Meer informatie over Awakening Your Light Body:

Wat anderen zeggen over Light Body

De Awakening your Light Body heeft mij het fundament gegeven voor alles wat ik daarna gedaan heb. Zonder dat fundament had ik die stappen niet durven nemen. Ik heb zoveel cursussen gedaan en zo lang gezocht naar iets dat ik niet kon vinden. Bij deze energieën heb ik het gevonden. Het is een thuiskomen. Ik vind het heerlijk. Als ik hier vandaan kom, kom ik thuis in nogal hectische toestanden maar ik kan nu helemaal bij mezelf blijven in mijn eigen energie. - Mariet

De verschillende modules

Module 1. Verstevig je basis
In deze module leer je de eerste drie vibrerende energiecentra. Zij vormen de basis van kracht voor je Light Body. Je leert hoe je de hoeveelheid energie die je opneemt uit je omgeving kunt regelen en hoe je minder hoge energieën kunt transformeren. Oude fysieke en emotionele blokkades worden losgelaten. Je brengt meer ontspanning, rust en stabiliteit in je leven. Wanneer je met deze centra werkt, ontwikkel je een sterk gevoel van persoonlijke kracht en effectiviteit en ervaar je meer controle over je emoties.

Module 2. Open je hartcentrum
In deze module ontwaakt je hartcentrum, de ranthia. Je leert hoe je jezelf en je omgeving tegemoet kunt treden vanuit een diep gevoel van rust en compassie. In situaties die je normaal gesproken uit je evenwicht zouden brengen, leer je neutraal te blijven. Je maakt contact met je innerlijke healer en je leert basisprincipes voor healing van jezelf en anderen, op zodanige wijze dat jouw energie er van toeneemt. Je leert energie van anderen los te laten uit je aura.

Module 3. Activeer je hogere energiecentra
Je leert de drie hogere energiecentra. Deze brengen een meer verfijnde stroming in je mentale lichaam. Je gedachten worden rustiger, positiever en van een hoger niveau. Je reist naar vorige levens en je maakt contact met je meesterschap. De bewustzijnstoestanden die je bereikt, kunnen tot diepe inzichten leiden en bevorderen sterk je creativiteit. Je ervaart bewustzijnstoestanden voorbij ruimte en tijd.

Module 4. Harmoniseer je energielichamen
Deze module is een integratiemodule. Door te werken met combinaties van de eerder geleerde energiecentra, creëer je hoge staten van bewustzijn. Dit brengt nog meer stroming en harmonie in je fysieke, emotionele en mentale lichamen, zodat je de kwantumsprong naar het doen ontwaken van je licht-lichaam kunt maken. Je opent je kanaal naar de hogere dimensies en je komt in contact met je hogere zelf of gids.

Module 5. Laat je lichtlichaam ontwaken
In deze module leer je de eerste twee light body centra. Hierdoor bereik je prachtige hogere en verruimde bewustzijnsstaten. Vanuit een dieper contact met je ziel, bezie je je leven vanuit een ruimer perspectief en ga je meer en meer leven volgens je werkelijke levensdoel. Je liefde en compassie voor alles om je heen nemen sterk toe, evenals je bewustzijn van andere dimensies. Je ervaart meer harmonie, innerlijke balans en kracht.

Module 6. Word een bron van licht
Je leert het derde light body centrum. Dit centrum verbind je direct met het licht. Het reguleert, filtert en integreert licht als je het activeert. Je leert meer en meer het contact met de eenheid te ervaren, met het al dat is, het goddelijke. Dit geeft een gevoel van intense vreugde en schoonheid. Je wordt een stralende bron van licht.

Bekijk hier de praktische informatie van Awakening your Light Body