Meer informatie over Awakening Your Light Body:

Wat anderen zeggen over Light Body

Op aanraden van een vriend heb ik een kennismakingsmiddag van Froukje en Jeroen bijgewoond. Daarop volgde de cursus -Awakening your Lightbody- sindsdien ben ik gebleven. Het heeft mij veel gebracht. Door het volgen van de cursussen en door zeer regelmatig te mediteren ben ik emotioneel meer stabiel geworden. Mijn lichaamsbewustzijn is sterk toegenomen. De 'isheid' van dingen kan ik nu beter accepteren. En ik ben een meer liefdevol mens geworden naar mezelf en naar anderen. Daar ben ik dankbaar voor. - Renee

Introductieworkshop Awakening Your Light Body

Gratis online introductieworkshop

Met onze gratis online Light Body introductieworkshop kun je ervaren of de Awakening your Light Body iets voor jou is.

Zaterdag 24 februari 2024 van 14.00 tot 16.00 uur
& 14 april van 10:00 tot 12.00 uur

Kom kosteloos kennis maken met ons werk en de cursus Awakening your Light Body. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

De cursus Awakening your Light Body start op 11 mei

 

Wanneer je overweegt om de cursus te gaan volgen of kennis wilt maken met de Light Body en met ons, kun je een inleidende workshop volgen. De workshop is een uitstekende manier om de energieën van de Light Body 'aan den lijve' te ervaren.

In deze bijeenkomst zullen wij dieper op de cursus Awakening your Light Body in gaan. Daarnaast doen we twee meditaties waarin we de klanken van de energiecentra maken, gecombineerd met een korte visualisatie. Hoewel het onmogelijk is om in twee meditaties de rijkdom van de centra en van de Light Body te ervaren, kan het je toch een indruk geven.

Programma introductieworkshop

  • uitleg over wat de Light Body inhoudt en wat het doen ontwaken van de Light Body in je leven kan betekenen
  • meditatie tot het hartcentrum, de ranthia, met een praktische toepassing
  • meditatie waarin je stap voor stap door alle Light Body centra en hun energieën wordt heengeleid. In de cursus doe je er zes tot negen maanden over om al deze energieën te leren ervaren, maar je kunt hierdoor alvast een voorproefje krijgen. Veel deelnemers aan onze workshops merkten alleen al door deze meditatie veranderingen in hoe ze zich voelden en in hun leven.
  • het beantwoorden van vragen.

Deelname aan de workshop is vrijblijvend. Meditatie-ervaring is niet nodig. Je zit gewoon op een stoel, tenzij je zelf liever op een meditatiekussentje zit.

Dit zijn de cursusdata van de verschillende modules:
Module 1: 11 mei 2024
Module 2: 9 juni 2024
Module 3: 7 juli 2024
Module 4,5 en 6: vanaf september, exacte data nog niet bekend

Meer informatie vind je onder praktische informatie.