldoende hebt uitgevoerd. Mocht ik de uitvoering van de opdrachten en je verslag hierover onvoldoende beoordelen, dan geef ik dit aan het begin van de opleiding duidelijk aan in mijn feedback op je verslag. Uiteraard met de verbeterpunten erbij.

Het is mogelijk om de opleiding te doen zonder certificaat, dus zonder het voldoende uitvoeren van de huiswerkopdrachten. Mijn advies is wel voor het certificaat te gaan omdat je dan zoveel mogelijk uit de opleiding haalt. Je kunt eventueel na afloop van de opleiding de gemiste opdrachten uitvoeren en daarvan verslagen bij mij in te leveren. Dan ontvang je alsnog je certificaat.

Voor wie
Iedereen kan meedoen aan de opleiding. Er zijn geen vooropleidingseisen. Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, vermeld dat dan s.v.p. op het aanmeldformulier.

Deelname
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier.

Bevestiging en betalen
Nadat je het aanmeldformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voorwaarde voor deelname is dat het cursusgeld een week voor aanvang van de eerste cursusdag op onze rekening staat.

Wij vragen je kennis te nemen van en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.