Meer informatie over Spring Forest Qigong:

Wat anderen zeggen over Spring Forest Qigong:

Ik heb je als een prettige, duidelijke en humoristische docent ervaren. Je hebt alles duidelijke en punctueel voorbereid. Proficiat.

Het was een fijne, energievolle dag. Prettige cursusruimte en instructie. Dank daarvoor!

Ik heb ervaren en ontdekt dat het mogelijk is mezelf te healen!

Fijn dat we veel hebben geoefend in kleine groepjes. Mooie afwisseling van uitleg, qigong oefeningen doen en praktisch oefenen met healing geven. Ik heb heel veel kennis opgedaan!

Het oefenen en de sfeer waren heel mooi. Ik ben als mens gegroeid door deze cursus. De uitleg was heel duidelijk en het oefenen fijn. - A.V.

De meditaties en het oefenen waren fijn. - I.S.

Ik vind het gebruik van kleuren bij healing heel mooi en de vele toepassingsmogelijkheden bij psychische en medische problemen. - V.E.

Spring Forest Qigong Module 1 - De oefeningen en krachtige healing techniek

Nieuwe cursusdatum voor Spring Forest Qigong Module 1 volgt. Automatisch op de hoogte worden gehouden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

Inhoud
Ik behandel de basis filosofie van Spring Forest Qigong.

Daarnaast leer je:
* de actieve oefeningen van module 1
* de basis healing technieken
* een begin met het detecteren van blokkades.

De oefeningen en healingtechnieken zijn eenvoudig maar zeer effectief voor heling en balans. Ze werken krachtig op het openen van de meridianen; de energiekanalen in het lichaam. Als deze open zijn ben je 'stromend' en gezond. Als ze geblokkeerd zijn word je ziek en zwak. Het helpt je om fysieke en emotionele pijn te helen en zo de kwaliteit van je leven verbeteren.

Door het doen van de Qigong oefeningen hebben vele mensen over de hele wereld zichzelf genezen van ernstige klachten. Je kunt de oefeningen staand doen maar ook zittend en als dat niet gaat zelfs liggend.

SFQ bestaat uit vier belangrijke elementen:
- Gebruik van je bewustzijn
- Ademhaling
- Houding en beweging
- Geluid/klank

We doen uitgebreid de actieve oefeningen.
In tweetallen of kleine groepjes leer je hoe je blokkades kunt openen, de overtollige energie kunt verwijderen en energie toe kunt voegen.

Dit is een effectieve methode voor het bevorderen van je gezondheid, balans, stroming, liefde en geluk.

Voor wie
Iedereen kan meedoen. Er zijn geen vooropleidingseisen.

Tijdsinvestering/studiebelasting
Je hebt het meest baat bij de cursus als je thuis verder oefent met het geleerde maar uiteraard is dat verder aan jou. Het beste is om elke dag de actieve oefeningen te doen. Dit kost ongeveer 40 minuten per dag. Maar ook drie keer per week oefenen en/of minder lang, kan al veel effect hebben.