Meer informatie over Light Body:

Wat anderen zeggen over Light Body

De Awakening your Light Body heeft mij het fundament gegeven voor alles wat ik daarna gedaan heb. Zonder dat fundament had ik die stappen niet durven nemen. Ik heb zoveel cursussen gedaan en zo lang gezocht naar iets dat ik niet kon vinden. Bij deze energieën heb ik het gevonden. Het is een thuiskomen. Ik vind het heerlijk. Als ik hier vandaan kom, kom ik thuis in nogal hectische toestanden maar ik kan nu helemaal bij mezelf blijven in mijn eigen energie.

— Mariet, over Awakening Your Lightbody

Wat is de Light Body?

Naast ons fysieke lichaam hebben wij een etherisch, een emotioneel en een mentaal lichaam. Deze lichamen worden samen vaak de aura genoemd. Je lichtlichaam (light body) is een nieuwe laag in je aura die zich uitstrekt tot vele meters buiten je lichaam.

In het beginstadium is dit lichtlichaam bij iedereen aanwezig. Het is echter mogelijk om je lichtlichaam tot volledige ontplooiing te brengen. Doordat het lichtlichaam zo groot is en van een hoog niveau van licht, kun je veel meer licht van je ziel toelaten.

Wat is dat eigenlijk, je ziel? Vanuit het dagelijks taalgebruik lijkt het alsof wij een ziel hebben. Het is echter eerder zo dat je ziel jou heeft. Je ziel is een multidimensioneel wezen, dat vele malen groter is dan jij en in de hogere dimensies van het licht bestaat.

Je ziel heeft jou als persoon hier op aarde gecreëerd om bepaalde doelen te verwezenlijken. Vaak ben je echter het contact met deze doelen en met je ziel kwijt geraakt.
Het licht van je ziel bereikt je via een aantal kanalen en filters. De meridianen en de chakra’s zijn dergelijke filters.

De energiecentra, die samen leiden tot het ontwaken van je lichtlichaam, zijn ook filters maar van een hogere vibratie dan bijvoorbeeld de chakra’s. Vandaar dat je als je je lichtlichaam volledig ontwikkelt, je veel meer licht van je ziel in je leven brengt. Dit betekent dat je meer in contact komt met je levensdoel en dat je meer en meer gaat leven vanuit de liefde en de vreugde van je ziel.

Bekijk hier de praktische informatie van Awakening your Light Body