Jezelf helen met licht

Dit zijn de eerste twee dagen van de opleiding Healing vanuit het universele licht. De dagen zijn ook los van de opleiding te volgen.

Data 2021 10:00 - 17:00:
25 september, dag 1
10 oktober, dag 2

Locatie:
Steenwijk (Tuk)

Korte inhoud
Tijdens de workshop zullen meditaties worden afgewisseld met informatie over de krachtige methodes die mij geholpen hebben in mijn proces van healing. Deze methodes werden voor het grootste deel aan mij doorgegeven door de gidsen en meesters die ons begeleiden. Daarnaast doen we helende oefeningen in tweetallen of kleine groepjes om ook elkaar te helpen met healing.

Ik zal vertellen over mijn persoonlijke ervaringen met ziekte, pijn en genezing. De meditaties werken op zich al helend. Daarnaast helpen ze je erachter te komen wat er bij jou aan de hand is en welke methodes jou zouden kunnen helpen.

Verschillende niveaus
Om te weten wat je kunt doen om jezelf te helen moet je eerst weten wat er aan de hand is op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Als een bepaalde klacht alleen verbonden is met het emotionele en mentale lichaam, kan deze klacht door meditatie en werken met licht in principe snel worden opgelost. Als iets zich echter heeft vastgezet in het fysieke lichaam, zal het helingsproces dikwijls meer tijd kosten. Als je de lessen niet leert die met klachten verbonden zijn, is er misschien niets dat helpt. Je ziel zal je blijven signaleren dat er iets veranderen moet.

Het is mijn overtuiging dat veel in principe te genezen is, tenzij je tijd gekomen is om te gaan. Het vraagt de overtuiging dat je kunt genezen en soms een grote mate van toewijding, discipline en geduld om deze genezing stap voor stap tot stand te brengen.

In meditaties ga je vanuit het contact met jouw ziel, jouw goddelijke wijsheid, kijken naar de toestand van je fysieke, emotionele en mentale lichamen. Je gaat kijken of ervaren waar zich verstoringen bevinden en wat je hieraan kunt doen.

We werken met het veranderen van je overtuigingen, mentale flexibiliteit, emotionele stroming en zachtheid voor je subpersonen en innerlijk kinderen. Ook ga je in meditatie onderzoeken welke lessen aan jouw klachten verbonden zijn. We zullen een meditatie doen waarin je de wortel vindt van een bepaalde fysieke klacht of emotioneel probleem zodat je er bij die wortel licht in kan brengen en dit karma kan helpen oplossen. Met visualisatie en licht kan je verouderingsprocessen tegengaan en verstoringen ombuigen. Vanuit het contact met je ziel, ga je contact te maken met je fysieke lichaam en het vragen wat het nodig heeft bijvoorbeeld aan voeding en oefeningen.

In deze workshop besteden we ook aandacht aan de zeer helende methode: Spring Forest Qigong. We zullen enkele oefeningen hiervan doen die je enorm helpen om je balans te hervinden en overtollige energieën te laten gaan. Tijdens deze twee dagen hebben we slechts tijd voor één of twee van deze oefeningen.

Fysieke klachten kunnen veel invloed hebben op je gevoel van welbevinden. Ik weet dat maar al te goed uit eigen ervaring.

Voor wie
Iedereen kan meedoen. Er zijn geen vooropleidingseisen. Je kunt de cursus volgen als je fysieke klachten hebt maar zeker ook als je deze wilt voorkomen, als je kennis en vaardigheden wilt leren die jouw lichaam gezond houden.

Tijdsinvestering/studiebelasting
Je hebt het meest baat bij de cursus als je thuis verder oefent met het geleerde maar uiteraard is dat verder aan jou.

Praktisch
De kosten bedragen € 245,- voor twee dagen. Dit is inclusief de meditaties en uitleg op CD’s of als downloads.

Klik hier om je aan te melden voor de cursus Jezelf helen met licht.

Anderen over Jezelf helen met licht:

Ik heb ervaren en ontdekt dat het mogelijk is mezelf te healen!

— *, Spring Forest Qigong, level 2

Fijn dat we veel hebben geoefend in kleine groepjes. Mooie afwisseling van uitleg, qigong oefeningen doen en praktisch oefenen met healing geven. Ik heb heel veel kennis opgedaan!

— *, Spring Forest Qigong, level 2

Het oefenen en de sfeer waren heel mooi. Ik ben als mens gegroeid door deze cursus. De uitleg was heel duidelijk en het oefenen fijn.

— A.V., Spring Forest Qigong, level 2

Ik heb genoten en ik ben tot rust gekomen

— A, Spring Forest Qigong, level 2

De meditaties en het oefenen waren fijn.

— I.S., Spring Forest Qigong, level 2

Ik vind het gebruik van kleuren bij healing heel mooi en de vele toepassingsmogelijkheden bij psychische en medische problemen.

— V.E., Spring Forest Qigong, level 2

Ik vond alles waardevol. De achtergrond te kennen voegt weer iets extra’s toe aan de oefeningen die ik al kende. Heel veel geleerd in 1 dag. Dank daarvoor.

— A.M., Spring Forest Qigong, level 1

Fijn dat je de inhoud en theorie zo goed kent en zoveel ervaring hebt. De oefeningen en de meditatie zijn heel waardevol. Ik vond het een mooie, bondige dag waar ik veel profijt van zal hebben!

— D.N., Spring Forest Qigong, level 1

Heel fijn vond ik de liefdevolle en helende energie die tijdens de cursus merkbaar aanwezig was. Ik zie uit naar deel 2!

— L.W., Spring Forest Qigong, level 1

Het is een mooie aanvulling op de opleiding Healing vanuit het universele licht. Zo wordt het een compleet pakket. Het was een fijne, duidelijke dag. De oefeningen en humor tussendoor waren fijn. Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. De uitleg en timing waren heel goed.

— R., Spring Forest Qigong, level 1

Een mooie afwisseling van theorie en oefeningen.

— J.S., Spring Forest Qigong, level 1

Je hebt de cursus heel mooi gegeven. Ik ben dankbaar.

— A., Spring Forest Qigong, level 1

Ik heb je als een prettige, duidelijke en humoristische docent ervaren. Je hebt alles duidelijke en punctueel voorbereid. Proficiat.

— *, Spring Forest Qigong, level 1

Het was een fijne, energievolle dag. Prettige cursusruimte en instructie. Dank daarvoor!

— *, Spring Forest Qigong, level 1

Ik wil je laten weten erg blij te zijn met de beoefening van Spring Forest Qigong. Het lukt me dit dagelijks toe te passen, de ene keer uitgebreider dan de andere. Het doet me goed, de bewegingen, de ademhaling, het bewustzijn en de oefening van de aandacht. Ook als voorbereiding op mijn meditatie helpt het me in mijn aandacht en concentratie. Het maakt me helder en aanwezig en ik heb het gevoel hier de rest van de dag baat bij te hebben.

— Margot, Spring Forest Qigong

“Vanaf 2007 volg ik met een bepaalde regelmaat meditaties bij Froukje en Jeroen van Israna lichtcentrum. Nu ben ik met een langer traject bezig: de Kundalini workshops. Wat ik steeds weer opnieuw ervaar wat een diepgaande voeding deze meditaties voor mij zijn. Ik ben al zo’n 36 jaar bezig met meditaties yoga etc. Voor mij zijn deze meditaties die zij channelen van Saint Germain en Phylos de meest diepgaande die ik ervaren heb. Het is zo’n voeding voor mijn ziel via een veilige aangepaste weg. Speciaal in deze stormachtige en transformerende tijd een baken van rust en troost.
Ook het boek van Jeroen , Geboorte in het Goddelijke inspireert mij telkens opnieuw. Van harte wens ik hen toe dat ze nog veel mensen hiermee in hun hart mogen raken en inspireren. Met heel mijn hart geschreven, liefs

— Willeke, Spiritueel Meesterschap

Ik volg al jaren cursussen bij Froukje en Jeroen. Mijn leven is er echt door veranderd, ik ben zachter, opener en liefdevoller geworden. Vreugde voelen zonder reden ken ik nu ook en zeker geen onbelangrijke hier op de aarde: ik ben goed geworteld geraakt. Snel spiritueel groeien is mogelijk, ik zelf ben daar een bewijs van en ik zie hetzelfde ook gebeuren met mijn medecursisten. Froukje en Jeroen zijn hele bijzondere leraren, zij laten de lichte hogere energieën die zij channelen het werk doen in mensen. Zij vertrouwen volkomen op de eigen-wijsheid van iedereen en creëren een liefdevolle omgeving die nodig is om mensen bij hun Werkelijke Wezen terug te brengen. Ruimte voor emoties die innerlijke stroming vergroot, is gelukkig vanzelfsprekend. En het allermooiste vind ik nog: zij leven dat wat zij onderwijzen! Ik gun het dan ook vele anderen om kennis te maken met hun werk

— Andrea, Spiritueel Meesterschap

Wat is dat voor een cursus die jij volgt? vroeg een collega me. Je bent ineens zoveel krachtiger, alles wat je zegt is zo raak…. Ze had gelijk: een tijdje nadat ik met de opleiding Spiritueel Meesterschap was begonnen leken de inzichten over wat er moest gebeuren zich ineens als vanzelf te ontvouwen. Maar de reden om met de cursus te beginnen lag voor mij eigenlijk veel meer in mijn nieuwsgierigheid naar het ervaren van en werken met energieën. Ik had het gevoel dat dat wel eens de weg zou kunnen zijn waarmee ik kon beantwoorden aan het verlangen dat ik als kind voelde om met liefde en licht deze wereld te maken tot “a better place to be”. Het is inderdaad een groot avontuur gebleken om energieën en hun verschillende frequenties te onderzoeken en waar te nemen. Maar de cursus heeft mij dus veel meer gebracht. Wat er ook gebeurt, ik blijf in mijn centrum, alles lijkt ineens een stuk makkelijker te gaan, ik blijf zoveel meer in mijn kracht staan, kom veel makkelijker tot waardevolle inzichten en sta mijzelf nu toe liefde te voelen voor alles wat er is. Allemaal waardevolle veranderingen waar ik zowel privé (o.a. als moeder van 3 puberzonen), als in mijn werk, veel aan heb. Tel daar nog eens bij dat de cursus door twee liefdevolle en inspirerende leraren op mooie locaties wordt gegeven en je zult begrijpen hoe dankbaar ik ben dat dit op mijn pad is gekomen.

— Gea, over Spiritueel Meesterschap

De opleiding Spiritueel Meesterschap is een van de beste keuzes in mijn leven. In de eerste plaats voel ik me veilig en kan ik mezelf zijn bij Jeroen en Froukje die de opleiding geven. Dit is voor mij een belangrijke voorwaarde om spiritueel te kunnen groeien. De opleiding bestaat uit verschillende modules die allemaal leiden naar hetzelfde doel maar via een andere lijn. Het doel zou je verlichting kunnen noemen. Die verschillende wegen versterken mijn spirituele groei enorm. Ik sta bewuster in het leven, kijk anders naar mijn omgeving, luister meer naar mijn lichaam. Ik heb daardoor meer compassie voor mezelf gekregen en dat vergemakkelijkt het weer om dit ook voor anderen te hebben. Ik leer de subtiele energieën te voelen en ermee om te gaan. Ik verander (niet altijd gemakkelijk) en mijn omgeving verandert mee. Mooier kan het toch niet!
Eens was ik in een situatie verzeild geraakt waar twee personen met elkaar aan het bekvechten waren. Ik kon me er niet mee bemoeien en was niet in de gelegenheid om uit deze negatieve situatie te stappen. Ik bouwde de ranthia (hartenergie) om me heen op en nam daarna deze twee personen hierin op. Daarop veranderde het bekvechten in gewoon praten met meer respect en acceptatie voor elkaar. Ik stond perplex! Deze handreikingen leer je ook. Ik kan iets doen voor de wereld hoe klein het ook moge zijn. Geweldig!

— Margriet, over Spiritueel Meesterschap

Sinds een aantal jaren doe ik regelmatig een cursus bij Froukje en Jeroen. Ik ben erg gaan houden van de lichtheid en van de eenvoud die ik er vind ….. Het zijn prachtige, meestal gechannelde meditaties die je onmiddellijke optillen naar een hogere en lichtere frequentie. Ik had al allerlei cursussen bij Froukje en Jeroen gevolgd toen ze al hun verschillende cursussen bijeen lieten komen en onderbrachten in -Spiritueel Meesterschap-. Ik werd er meteen enthousiast van … wat een rijkdom ….
Wat heerlijk om hier aan deel te nemen. Het is zo heerlijk om met grote regelmaat met een groep mensen, medecursisten in een kring te zitten …… prachtige meditaties ….. prachtige energieën….zo mooi om met z’n allen deel te hebben aan het opbouwen van deze energieën ….. te delen in deze energieën…..uit te wisselen …. Vooral ook in deze tijd dat er zoveel gebeurt is het fijn om met deze dingen bezig te zijn en met mensen ‘in een kring te zitten’ ….
De dagen hebben een prettige opbouw. Er is ruimte om ieder dagdeel te beginnen met lekker swingen….je energie losmaken en laten stromen ….Tijdens de meditaties (en wanneer het zich maar aandient) is er altijd ruimte voor emoties …. alles mag er zijn …. Heel vaak, eigenlijk op alle dagen doen we oefeningen met betrekking tot de meditaties en dat doen we in kleine groepjes, hele mooie oefeningen met healing …. heel fijn om te doen en altijd veilig en vertrouwd ….. meteen wordt duidelijk wat je kan doen met datgene wat je in de meditaties leert.
Aan de ene kant word je hoog opgetild en maak je prachtige reizen en aan de andere kant is er veel aandacht om stevig gegrond te blijven/worden.
Doordat in Spiritueel Meesterschap verschillende cursussen samengebracht zijn kan je ook goed de verschillen ervaren.

— Sanne, over Spiritueel Meesterschap

Froukje en Jeroen zijn mijn spirituele en aardse leermeesters. Sinds enkele jaren volg ik cursussen bij hen. In 2010 ben ik mee geweest met de reis naar Mount Shasta. Een prachtige plek waar ik heb mogen ervaren in het licht te zijn, in contact te komen met de meesters die ons bij staan de aarde en de mensen te leren helen en voor te bereiden op de nieuwe tijd die komen gaat. Als aansluiting op de reis kwam de opleiding voor spiritueel meesterschap op het juiste moment. Tijdens de opleiding heb ik nog meer geleerd me spiritueel te ontwikkelen en me niet meer zo druk te maken over alles wat er op mijn pad komt. Ik zie het als lessen om alle oude ballast los te laten en klaar te zijn te leven vanuit het licht en voor mij belangrijk alles door te mogen geven aan de mensen om mij heen. Alle dank voor de mogelijkheden om te leren naast de liefdevolle steun van Froukje en Jeroen.

— Ellen, over Spiritueel Meesterschap

Wat ik steeds weer opnieuw ervaar wat een diepgaande voeding deze (Kundalini) meditaties voor mij zijn. Ik ben al zo’n 36 jaar bezig met meditaties yoga etc. Voor mij zijn deze meditaties die jullie channelen de meest diepgaande die ik ervaren heb. Wat heeft me dat veel inzicht en persoonlijke groei gebracht. Speciaal in deze stormachtige en transformerende tijd een baken van rust en troost. Met heel mijn hart geschreven, liefs,

— Willeke Hendrikx, healingart, over Kundalini

Ik heb zo veel verfijnde ervaringen met Froukje en Jeroen. Ik heb bijna het kundalini traject voltooid. Wat heeft me dat veel inzicht en persoonlijke groei gebracht. Op z’n fijne veilige manier. Al heel lang wilde ik dit traject doen maar durfde er niet aan te beginnen. Ik heb zo vaak gelezen dat dit gevaarlijk kan zijn. Maar zoals Froukje en Jeroen dat doorgeven met hun beide meesters Saint Germain en Phylos, is voor mij een bijzondere weg geweest. Met veel dank aan jullie inzet Froukje en Jeroen.

— Willeke, over Kundalini

Wat was het een super week! En wat een vreugde heeft mij die week in Portugal gegeven, zoooo. Ik voel gewoon dat mijn hart echt groter is geworden. Ook heb ik meer helderheid gekregen in mijn zieledoel, dat ontrolt zich blijkbaar stapsgewijs.

— Andrea, over Kundalini

Mijn kundalini godin trilt in alles door……… wat een geweldige week met jullie als prachtige creaties van Gods plan met een open hart groet

— Angela, over Kundalini

De andere cursussen vond ik super maar deze week superdesuperdesuper!

— Jannie, over Kundalini

Deze week was het mooiste dat jullie ooit hebben gedaan: een parel!

— Anna, over Kundalini

Ik wil jullie bedanken voor de mooie meditatie van afgelopen maandag. Ik wil al een tijdje de kundalini weekenden volgen. Na de meditatie afgelopen woensdag en de mooie, warme gevoelens die ik daarbij heb ervaren, weet ik zeker dát ik de weekenden wil gaan volgen. De sessie van afgelopen woensdag gaf voor mij de doorslag. Aan jullie wil ik nog het compliment geven dat jullie warmte, rust en vertrouwen uitstralen door jullie manier van doen. Super!

— Angelique, over Kundalini

Ik ben inmiddels thuis. De operatie is zeer goed verlopen. De chirurg was onder de indruk en werd iedere keer blij van dit snelle genezingsproces. En …. ik ook natuurlijk!!? Geen pijn gehad. Wel wat ongemak van de nawerking van de narcose.
Ik moet wel de geplande weken met mijn been omhoog maar mag veel meer tussentijds bewegen dan mij voor was gehouden. De arts was oprecht verrast. Hij werd er blij van. De twee dagen dat ik was opgenomen kwam hij twee keer per dag kijken naar het verloop. Ik vond dat best veel. Heb dit niet eerder meegemaakt. Maar….. heel positief natuurlijk. Oh ja ook bijzonder is dat ik geen pijn heb. Gewoon helemaal niet. Alleen bij het wakker worden uit de narcose had ik behoorlijk veel pijn. Ik heb toen een flinke dosis pijnstilling gekregen en vanaf dat moment geen pijn meer. Nu al 4 dagen. Bijzonder!!

— Nelly, over Jezelf helen met licht

De cursus van afgelopen weekeind heeft me enorm goed gedaan en verrijkt. Ik had de laatste tijd last van nek en schouders en die klachten zijn sinds zondagavond helemaal weg! Ik kreeg die avond zelfs zin om te joggen, de laatste keer was 30 jaar geleden…

— Leny, over Jezelf helen met licht

Er is veel in beweging na het weekend. Had dinsdag weer een bio-resonantie meting, ze was verbaasd hoeveel er opeens verbeterd was ten opzichte van de vorige keer.

— Paul, over Jezelf helen met licht

Waar kwam ik op af? Iets in mij, mijn wijsheidsgeest wees me de weg naar Portugal. En tegelijkertijd viel er een boek uit de bibliotheek over Light Body trainingen. En ik wist gewoon dat dit passend was voor mij!

Jullie complete benadering trof me; Jullie bescheidenheid, jullie trouw aan jullie gidsen, ieder maakt zijn eigen proces door, jullie eenheidsbenadering en de nonduale staat van Zijn, de groeiende Lichtspectra in mensen waarneembaar, ook het gewoon medemenselijke als er echt een diep lijden, traan, val of crisis was voor alle type mensen, dier of plant.

Jullie aanbod wordt steeds universeler en kloppend in de tijd. Ik vermoed verschil- lende multi-dimensionele trillingen in jullie energie die zich steeds verder ontwikke- len. Dat vind ik mateloos boeiend omdat het raakt aan de bedoeling van de mens- heid en daarin zijn jullie wegbereiders of aanrakers van het grote Licht !
Ik heb persoonlijk mogen meemaken dat ik aangeraakt ben door het Grote Licht, op diverse momenten en in verschillende cursussen.
De reis naar Amerika was en is nog steeds een 1e rang hemel en aarde samen- komst!
Liefs

— Angela, over Israna

Ik volg al jaren cursussen bij Froukje en Jeroen. Mijn leven is er echt door veranderd, ik ben zachter, opener en liefdevoller geworden. Vreugde voelen zonder reden ken ik nu ook en zeker geen onbelangrijke hier op de aarde: ik ben goed geworteld geraakt. Snel spiritueel groeien is mogelijk, ik zelf ben daar een bewijs van en ik zie hetzelfde ook gebeuren met mijn medecursisten. Froukje & Jeroen zijn hele bijzondere leraren, zij laten de lichte hogere energieën die zij channelen het werk doen in mensen. Zij vertrouwen volkomen op de eigen-wijsheid van iedereen en creëren een liefdevolle omgeving die nodig is om mensen bij hun Werkelijke Wezen terug te brengen. Ruimte voor emoties die innerlijke stroming vergroot, is gelukkig vanzelfsprekend. En het allermooiste vind ik nog: zij leven dat wat zij onderwijzen! Ik gun het dan ook vele anderen om kennis te maken met hun werk.

— Andrea, over Israna

Ik ben heel erg blij met jullie in mijn leven Jullie doen zulk mooi en waardevol werk! Sinds jullie op ons pad zijn gekomen heeft het leven veel meer zin gekregen. Ik voel echt een levensdoel en dat is zo fijn. Ook voel ik me steeds meer verbonden met mijn ziel en kan ik steeds beter voelen wat met mij resoneert en wat niet. Ik hoef steeds minder hard na te denken en kan me beter overgeven aan mijn intuïtie. Dat is zo bevrijdend! Ik ben op dit moment steeds zo blij. Ik voel me best heel sterk en gegrond maar ik voel ook veel meer liefde. Vorig week was het net alsof ik verliefd geworden was op mezelf. Op zulke momenten denk ik ook aan jullie en ben ik jullie zo dankbaar. Ik ben heel blij en dankbaar en voel heel veel liefde voor jullie!

— Marlies, over Israna

De CD met de meditaties van St Germain zit al jaren in mijn CD speler naast mijn bed! Ik luister ze vaak, soms meerdere keren per week, met mijn hand op mijn hart…het helpt mij enorm in zelfheling en val zo in slaap. Dank je wel voor de verbinding, al die jaren, met deze energie!

— Annelies Beschoor Plug, over Israna

Ik heb twee keer een meditatieweek van Froukje en Jeroen meegemaakt. Ik ervaar de gechannelde meditaties als voeding voor de ziel. In mijn drukke leven als consultant en trainer laadt zo’n week me helemaal op. Froukje en Jeroen behoren met hun unieke aanpak tot de top op hun vakgebied. Hun liefdevolle en niet-oordelende begeleiding gecombineerd met hun gedegen academische achtergrond draagt daar nog extra aan bij. Van harte aanbevolen!

— Jules, over Israna

Ik ben nog steeds met jullie (geweldige werk) verbonden. Nu al zo’n 5 jaar word ik 3 keer in de week gevoed, bemoedigd en geïnspireerd door jullie (voor mij bijna levensreddende – ja echt) meditaties. Steeds kan ik me meer verdiepen en verankeren, het is heel belangrijk voor mij.

— Sonja, over Israna

Toen ik gisteren thuiskwam van de lichtdag ben ik letterlijk alle (onnodige, geprikkeld door het verleden) angsten kwijtgeraakt. Mijn partner en ik kwamen erg tot elkaar en ik heb alles eruit gehuild. Mijn hart opende zich weer en alle pijn verdween uit mijn lichaam. Ik ben dankbaar dat ik gisteren ruimte kreeg in mijn energie om dit te durven delen, me hierin veilig te voelen. En ik voel me nu veel steviger dan voor gisteren.

Heel erg fijn dat ik er gisteren bij mocht zijn, dankjewel.

— Suzanne, over Israna

Ik geniet nog na van de Feestelijke Lichtdag. Ik merk op, dat ik me als een vis in het water voel bij deze nieuwetijds energie. ’t Lijkt er steeds meer op, dat ik thuiskom. Overal zie ik glimpen van deze nieuwe tijd. En dat verheugt me ten zeerste. Ik word er erg blij van… Zet me in de flow. Ik merk dat ik veel zelfverzekerder aan het worden ben. Weet nu ook beter wat mijn kwaliteiten zijn…. Waar mijn kracht ligt…. En durf ook te erkennen (hardop te zeggen,) wat mijn sterke kanten zijn….. zonder naast mijn schoenen te gaan lopen. Voor mij geldt nu: Nieuwe tijd, nieuwe mogelijkheden. Ik ga er heerlijk van genieten.

— Ine, over Israna

Misschien leuk om te weten dat één van de redenen voor mij om deze cursussen te doen is dat ik, na de contact met je gidscursus door onze secretaresse werd aangesproken met de vraag bij wie ik toch die cursus had gevolgd (ik had haar al iets over de cursus verteld). Het was haar opgevallen dat ik zoveel meer straalde en in alles wat ik deed en zei veel krachtiger overkwam. Ik had dat zelf ook al wel bemerkt, ik zei tijdens vergaderingen nooit zo heel veel, uit verlegenheid, dan wel omdat ik van mening was dat de opmerking die ik zou kunnen maken geen toegevoegde waarde in de vergadering had. Ik heb op de één of andere manier nu veel meer dan eerst een visie op dingen, dus ik hou me nu iets minder vaak stil en- en dat is voor mij best een bijzondere ervaring- mijn collega’s zijn onmiddellijk stil als ik iets zeg alsof ze hééél erg benieuwd zijn wat ik ga zeggen en wat mijn idee is over het besproken onderwerp. Ik vind dit allemaal reuze interessant en op de één of andere manier ook erg grappig om dit zo waar te nemen. In ieder geval een goede aanmoediging om verder te gaan!

— G., over Israna

Over het weekend: Het was geweldig. Ik ben zo blij dat ik gekomen ben. Het was alle reisperikelen zeker waard. Veel dank! Vanochtend werd ik wakker en kon ik ervaren dat een oud probleem nu eindelijk echt is opgelost. Een oud verdriet dat ik nu in het licht zag staan. Gewoon niet te geloven.

— Annemarie, over Israna

Het was weer een een heel mooi weekend, ik voel me geïnspireerd en verruimd en ben weer onder de indruk van wat jullie gegeven hebben. Het waren weer glanzende parels, die ik koester.

— Anna, over Israna

Ik was na het hele mooie weekend ontzettend moe en heel blij. Wat een fijn weekend met zoveel verschillende mensen en toch ook hetzelfde. Ik wil jullie vanuit het diepst van mijn hart bedanken voor jullie begeleiding en dat jullie dit mogelijk maken. Zo komt het licht in de wereld en kan het worden verspreid.

— Marina, over Israna

Lieve Saraswati en Mokshananda, Wat een mooi weekend was het! Er was zoveel licht dat ik het nauwelijks kon bevatten (letterlijk en figuurlijk..) Ik heb ook nooit zoveel gehuild in 1 weekend (en dat zegt wat voor mij 😉 ) . Ik voel me getransformeerd en innig dankbaar naar jullie, Prema Baba en last but nog least Phylos en St. Germain die zulke prachtige meditaties doorgaven en mij zo aan het huilen brachten door me diep te raken. Gisteravond startte ik zelf weer een cursus in Woerden over het enneagram en bewustwording en ik voelde me de hele dag totaal kalm hierover. Terwijl ik normaal van de zenuwen als een kip zonder kop rondren. En er hadden zich op het laatste moment nog 2 extra mensen aangemeld, dat was leuk. Ik hoop dat ik hierin weer iets door kan geven wat ik van jullie geleerd en meegekregen heb. Het is toch een wonder hoe ik bij jullie terecht ben gekomen via de Paravisie en door de stroom van gebeurtenissen die daarna op gang zijn gekomen is God nu een werkelijke ervaring voor mij i.p.v. ver van mij af. En dat is mooier dan ik ooit had durven dromen. Nogmaals mijn dank en liefde hiervoor naar jullie, de farmers.

— Mariska, over Israna

Ik vibreer nog steeds na van het prachtige licht in jullie workshop. Het proces was al begonnen bij mij maar is enorm versneld! Mijn moeder en zus ervaren het ook zo.
Er komt veel los, maar als ik even ga liggen en ontspan voel ik heel veel energie en voel ik ook mijn chakra’s gaan gloeien. Er gebeurt heel veel, ook veel synchroniciteit, prachtig!
Ik ben ook erg geraakt door het boekje over Babaji. Ik leg het ’s avonds naast mijn bed! Ik hoor het graag.

— M., over Israna

Ik zit nog na te genieten van het weekend. Het is een mooi geschenk. Dank jullie wel.

— Frederika, over Israna

Veel dank, ook voor de prachtige dag van zondag, voel zoveel energie, liefde, ontroering, en dankbaarheid. Door jullie toedoen, het verspreiden van de goddelijkheid de universele waarheid met zoveel liefde en geborgenheid wordt het op een hoger niveau getild. DANK JULIE WEL.

— Carla, over Israna

Ik voel me bevoorrecht en gezegend met jullie. Jullie vormen voor mij “de meester” die ik me heel lang geleden wenste – in de oude betekenis van degene, die me verder kan helpen op het spirituele en morele pad.

— A., over Israna

Wauw wat een prachtige healing! Een aantal minuten voordat de healing begon voelde ik mijn lichaam van binnen helemaal warm worden. Toen de healing begon voelde ik een druk op mijn buik, het was alsof er iets heel zwaars op lag. Eerst voelde ik een tinteling in mijn linkerarm en hand, later in mijn rechterarm, hand en knie. Daarna voelde ik de tinteling in mijn hartstreek. Plotseling kreeg ik een schok en daarna een tinteling bij mijn keel. En in mijn boven rug voelde ik een koud gevoel in een plekje op mijn ruggengraat.

Tijdens de hele healing voelde ik prikkelingen in mijn nek aan de rechterkant, kin,onderlip,voorhoofd,beide wangen. Na afloop van de healing kreeg ik weer een heel warm gevoel van binnen. Gisteren had ik tot 4 uur ’s middags wat meer energie, even 45 minuten op bed gelegen en toen voelde ik me weer fitter, De rug voelt wat soepeler, ik heb minder moeite met lopen. Vandaag heb ik weer iets meer energie.

Ik ben je heel dankbaar voor deze healing, vond het een fantastische ervaring dat je voelt waar de healing plaatsvindt.

— Anja van der Voort, over Healing op afstand

Ik heb een aantal keren dat ik lichtelijk radeloos was, hulp gehad van Froukje die wonderlijke (energetische) healings geeft. Er zat bijv. een keer een wervel in m’n nek scheef en ik kon mijn hoofd niet meer bewegen. De dag na de healing kon ik dit gelijk weer: ik voelde tijdens de behandeling iets kraken en het voelde alsof de wervel terugging naar zijn plek. Ditzelfde geldt overigens voor de hernia’s die ik had onder in mijn rug. Terwijl ik ingepland stond voor een operatie en gezegd werd dat ik maanden niet goed zou kunnen functioneren/bewegen. Ik lag al twee weken in bed en kon niet op mijn benen staan. Na de healing kon ik alles weer en de operatie werd afgelast, tot hun verbazing. En het derde wonder is dat ik vlak voordat ik zwanger werd een cyste bij mijn eierstok had. Er was een kans dat mijn vruchtbaarheid verminderd zou zijn omdat het mijn ene eierstok zou kunnen uitschakelen. En er kon niets aan gedaan worden, opereren doen ze tegenwoordig niet meer bij cyste’s tenzij het gezwel kwaadaardig of immens is. Ik was bang dat ik misschien geen kinderen meer zou krijgen. Tijdens de healing die ik kreeg voelde ik dat er ruimte ontstond en begon ik een beetje te bloeden na een aantal krampen. Na ongeveer een week was de cyste volledig verdwenen. En na 1x werd ik gelijk zwanger, terwijl dit eerst onwaarschijnlijk leek volgens de arts. Het mooie was ook dat ik de healing thuis kon ontvangen, ze zijn namelijk op afstand en net zo krachtig (kan ook bij haar thuis overigens).

— S.I., over Healing op afstand

De healing was heerlijk!!!
Het leek alsof er getrokken werd aan mijn maagwand. Of dat mijn buik gevuld werd met licht en er kwam veel druk op. Bij mijn rug minder gevoeld.
Deze keer veel warmte, ontspanning en energie gevoeld in mijn benen en voeten.
Verder heel veel stroming en licht. Het ging steeds meer open en ik lag heerlijk te genieten.
Voel me nu super. Heb allemaal inspiratie voor mijn cursus. Ik ben super dankbaar.
De healing is voor herhaling vatbaar.
❤elijk dank.

Dag later: ik heb nu ook minder last van mijn rug

— M.M., over Healing op afstand

Ik wil je bij deze echt even heel erg bedanken voor de healing die je mij gisteravond gegeven hebt.Het was een ongelofelijk vreemde gewaarwording want de druk op mijn oren verdween gewoon, mijn oren gingen open, alles bleef dan een paar minuten open en dan sprong het weer dicht. Soms deed het ongelofelijk veel pijn in mijn oren en aan mijn oren. En in het laatste stukje van de healing nam de druk langzaam af. Ik ben daarna gaan slapen en werd vanochtend daarna veel beter wakker. Ik heb nog een beetje lichte oorpijn maar het is niet te vergelijken met wat ik had.
Ik ben enorm dankbaar dat het er nu af is. Echt heel erg blij dat je dit voor mij hebben willen doen. Dank je wel.

— Jacqueline, over Healing op afstand

Klachten: Vader heeft de medische diagnose: combinatie van Parkinson en Alzheimer. Ernstige klachten van geheugenproblemen en beperking motoriek, veel spanning, pijn en stress.

Na drie healings: Het gaat zoveel beter met mijn vader. Hij heeft geen pijn, zijn geheugen is goed en zijn lichaam is maar een beetje stijf. Hij is gestopt met de medicatie voor Parkinson.

— W., over Healing op afstand

Klachten: Weer in mijn innerlijke kracht staan en in verbinding staan met mijn innerlijke zelf. Maar vooral werken aan mijn depressiviteit en niet gelukkig zijn met mijn zelf. Het voelt voor mij alsof ik doelloos door het leven ga. Ik ben bijna 1 jaar thuis en doe ook helemaal niks op een dag.

De healing heeft heel lang doorgewerkt. Ik viel in slaap maar werd wel een paar keer tussendoor wakker. De energie kon ik heel goed voelen. Ik heb goed en diep geslapen. Ik voelde mij enorm uitgerust en rustig in mijn hoofd. Ik heb gisteren dingen opgepakt die ik iedere keer uitstelde. De opdrachten in de spirituele boeken sloeg ik altijd over en ook het opschrijven van mijn doelen/droom stelde ik ook iedere keer uit. Ik heb het gevoel dat ik meer levenskracht heb, waar ik natuurlijk naar op zoek was!

Enkele weken later: Het gaat heel goed. Waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Heel veel dank. Ik merk dat ik stappen heb gemaakt. Ik zit 1 avond per week op meditatie les en probeer iedere dag thuis te mediteren. Ik pak vaker dingen op en geef minder snel op. Ik besef dat ik nog een lange weg heb om te gaan, maar heb er wel zin in. Met een open blik naar de toekomst!

— N.A., over Healing op afstand

Klachten: Wil graag meer geworteld zijn, meer openheid uitstralen. Voelt onrust. Is bezorgd om kinderen. Vindt dat ze er teveel bovenop zit. Wil graag meer vertrouwen.

Ik merkte wanneer de healing begon en ook eindigde. Ik voelde de energie bij me vandaan gaan. Bijzonder is dat er geen woorden bij zijn. Ik heb heel sterk de energieën van angst gevoeld. Dat woord kwam bij me op. Ik voelde mezelf niet angstig. De angst werd weggenomen, zo ervaarde ik dat en daarna voelde ik me veel lichter. Ik ervaarde ook heel sterk het openen van mijn bekkenbodem. En sowieso mijn buik, hartstreek en keelgebied. Alsof mijn hersenen niet meededen. De tijd vloog voorbij. Ook kwam langs dat ik het geld wat ik ga verdienen met mijn tool voor competentieontwikkeling, aan goede doelen ga besteden. Heel bijzonder. Want de spanning is dat ik met de tool bij succes geld verdien wat ik zelf niet allemaal nodig heb. Ik voel me steviger nu, meer in mijn lichaam

— D.M., over Healing op afstand

Klachten: pijn onderrug en derde chakra gebied

Ik heb gisteren jouw healing met name fysiek gevoeld.
Eerst ging het open in de rug. Het leek alsof je daar heel veel weghaalde en dit voelde ik ook in de buik. Ook daar ging het meer open en in de buikwand ging er energie weg. Vervelende schuurenergie. Zo voelt die energie. Dit ook bij de derde chakra.
Hartelijkdank daarvoor. Aan het eind van de healing voelde ik echt een opening en werd het allemaal lichter. Verder daarna kwamen er veel emoties vrij, Met name vanuit mijn hart. Verdriet. Dit heeft wel een uur geduurd. Dus dat is weer mooi opgeruimd. 🙂

— Een dankbare cursust, over Healing op afstand

Hartelijk dank voor de healing. Ik reageer bewust wat later om zicht te krijgen op de effecten van je healing. Van de healing zelf heb ik op zich niet zo veel gemerkt. Wel had ik op een gegeven moment het idee alsof er wat koude lucht uit mijn linkeroor verdween. Daarnaast wat gekriebel bij mijn handen maar dat is het dan ook.
Wat heeft het me opgeleverd? Ik constateer dat ik beduidend minder last van mijn oren heb. Dat het oorsuizen duidelijk is verminderd en de doofheid is afgenomen. Eigenlijk een beetje de situatie voor de vakantie. Ook wat betreft de vage pijntjes in mijn borststreek heb ik het gevoel dat dit is afgenomen/verdwenen. Al met al een mooi resultaat waar ik erg blij mee ben.

— Geert, over Healing op afstand

Ik vind het best lastig om te benoemen wat ik heb gevoeld van de healing en erna, Het voelde vooral heel fijn en doorstromend in mijn energie, heel sereen en geaard tegelijkertijd. Ook voel ik me nu meer ‘een geheel’ qua energie, ipv allemaal ‘losse delen’ …..dus dat is super fijn!

— Joyce V., over Healing op afstand

Zeven jaar geleden, via het Boek van Jeroen ‘Geboorte in het Goddelijke’ kwam ik in contact met Israna. In die tijd zat ik in een diepe, diepe crisis, waardoor ik volledig mijn zelfvertrouwen had verloren. Het boek liet mij meteen ervaren wat mijn Innerlijke Waarheid was/is, wat niemand mij meer kon/kan afnemen. Mijn Ware Leven begon, toen ik het Boek had gelezen. Mijn Gods Licht werd hierdoor zo aangewakkerd dat ik niet meer kon stoppen, ik moest en zou, ik wilde weer Bewust worden wat erin mij was en groeide. Door het boek en de workshops ben ik Jeroen en Froukje, hun energetische lessen met Phylos, Saint Germain, Jezus en andere Meesters gaan volgen. Bij hun, mocht ik in Liefde gaan groeien en bloeien, in de liefde van het Universum. Mijn leven is in al die jaren hierdoor totaal veranderd. Ook dank zij de vele individuele sessies bij Froukje die mij weer door de diepere lagen een hielp die vrij waren gekomen in de workshops of oud zeer van vroeger. Mijn grootste ervaring is dan ook, met Israna: Mijn Geboorte in het Goddelijke. Voor alles heb ik een ongelofelijk Dankbaarheid, Blijheid en Vreugde ontvangen, omdat ik mijn leven weer op de rails heb gekregen. In liefde en blijheid…

— MartjeAntje, over Geboorte in het Goddelijke

Ik ben erg onder de indruk van de geweldige vijfdaagse. Op alle fronten zeer geslaagd. Echter het zeer diepe proceswerk op mijn grote blokkade rond mijn ex-partner en vader van onze vier kinderen overtrof werkelijk al mijn verwachtingen. Een mooier geschenk is niet denkbaar. Wat een bevrijding. Zo immens dankbaar!!! Alle kleuren om mij heen zijn ineens ook van diepe betekenis. Ze zullen nooit meer hetzelfde zijn als voorheen. Zoals ik de klanken van Schubert altijd al gewaar werd in kleuren begrijp ik nu des te meer waarom. Ik wil jullie nogmaals heel heel hartelijk bedanken voor deze diepe ervaringen.

— Carine, over de Zomervijfdaagse

Deze 5-daagse Zomercursus in Drenthe heeft mijn zomer “gemaakt” ! Ik ben zo blij en “enthousiast” er van thuisgekomen. Ik voelde me gesterkt, gevoed en geheald van verschillende lichamelijke (en geestelijke) klachten. Ik denk met veel plezier terug aan deze hele fantastische 5 daagse en aan de onvergetelijke natuurwandeling.

— Sonja, over de Zomervijfdaagse

Het waren vijf bijzondere dagen met een hele fijne groep mensen. Dit was zonder twijfel de meest liefdevolle en harmonieuze groep die ik bij al mijn workshops heb meegemaakt. Niet vreemd dat Froukje en Jeroen dit soort mensen aantrekken, want de liefde waarmee zij deze spirituele vijfdaagse verzorgen straalt ervan af. De locatie was prima, zonnig weer en mooie variatie tussen meditatie, zang, dans en qi gong. Ik heb er van genoten. Dank jullie wel!

— Ron, over de Zomervijfdaagse

Bedankt voor die fantastische zomercursus. Ik luister elke avond en morgen naar jullie meditaties. Jullie zijn dus elke dag bij mij aanwezig en dat voelt goed en ik ben er erg dankbaar voor.

— Tineke, over de Zomervijfdaagse

De spirituele vijfdaagse heeft mij heel erg goed gedaan! Ik ben erg dankbaar voor de fijne week en met name de mooie meditaties en de prachtige ervaringen die ik daarin heb mogen beleven! Ik heb veel inzichten mogen krijgen en ik heb het gevoel dat er verstrikkingen in mijzelf en in mijn contacten opgelost/geheeld zijn. Ik voel mij daarin nog wel kwetsbaar en blijf voorzichtig. Maar voel mij vooral heel erg dankbaar voor de ervaringen en de nieuwe openingen (die volgens mij daaruit voortvloeien).

— Anoniem, over de Zomervijfdaagse

Ik vond zowel de afstandshealing, de qigong oefeningen als de online meditaties heel fijn. Ik kon/kan ze allemaal heel goed verbinden met mijn klachten en vragen. Dank je wel 🙏🏻❤️ De afstandshealing gaf me stroming en licht. Dit ervaar ik sinds mijn burn-out weinig. Jouw online meditatie over innerlijke kinderen gaf me meer inzicht en innerlijke rust. De qigong oefeningen geven me vertrouwen na hard werken.

— E.B., over de online meditatieavonden

Wat een heerlijke dag vandaag! Jullie stellen hem prachtig samen en heb zo genoten van de meditaties. Het geeft me een heerlijk gevoel van verbondenheid met mezelf en het Grote Geheel.

— Marielle, over de online Lichtdag

Zaterdag voelde ik dat de cd set…. Innerlijk licht bezorgd zou worden. Best snel met kerst er tussen! En vanwege de kerstdrukte. 5 minuten later hoorde ik de brievenbus klepperen en ja hoor de cd set was er. De postbode was zo wijs geweest het pakketje niet op de grond te laten vallen maar voor een deel erdoor te schuiven zodat ik het later uit de brievenbus kon pakken!

Ik heb zaterdag meer dan 5 uren lang de cd set beluisterd! 5 uren met mijn ogen dicht gezeten zondag nog een aantal uren opnieuw! Ik kan niet anders zeggen dat ik het zeer goede opnames vond en ik het geweldige meditaties en uitleg vond! Diepgaand. Ik kwam al diep in mijn meditaties maar zaterdag en zondag kwam ik dieper dan ooit en voelde een zeer grote kalmte en vrede………

Tijdens de meditatie zag ik een deur verschijnen en een sleutel … de sleutel ging in het slot en de deur ging open! Licht kwam door de deuropening…. Ik bevind me vaker en vaker in ruimtes waar ik een vlam van licht zie!!! Mijn hogere zelf denk ik….. ik word dan die vlam en dat licht! Ik ga vanavond weer uren mediteren op de cd’s.

Wat me verder opvalt is dat jullie erg prettige stemmen hebben en dat dit erg helpt om dieper te komen…. Jullie praten erg rustig en beheerst en ik hoor ook veel humor! Jullie cd set is echt een gift voor de mensheid!

— Mark, over de Meditatie CD’s

Eerst een woordje van dank aan jullie beiden. Het is eigenlijk niet in woorden uit te drukken de vreugde, het licht en de bliss die ik al hebben ontvangen sinds ik de meditaties volg via de radio en de meditaties op de cd’s -het Innerlijk Licht-. Maar toch een poging van mezelf hier m’n gevoelens van dank uit te drukken! Ook bij het lezen van jullie boeken heb ik dezelfde indrukken en een gevoel van omhoogtrekken van m’n bewustzijn.

— Rene, over de Meditatie CD’s

De cd-set -het Innerlijke Licht- werkt echt intens. De meditaties gaan diep. Gewoon een aanrader!

— Anne, over de Meditatie CD’s

Allereerst mag ik jullie melden dat ik een hele perfecte cd-set heb gekregen van – het Innerlijke Licht: prachtig van opbouw, juiste harmonie, duidelijke focus, veel liefde en zachtheid.

Ik heb enkele hele diepe blessings ervaren en een wezenlijke ontmoeting in het GROTE LICHT. Van een staat van zijn voorbij woorden, grens en ruimte. Geen ik en tegelijk alles van I AM. Licht in mij na een grondige opruiming van cordons rondom mijn hart. Ik zag ze verdwijnen en het grote Licht werd aangestoken, bengaals vuurwerk voorbij. Daarna in de laatste twee meditaties: werkelijk prachtig de versmelting met witte Licht dat mij opnam in de waarheid van gods liefde en licht.
alles is….
gewoon alles is en het vonkt maar door.
ik voel me in grote genade, in vrede en weet dat dit het is
waar we voor zijn …. ik voel me diep geraakt
stil …vol…. alles is….
een diepe vrede kwam over me en de lijkwade van Jezus zijn gezicht uit Turijn was er ook weer.
Heel erg bedankt lieve schatten allebei dat ik dit via jullie mag meemaken.
Al met al ben ik erg blij met elke stap, elk moment van realisatie en heb ver- trouwen dat alles zich verder ontvouwt.
Nou lieve mensen,
Ik wilde dit jullie als jubelend vonkend vrouwtje op deze ochtend niet onthouden.
Nogmaals veel dank
WE GO ON IN THE LIGHT OF I AM…

— Angela, over de Meditatie CD’s

Onlangs hebben wij de cd set -het Innerlijk Licht- bij jullie besteld. We willen jullie laten weten dat het ons enorm helpt en verrijkt. Ik zat al een tijd, na de komst van onze derde kindje een jaar geleden, te zoeken hoe ik mijn kriya yoga weer op kon pakken, maar door alle gebroken nachten en de drukte van gezin en werk kwam het er onvoldoende van. Met deze cd’s ga ik makkelijk ’s avonds zitten en heb ik een heerlijke en verdiepende meditatie. Ik merk meteen dat ik al weer bewuster in mijn dagelijks leven sta en minder geleefd wordt.

— Suzanne, over de Meditatie CD’s

Ik ben momenteel bijna dagelijks bezig met de cd-set van het Nieuwetijds Licht, en het lijkt wel alsof ik zelf licht uitstraal. Ik ben hier zo gelukkig door en energiek!! Wat prachtig dat ik dit allemaal mee mag maken. Ik wil jou en Jeroen nogmaals heel erg bedanken voor het werk dat jullie doen, en natuurlijk de meesters!!

— Yvonne, over de Meditatie CD’s

Hoewel het nu ruim 32 jaar geleden is dat ik een paar weken in coma heb gelegen, ervaarde ik weer de intense liefdevolle gevoelens tijdens het luisteren van sommige cd`s (Saint Germains boodschap van liefde). Emotionele ontladingen en de stilte waar ik geen woorden voor heb. Ik voel me lichter en ruimer. Het is fijn om te ervaren dat wij mensen zijn met ongekende mogelijkheden.

— Fred, over de Meditatie CD’s

Na de lichtdag en het ervaren van de nabijheid van mijn ziel kwam de werkweek daarna van ruim 12 uur per dag. Ondanks dat en alle pijnlijkheid van mijn huidige situatie, voelde ik me toch sterk. Steeds als een moeilijk moment in me was, kon ik veren naar de energie van de ziel en dan voel ik een stevigheid in mijn buik en een stem die zegt, er is niets aan de hand…terugveren naar het hier en nu….en daar is meestal niets aan de hand.

— Geertje, over de Lichtdag

Wat heb ik genoten van jullie meditaties gisteren. Zo’n vrede en rust en zo’n fijne energie. Ik vond het moeilijk weer in de huiskamer te gaan zitten waar de TV aanstond. Ik ben er zo ver mogelijk vandaan gaan zitten. Ik had ook geen zin om er iets van te zeggen. Vanmorgen tijdens het lezen van de krant (ik lees meestal de koppen) overviel mij ineens weer dat negatieve gevoel dat alle energie uit je wegtrekt. Ik werd er heel akelig van en heb meteen de krant dichtgeslagen en ben gaan zitten. Het lukte om na korte tijd weer in de goede energie te komen. Het werkt wel gelukkig, maar heeft nog niet de kracht van gisteravond. Lieve mensen heel hartelijk bedankt voor de mooie avond en de CD’s. Het betekent heel veel voor mij. Het geeft me innerlijke rust.

— Riny, over de Internet radio

Soms of vaak heb ik behoefte aan contact met gelijkgestemde. In mijn persoonlijke leven zijn deze mensen op 1 hand te tellen. Omdat ik al jaren heel erg thuis voel bij Israna ben ik verheugd dat zij nu ook internet radio meditaties doen. Vorige week woensdag heb ik voor het eerst meegedaan. Voor mij was de verbinding en de energie heel voelbaar. Soms of vaak heb ik behoefte aan contact met gelijkgestemde. In mijn persoonlijke leven zijn deze mensen op 1 hand te tellen. Omdat ik al jaren heel erg thuis voel bij Israna lichtcentrum ben ik verheugd dat zij nu ook internet radio meditaties doen. Vorige week woensdag heb ik voor het eerst meegedaan. Voor mij was de verbinding en de energie heel voelbaar.

— Andrea, over de Internet radio

Toen de meditatie begon zat ik direct in hogere lagen. Zo gemakkelijk als dat gaat via jullie, heerlijk. De meditatie via Froukje daar kon ik veel loslaten en bij Jeroen kon ik heel fijn meedrijven op de golven van de energie. Wat ik allemaal ervaren heb is een godsgeschenk. Bij deze wil ik jullie dan ook heel hartelijk bedanken voor het briljante idee van een meditatie via internet. Het was heerlijk. Dankjewel.

— Anita, over de Internet radio

Het was gisteravond weer een mooie uitzending en ook mooi dat mijn wens over de ziel het thema was. Toen ik mijn ziel tegen kwam liepen de tranen over mijn wangen, ik zag heel veel licht en mijn hart werd warm, dus dat was heel bijzonder.

— Jan, over de Internet radio

Dat was een bijzondere ervaring, de healingsessie via de internetradio. Bijvoorbeeld het moment dat de Meesters er bij kwamen, wat er dan allemaal weer wil veranderen, nieuwe structuren die dan ontstaan. Dank aan jullie voor dit geschenk!

— Paul, over de Internet radio

Gisteren enorm genoten van de healing op de computer. Die regen op het dag was een extra cadeautje?. Zo intens die ondersteuning door de reinigende regen. Helemaal blij en ‘gedragen/ondersteunt’ de nacht in. Prachtig.

— Nelly, over de Internet radio

Ja dat was een hele juiste meditatie en voelbaar dat de reikwijdte zo groot was. Jullie hebben een hele mooie combi neer gezet;
Helder van toon, juiste opbouw, langzaam maar zeker de diepte in, alle lichtwezens ruim de kans gekregen hun werk te mogen doen, hogere en subtiele trillingen doorgegeven, elkaar in de timing mooi opvolgend. Het is voelbaar dat jullie een groot bereik hebben ontwikkeld, een rotsvast vertrouwen in het selfhealend- en lichtgevend vermogen …..en dat we allen een zijn…. Ja voelbaar gisteren daar mogen we meer en meer in geloven. Mijn eigen healing heeft nog niet zoveel woorden behalve dat het in kleuren Lichtgevend was en opgetild werd naar non-duale staten. Heel fijn en heel erg veel dank,

— A., over de Internet radio

Listening to internet radio was a magical experience for me. Meditation has been perfect. I am listening to your meditation for the first time. It gave a feeling of complete peace and harmony. During the meditation, I had tears in my eyes. When I listened again to your meditation before my eyes played unreal story. It was many years ago. It was about two people saying goodbye when he left for the ship.(It was about finding, love and decisions and goodbyes)It was so magical that I was completely lost. Very deep and strong. Super. The Second Meditation that was similar. At the end of the meditation, I met with you and Jeroen. It was so palpable and real.A few seconds after the meditation, I was looking for you here before I realized that it was in meditation. And all the time when you spoke your native language I did not understand a word. Yet I think it was very nice and pleasant. I am convinced the energies come through no matter what your language is. Thank you very much. It gave me new energy to live. Thank you with love,

— Jiri, over de Internet radio

Ik heb de radio uitzending via uitzending gemist beluisterd. Ik heb harttintelingen gevoeld en een enorme energie boost in mijn lichaam, vooral stuit , benen , voeten. Het was onverwacht, blij makend in sfeer van rust en overgave. voelde zeker de liefde van de meesters. Succes met verdere uitzendingen.

— TdR, over de Internet radio

Ik vond het beide prachtige meditaties. De eerste heeft heel wat tranen bij me losgemaakt, helemaal goed! En de tweede gaf inspiratie! Heel veel!

— RV, over de Internet radio

Ja, ik heb de CD’s ontvangen en ben er weer blij mee. Toch zou ik niet graag de uitzendingen missen, want die avonden zijn voor mij echt speciaal. Alleen in mijn kamertje, maar met een heel vredig gevoel en veel warmte om me heen. Hartelijk bedankt daarvoor. Liefs,

— R., over de Internet radio

Fantastisch hoe jij altijd positieve en opbouwende feedback geeft. Ik fleur er telkens weer van op 🙂 Waar ik vroeger al lang wist dat ik iets met healing wilde doen kwam ik niet veel verder. Ook coaching en enkele cursussen hebben wel geholpen maar ik krabbelde vaak weer terug en zat vaak ik zak en as en kampte met zwaarmoedigheid en moeilijk denken. Sinds de opleiding merk ik een enorm verschil, ik krijg door de meditaties eindelijk handvatten om aan mijn verleden te werken en dingen los te laten. Ik zie eindelijk waar ik zelf vat op heb (gehad) en hoe dingen, mensen, en situaties veranderen doordat ik verander. Ik trok vroeger altijd dominante mensen aan die mij vertelden wat ik moest doen en hoe ik moest leven. Nadat ik de keuze heb gemaakt liever naar mijzelf te zijn en beter voor mezelf te zorgen kwam daar verandering in. Ik tref tegenwoordig zoveel lieve mensen, dat vind ik echt fantastisch en opmerkelijk.

— D.N., over de Healing Opleiding

Door de healing opleiding heb ik persoonlijk een versnelde ontwikkeling doorgemaakt. We werkten tijdens de meditaties en oefeningen rechtstreeks met overtuigingen, patronen en angsten. Hierin heb ik veel kunnen loslaten. Doordat je het op energetisch niveau aanpakt, kan dit heel snel gaan. Nu ben ik liefdevoller en zachter voor mijzelf (en voor anderen) en ik maak andere keuzes die veel beter aansluiten bij wie ik in wezen ben. Zo ben ik tijdens de opleiding ander werk gaan doen en geniet ik meer van de (nieuwe) dingen die ik doe en de mensen om mij heen. De healingtechnieken zelf zet ik thuis in, maar ook in mijn werk en dagelijks leven merk ik dat ik baat heb bij de helderheid en afstemming die ik vanuit de healing opleiding heb meegekregen. Die helderheid en afstemming zeggen veel over de verfijnde energie van Froukje zelf die heel zuiver is en afgestemd op het licht.

— Lilian, over de Healing Opleiding

Ik liep al een tijd met het gevoel dat ik “gaven” had, maar had geen idee wat ik ermee aan moest. De opleiding heeft me daarbij op zoveel niveaus geholpen! Ik leer allerlei healing-technieken, maar nog belangrijker, ik heb ook geleerd mezelf te healen, in verbinding te gaan met mijn gids en het licht, en te vertrouwen op mezelf en op de informatie die ik doorkrijg. Ik ben het universum dankbaar dat ik dit werk kan en mag doen, en Froukje dat ze me bij de hand heeft genomen en me heeft geholpen mijn pad te vinden.

— Gerard, over de Healing Opleiding

De healing opleiding heeft mij in aanraking gebracht met een schat aan informatie en manieren voor heling. In de eerste plaats helpt het mij in mijn ontwikkelingsproces, maar ik overwin ook mijn schroom om heling te geven aan anderen. De energie van de groep voegt veel toe op de cursusdagen waardoor de meditaties en oefeningen diep binnen komen. De feedback van Froukje op mijn verslag maakt het volgen van de opleiding tot een heel persoonlijk proces.

— Mieke, over de Healing Opleiding

Door de healing opleiding sta ik veel zelfbewuster in het leven. Ik neem mijn gevoelens serieus. Niet alleen meer achteraf zoals ik eerder deed. Mijn slaapproblemen heb ik aangepakt met de meditaties. Het is heel bijzonder om te ervaren dat je je zogenaamde zwakte kunt omzetten in kracht. Ik neem mijn hoog gevoeligheid serieus en wil daar ook naar leven. Mijn astmamedicijnen heb ik langzaam kunnen afbouwen. Deze had ik 18 jaar gebruikt. Nu heb ik ze niet meer nodig!

De qigong oefeningen en ook de meditatie small universe doe ik vrijwel dagelijks. Het is een geweldige manier om de balans in je leven te behouden. Lichamelijk en geestelijk voel ik mij veel sterker.
Het geven van healings vind ik nu heel bijzonder. Ik voel de energie stromen en hoor hoe de mensen daar van opknappen. Dit had ik van te voren nooit gedacht.
Froukje is een goede en veilige leraar. Haar gevoel voor humor vind ik heel prettig.

— Saskia, over de Healing Opleiding

Mijn doel voor de opleiding is het helen van mijzelf. Ik wil graag mijn faalangst en perfectionisme loslaten. Wat ik wil bereiken is dat ik liefdevol en zacht ben voor mijzelf, dat ik gewoon mag ‘zijn’. Mijn eigen stralende zelf. Ik wil er op vertrouwen dat ik helemaal goed ben zoals ik ben en dat ik meer dan genoeg energie heb om te doen wat ik wil doen.
Behaald wat mij betreft. Niet dat je ooit klaar bent met helen, maar ik mag er gewoon volledig zijn! Een geweldige uitkomst zou zijn dat ik meer ruimte durf te creëren voor mijzelf, volledig geloof in mijzelf en mij volkomen vrij, onafhankelijk en vol energie voel. Hoe heerlijk zal het zijn om te leven vanuit mijn volledige potentieel, te genieten van de rust, liefde en schoonheid die dat brengt en een brenger van licht te zijn voor anderen. Voor een groot deel behaald. Hier heb ik de afgelopen periode duidelijk weer een stap in gezet. Ik wil daaraan toevoegen dat ik mijzelf wil ontwikkelen tot een evenwichtige (zo boven, zo beneden) vrouw die groeit en geniet, heel is, zich volledig bewust is van haar krachten en deze daadwerkelijk inzet voor haarzelf en anderen. Dit is in ontwikkeling en ik heb er alle vertrouwen in dat ik ook dit doel ga behalen. Super toch!

— M., over de Healing Opleiding

Ik heb laatst jouw tip opgevolgd en geoefend met het geven van een healing met mijn gids. Ik had mijn vader eerst een korte massage gegeven om de spieren los te maken. Hij heeft vaak last van verkrampte spieren door zijn rug problemen. Artsen durven er zelfs niet meer aan te komen vanwege de kans op een dwarslaesie. Toen ik begon met het energie werk stemde ik mij af op mijn gids en vroeg of die bij mij wilde zijn. Ik raakte volledig in trance en kreeg als advies om mij te ontspannen en het gewoon te laten gebeuren. Ik stond even met gesloten ogen maar zag de verstoringen in zijn energieveld en gaf mij a.h.w. over. Het was alsof ik de energie voelde van een chiropractor, met lichte beweging oefende ik druk uit op het been en bekken van mijn vader en kreeg te horen dat deze bewegingen wel degelijk effect zouden hebben ondanks hun zachtheid. Ik heb mijn vader daarna (’s middags) naar bed gestuurd om even een half uur tot zichzelf te komen en het in te laten werken. Hij stemde daar wonderlijk genoeg mee in (hij kan zich moeilijk neer geven) en is op bed gaan liggen. Achteraf vertelde hij mij dat het was alsof zijn wervels uit zichzelf recht gezet werden. Hij voelde een impuls om zijn rug te bewegen en voelde het ‘kraken’. Vanaf dat moment bruiste hij weer van de energie en was een stuk soepeler!

Het was fantastisch om te mogen meemaken en voelt fijn om deze progressie bij mezelf te zien. Wat een ontwikkeling, heerlijk 🙂

— D., over de Healing Opleiding

Ik voel me heerlijk en alles gaat zo makkelijk! Ik voel een enorme rust en vertrouwen. Ik heb sinds de start van de opleiding een hele verandering ondergaan. Dus dank dank dank!

— Veronica van Geuns, over de Healing Opleiding

Het was een fijne, afwisselende cursus (MAP, SFQ, gidsen, reiniging), waardering voor iedereen, waardevolle feedback, zorgvuldige voorbereiding, ruimte om jezelf te zijn, herkenning, licht, warmte, alle vragen mochten gesteld worden, vrijheid voor eigen keuzes, integer, geduld, zachtheid, prettige plek. Het was voor mij de juiste stap op het juiste moment. Dank je wel!

— Anoniem, over de Healing Opleiding

Bedankt van de mooie workshop gisteren. Je geeft het vanuit je ziel Als ik naar je stem luister voel ik dat het puur en rechtstreeks uit de bron komt wat je communiceert.

— Petra, over de Healing Opleiding

De oefeningen die je voor deed maakte veel energie bij me los. Ik had niet voor mogelijk gehouden dat ik zoveel warmte kon voelen en licht kon zien als ik gisteren in zo een korte tijd heb ervaren.

— Johanna Dokter, over de Healing Opleiding

Ik heb het al gezegd na de SFQ les, maar ik wil je toch nog even bedanken voor alles wat ik van jou via de lessen, zowel van SFQ, als van jou via de twee dagen Jezelf Helen met Licht heb gekregen. Ik merk dat het zowel fysiek als psychologisch me sterker heeft gemaakt en nog maakt. Ik krijg meer vertrouwen in mijn eigen kracht en liefde en heb daardoor meer “in huis” als ik voel dat ik bang ben of word. De weg naar binnen is dan makkelijker en moed en liefde en vertrouwen helpen me dan om me weer vredig en sterk te voelen. Ik neem dat met vreugde waar!

— A.B., over de Healing Opleiding

Wat heb ik genoten van de week Portugal. Alles was goed; de omgeving was prachtig, de accommodatie heel mooi, de groep heel fijn en heerlijk eten! De meditaties waren heel mooi en bijzonder. Ik merk dat ze nog steeds doorwerken. Wat een sereniteit! Eigenlijk kun je bijna niet aan iemand anders vertellen hoe het voelt; zo stil en vol vreugde. Om iedere morgen met de heerlijke qigong oefeningen te beginnen was een super begin van de dag. Wat wordt je daar ook blij en rustig van.

En natuurlijk het zingen en swingen samen niet te vergeten. Dat maakte heel wat los; tranen, blijdschap, ontroering en tranen van blijdschap! Als het aan mij ligt ben ik er volgend jaar weer bij!

— Veronica, over de cursusweek in Portugal

De cursusweek op Monte Na Luz was voor mij een heel bijzondere ervaring. Elke dag samen swingen, zingen en mediteren bracht zoveel liefde en verbinding. De lessen Spring Forest Qigong en het oefenen met healing technieken maakten de cursus tot een afwisselend geheel op een professionele en liefdevolle manier begeleid door Froukje en Jeroen. De cursus heeft voor mij echt helend gewerkt en ik heb mijn blije zelf weer teruggevonden door de verbinding te maken met universele licht en alle mensen met wie ik daar samen was. Monte Na Luz is een fijne plek in een mooie omgeving waar goed voor je wordt gezorgd en heerlijk wordt gekookt. Ik kan iedereen aanraden jezelf deze cursus te gunnen.

— Hester Kiestra, over de cursusweek in Portugal

Ik mediteer bijna elke dag met de cd’s vd week Portugal. Ik ben verbonden met jullie en dat voelt goed.

— Loes, over de cursusweek in Portugal

Ik wil jullie zo hartelijk bedanken voor de mooiste week in mijn leven die ik me heugen kan. Het was zeer aangenaam, vooral liefdevol om met elkaar te zijn, met jullie en de hele fijne bijzondere groep. Nogmaals bedankt aan ieder lichtwezen om ons heen om deze speciale ontmoeting te hebben doen plaatsvinden! Ik ben nog steeds in diepe ontroering over wat er met mij en om me heen is gebeurd sinds Monte na Luz. Ik krijg van goede vrienden reacties dat ik veel zachter uit m’n ogen kijk en ook merk ik op straat dat veel mensen naar me kijken Met liefdevolle groet,

Vorig jaar vond ik de week in Portugal al zo mooi, dit jaar was het zo mogelijk nog fijner. De meditaties waren zo heerlijk. Het was een fijne groep. Veel lol gehad, mooie gesprekken, lachen en huilen, veel warmte ervaren. Bij thuiskomst was ik zo enorm gevoelig voor de sfeer die er heerste, zo sterk had ik het nog nooit gevoeld. Met mijn man heb ik goede gesprekken gevoerd, heel fijn. Lieve groet,

— Coosje, over de cursusweek in Portugal

In gedachten komt de week in Portugal nog regelmatig voorbij en samen met Mieke hebben we het regelmatig over jullie en hoe bijzonder mooi en speciaal wij de week in Portugal ervaren hebben. De week in Portugal heeft mij veel mooie inzichten gegeven en vooral heb ik daar veel los kunnen laten uit het verleden. De plek en de mensen van onze groep was schitterend. De laatste weken gaat het loslaten in een snel tempo verder en het geeft een enorme verlichting en verruiming in mij en in mijn geest. Mijn ziel kreeg laatst een bijzondere ervaring. Op alle gebieden wordt er hard gewerkt. In Januari ga ik starten met een cursus over gezonde voeding. Ik kwam via een boek over het Akasha veld op een website terecht over gezonde voeding. Dat leek mij heel interessant en daar ga ik vol enthousiasme mee beginnen. Jullie rawfood uit Portugal heeft me hiertoe geïnspireerd en ik had netjes gevraagd om meer kennis te vergaren over gezonde voeding aan het universum. Aldaar was het antwoord. Lieve Froukje en Jeroen bedankt voor de heerlijke week in Portugal. Ik heb genoten in alle mogelijke opzichten.

— Anita, over de cursusweek in Portugal

Ik merk dat ik wat losser wordt met het in ‘control’ houden van zaken. Ik maak nu meer gebruik van affirmaties en ze helpen mij prachtig. Ben nu wel aan het kijken hoe ik zaken anders kan aanpakken door meer ruimte voor mijzelf te creëren en wellicht laat ik het gewoon op mijn pad komen. De cursus “een nieuw licht in mijn leven, werken met de elementen” kwam voor mij precies op tijd. Ik heb iedere dag als een cadeau ervaren: – de liefde die jullie, St. Germain, Phylos en de engelen uitstralen, – het verblijf op Monte na Luz, – hoe liefdevol, open en oprecht iedereen is, dankbaar dat zij hun ervaring met mij hebben gedeeld, – onze top kok Wendy, de gastvrijheid van Frank, – de massage en de klankschaalsessie, en met name dat ik weer bij mijzelf (gevoel) kon komen en daar ben ik ook heel dankbaar voor.

— Frederika, over de cursusweek in Portugal

Ik ben nog heerlijk aan het nagenieten van de week in Portugal. Sandra en ik vonden het 1 van de heerlijkste weken uit ons leven! Alles was fantastisch, de groep, de meditaties, de omgeving en het feit dat we samen een hele week de tijd hadden om te kletsen en te lachen. Ik ben echt dankbaar dat ik deze week heb mogen meemaken. Door elke dag zo intensief te mediteren en in die mooie energie te zijn heb ik een enorme verdieping ervaren. Ik heb dingen ervaren die ik nog niet zo duidelijk heb meegemaakt, zoals het contact met John Kalse die mij ‘zijn’ paadje liet zien, het zien van fel licht tijdens de meditaties en het bijna fysieke voelen van de aanwezigheid van verschillende meesters. Dit alles bracht een diep gevoel van vreugde en thuis- komen. Ook de kundalini energie heb ik sterk kunnen voelen en ook dit bracht gevoelens van gelukzaligheid en kracht.

— Mariska, over de cursusweek in Portugal

Wat heb ik enorm genoten van vooral de prachtige meditaties van de grote meesters en de energetische uitwerking hiervan. Ik baad mij nog volop in het Licht, zo voelbaar ook in mijn hart. Jullie enorme zorgvuldigheid en liefdevolle aandacht voelde als een veilige bedding en een warm bad.

— Atty, over de cursusweek

Het was een inspirerende week waarin ik veel heb mogen ervaren. Ik ben meer in contact gekomen met mijn hart en lichaam. Ik heb veel energie en heling mogen ontvangen en mogen geven tijdens de meditaties. Zelfs buiten het programma om was de verhoogde energie voelbaar. Door de meditaties van Froukje en Jeroen was het echt mogelijk om een sterkere verbinding met de hogere dimensies te ervaren waardoor ik meer in contact met mijn ziel mocht komen, een prachtige ervaring! Ook de Qi Qong oefeningen waren een openbaring. Dank jullie wel!

— Simone Schelvis, over de cursusweek

Een heerlijke vakantie/retreat; een fijne terugtrekweek om helemaal thuis te komen in jezelf. Dit onder liefdevolle, bezielende leiding van Froukje en Jeroen en licht en liefde van de opgestegen meesters, zoals St. Germain, Yogananda en avatar Babaji, diep voelbaar. Een wandeling naar (Atlantis)-stenen zorgde voor een goede aarding, een mooie verbinding met The Inner Earth City’s. Dus licht als een veertje met beide benen op de grond!

Voeg hierbij het logeren in een mooi Lichtcentrum in een prachtige natuurlijke omgeving met een gezellig stadje op loopafstand. Zuivere lucht, prachtige planten, lieve mensen en heerlijk eten. De zon, zee niet ver weg. Wat kan je je nog meer wensen. Dank, dank, dank, lieve Froukje en Jeroen.

— Miny van Velthuizen, over de cursusweek

Ik ben jullie dankbaar voor jullie liefde, wijsheid en humor, ik heb daar in stilte van genoten. Weet dat ik dankbaar ben, voor alles.

— Marlies, over de cursusweek

Ik heb een heerlijke week gehad. En zoals een andere cursiste zei: ‘alles klopte’. We hadden mooi weer, een mooie groep, mooie locatie, mooie ontmoetingen, mooie meditaties, mooie omgeving, heerlijk eten en nog veel meer moois. Dank jullie wel!

— Caroline Gorthuis, over de cursusweek

De cursus in Portugal heeft mij precies gegeven wat het thema was van deze week: De Kracht van het Hart in de Nieuwe Tijd.

Ik ben nu twee weken thuis en voel me nog steeds zeer stabiel en ervaar een subtiele energie waardoor ik als het ware gevoed wordt. Mijn dromen gaan over geboorte, baby’s en sterfte. Voor mij symbolisch voor het loslaten van oude energieën en plaats maken voor het nieuwe én het mogen ervaren van het nieuwe.

Ik ben dankbaar dat ik de mogelijkheid heb om de meditaties van Froukje en Jeroen te mogen ontvangen. Uiteraard kom ik GRAAG terug!

— Truus, over de cursusweek

In Portugal is, door de opbouw van jullie cursusweek, een heleboel oude ruis en taaie patronen de revue gepasseerd…..om van mezelf te houden op een blije en vrije manier heb ik nu ook weer meegemaakt dat volhouden in loslaten, elke keer toestaan dat er gevoelens willen stromen en ze laten gaan, geholpen door krachtige Lichthelpers die reinigen en healen….dat er echt wat is gebeurd….er is iets weg, of beter…. er is iets bijgekomen, een innerlijke rustige kracht die zacht tegen me zegt…ja, dit ben ik, het is goed.

— Geertje, over de cursusweek

Het was een onvergetelijke week. Ik heb me tijdens de week ook fysiek en emotioneel erg goed gevoeld. Er kwam weer veel op me af in de week erna, maar ik kon het opmerkelijk goed aan en kon genieten van alles. Mijn (antroposofische) fysiotherapeut zei: Ik zie voor het eerst dat je stevig in je voeten en lijf staat. En dit is nog steeds zo. Het element aarde doet zijn werk. Ik ben heel dankbaar voor de week op Monte na Luz. Het Licht schijnt nog steeds in mij en om mij heen. Dankjewel!!!

— Elisabeth, over de cursusweek

Ik heb na de heerlijke week redelijk ongemerkt m’n gewone draad weer opgepakt. Ik voel me goed, lichter, ruimer, rustiger, ik kan me makkelijker uiten en ik voel me heel krachtig en stabiel. Vandaag ben ik naar m’n moeder geweest en ondanks allerlei zaken die ik voor de voeten geworpen kreeg, bleef ik rustig en begripvol. Ik ben jullie zeer dankbaar en erkentelijk voor de heerlijke week, de healingen etc. etc.!

— Yvonne, over de cursusweek

Lieve lieve mensen, ik heb zulke mooie herinneringen aan de cursusweek. Ik kijk met heel andere ogen naar de dingen om me heen en de dingen die ik heb. Én naar de dingen die ik wil creëren. Ik heb zoveel gekregen van jullie en dit maakt me zo gelukkig. Ik zeg regelmatig positieve, lieve en mooie dingen tegen mezelf en wens van alles prachtigs voor vandaag en de toekomst. Ik kijk met verwachting uit hoe e.e.a. in de toekomst zal uitpakken. Hier zal ik jullie later over berichten.

— Erika, over de cursusweek

Ik heb een hele mooie week gehad met jullie…voel me echt opgetild op een hoger iets….en wat is dat prachtig werk van jullie,wat zetten jullie iets prachtigs neer!!!

— Sanne, over de cursusweek

De training werkt sinds thuiskomst dag in dag uit door. Oude automatismen vallen steeds meer weg en het schoont echt op. Ik ben bij wat er is gebeurd – erg dankbaar dat me dit is gegeven.
In de kern was ik altijd al een ‘verbindingsman’ en heb er tot nu toe alle vertrouwen in, dat nieuwe “liefde en eenheid” op mijn pad gaat komen, gezien deze
– transformatie – PS De doorwerking blijft fantastisch. Het houd niet meer op.

— Jan, over de cursusweek

Inmiddels ben ik alweer een paar dagen in Nederland en begin ik langzaam te landen hier, wat een geweldige ervaring was het in Portugal. Ik kwam terug en was (en ben) één en al liefde! Ik voelde alleen maar een intens gevoel van liefde, sereniteit en wijsheid. Heel bijzonder en eigenlijk ook niet (want dat is de staat van zijn die onder alle lagen van het dagelijks leven verborgen zit, de staat van zijn onder mijn modderlaagje). Ik ben jullie, mijn ziel, jullie zielen en alle lichtwezens ontzettend dankbaar voor deze ervaring! Voor alles wat er is gebeurd en ontstaan de afgelopen week, de geweldige verlichtingservaring, de kundalini-ervaring, al het licht en alle liefde die ik heb mogen ontvangen en mogen geven en alle liefde, wijsheid en sereniteit die door me heen stroom(t)(de).

— MJ, over de cursusweek

Deze spirituele week was voor mij een fijne manier om na een jaar hard werken mijn vakantie mee te beginnen. Wat ik mocht ontvangen ging mijn verwachtingen te boven. De inwijdingen waren intens en toch licht, de begeleiding professioneel en warm. Onze groep, de omgeving, het programma, de maaltijden, het in de natuur zijn was als een warm bad. Ik voelde me gezien en veilig. Dank je wel daarvoor!

— Daniëlla, over de cursusweek

Ik heb de vijf dagen in Drenthe heel fijn gevonden. Ik heb veel geleerd. De Spring Forest Qigong oefeningen vond ik erg boeiend. Het was ook heel fijn om weer in het licht te zijn. Het logeeradres was geweldig en het weer zat 100 procent mee. Een bekende van mij vond dat ik er heel goed uitzag en dacht dat ik een nieuwe man gevonden had! 😉 Het werkt nog steeds door, merk ik. Heel erg bedankt dat jullie mij dit gegeven hebben. Alle goeds.

— Fanny, over de cursusweek

Net klaar met mijn meditatie, pffff wat een heerlijkheid. Ik heb het gevoel goud in mijn handen te hebben door de AYLB. Ik ben enorm blij ben met jullie. En de locatie voelt enorm warm en goed. Dit en de AYLB voelen enorm goed. Op de CD’s en op de woorden reageert mijn ziel/lichaam meteen, dat is zo leuk om te merken. En ik wou nog toevoegen dat ik ook enorm aan het opruimen ben, lichamelijk zoals veel snotteren…maar ook qua thuis. Heerlijk dingen wegdoen of op marktplaats verkopen. En mijn lijf voelt rustiger.Verder merk ik op, dat mensen mij nog makkelijker benaderen. En zomaar zonder dat ik ze kan gedag zeggen….wat in deze wereld steeds zeldzamer lijkt te zijn. Of ze staren mij aan (alsof ik licht geef)

— NatureWoman, over Awakening Your Lightbody

Het doen van de meditaties vind ik heel fijn. Het is interessant hoe elke meditatie weer een andere ervaring brengt. Ik voel dat ik een veel evenwichtigere dag ervaar als ik een van de meditaties gedaan heb. Vooral opvallend vind ik dat ik mij gelukzaliger voel. Doordat ik mij verbonden voel met de hogere frequenties/het licht/de divine. Ik voel mij vol liefde, voldaan, verbonden, gelukzalig en evenwichtig. En als ik even uit evenwicht ben, helpt het mediteren via deze techniek goed.

— Y vd E, over Awakening Your Lightbody

Met mij gaat het hartstikke goed. Ik doe mijn meditaties minimaal 5 x per week en ik doe er meestal 2 per dag. Ik vind het heerlijk en het heeft mijn wereld (hart)geopend. Ik heb veel opgeruimd in mijzelf dankzij de rust en inzicht die ik vond in mezelf met behulp van de meditaties. Ik ben nu dichter bij mezelf dan ooit en ben in staat om de meest onmogelijke situaties (gevoelens en emoties) de baas te zijn, oftewel, ik laat me niet meeslepen maar voel, verwerk en leer. De cursus is voor mij een waar cadeautje! Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik de cursus heb mogen volgen en nog doe.

— Petra, over Awakening Your Lightbody

Ik merk dat er veel veranderd is de afgelopen maanden. Het zijn subtiele innerlijke verschuivingen voor mij. Ik kan me plotseling intens gelukkig voelen zonder dat daar in mijn omgeving aanleiding voor is. Mijn leven is de laatste maanden erg rustig en in evenwicht. Alles wat er gebeurt stroomt en klopt. Mijn leven wordt voelbaar lichter en makkelijker. Contacten met anderen lijken soepeler te verlopen en ik kan zonder strijd aangeven wat ik wil of nodig heb voor mezelf of voor mijn zoon. Ik kan beter onderscheiden wat van mij is en wat bij de ander hoort. Ook kan ik dingen veel beter bij de ander laten als het niet bij mij hoort. Ik heb meer vertrouwen in het leven. Ik voel meer liefde stromen voor mezelf en anderen. Ik begin steeds meer waar te nemen bij de ander, zowel non verbaal als energetisch. En mijn levensdoel wordt voor mij steeds zichtbaarder en begint zich te manifesteren.

— S, over Awakening Your Lightbody

Ik heb de cursus als heel positief ervaren.Wat mij het meeste verraste was, dat er nog andere mij niet bekende energiestromen waren.Door hier contact mee te maken kwam ik in een intenser contact met mijzelf. Door deze ervaring kreeg ik meer contact met het groter geheel waaruit ik besta.

— Ad, over Awakening Your Lightbody

Het is de beste stap die ik ooit genomen heb. Ik kom op de weekenden, al moeten ze me er met een brancard heenbrengen. Toen mijn vader op sterven lag was hij heel gespannen, heel onrustig. Ik heb een dag lang bij hem gezeten, alsmaar de ranthia(hart)energie gedaan. Hij wordt volkomen ontspannen en rustig en is zo overgegaan. Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb kunnen doen.

— Roelie, over Awakening Your Lightbody

De Awakening your Light Body heeft mij het fundament gegeven voor alles wat ik daarna gedaan heb. Zonder dat fundament had ik die stappen niet durven nemen. Ik heb zoveel cursussen gedaan en zo lang gezocht naar iets dat ik niet kon vinden. Bij deze energieën heb ik het gevonden. Het is een thuiskomen. Ik vind het heerlijk. Als ik hier vandaan kom, kom ik thuis in nogal hectische toestanden maar ik kan nu helemaal bij mezelf blijven in mijn eigen energie.

— Mariet, over Awakening Your Lightbody

Toen ik met de Light Body begon, had ik drie doelen; ik wilde meer van mezelf houden, een betere verstandhouding krijgen met andere mensen en meer mijzelf als een eenheid gaan ervaren.
Als ik nu, na een aantal jaren meditatie van een aantal keren per week, op de Light Body terugkijk zie ik inderdaad veranderingen. Ik merk dat ik meer van mijzelf ben gaan houden, alhoewel dat nog wel ietsje beter kan. Voor de communicatie met andere mensen geldt hetzelfde. Maar vooral belangrijk, allergrootste verandering is toch wel dat ik de laatste tijd overdag periodes heb, urenlange periodes, dat ik me wonderlijk gelukkig voel, een stil en overstelpend soort geluk, dat als vanzelf overstroomt naar anderen. En waarom ben ik dan gelukkig vraag ik mij af? Ik ben gelukkig niet om een of andere speciale reden. Omdat ik me verbonden voel met mezelf en een diep gevoel heb van verbondenheid met het universum en de wereld.

— Carin, over Awakening Your Lightbody

Hallo Froukje en Jeroen,Graag wil ik jullie nog vertellen /schrijven over mijn ervaring van de Light Body. Het is eigenlijk een jaar geleden begonnen toen ik bij Froukje een consult had in verband met familie omstandigheden. Froukje heeft mij toen gewezen op de brochure van de Light Body. Tijdens het lezen van de brochure had ik steeds een JA gevoel en kon vervolgens niet afwachten tot de cursus zou beginnen. Eindelijk was het dan zover op de eerste les had ik al fijne indrukwekkende ervaringen, blijkbaar begaf ik mij op een gebied waar ik oude emoties tegenkwam, het was ook nu emotioneel maar zeker ook hartverwarmend. Hoe meer de cursus vorderde hoe minder er naar mijn gevoel opgelost diende te worden. Het was voor mij een hele fijne ervaring om de energieën van mijn overleden ouders te ervaren en geloof ook zeker dat deze ervaringen mij rust in mijn huidige leven hebben gegeven. De cursus heeft mij een enorme innerlijke kracht, rust en liefde gegeven. Ik heb initiatieven genomen die ik al jaren wilde nemen. Zo heb ik eindelijk een eigen plekje gecreëerd thuis waar ik mij kan terug trekken. Ik ben op Yoga gegaan waar ik enorm veel plezier aan beleef. Mijn eetpatroon is veranderd en het stoppen met roken gaat ook goed. Ik ben als mens veranderd. Ik heb mijn pad gevonden door de Light Body en weet nu welke kant ik op wil. Bedankt!

— Truus, over Awakening Your Lightbody

Mezelf leren beschermen tegen de minder harmonieuze energieën uit m’n omgeving, en daardoor beter m’n eigen ‘radio-frequentie’ kunnen vasthouden: Dat was voor mij de reden om de Light-body opleiding bij Israna te gaan volgen. Het bracht me echter zoveel meer: nieuwe energie, leren vertrouwen en loslaten, onbevangener in het leven staan, te ervaren dat de juiste dingen op het juiste moment moeiteloos in m’n leven komen, meer voor mezelf kunnen kiezen, grenzen leren stellen en me opener en kwetsbaarder durven opstellen. Het volgen van de Light-body opleiding, bij een geweldig spiritueel centrum, heb ik dan ook als zeer waardevol en indrukwekkend ervaren.

— Yvonne, over Awakening Your Lightbody

Op aanraden van een vriend heb ik een kennismakingsmiddag van Froukje en Jeroen bijgewoond. Daarop volgde de cursus -Awakening your Lightbody- sindsdien ben ik gebleven. Het heeft mij veel gebracht. Door het volgen van de cursussen en door zeer regelmatig te mediteren ben ik emotioneel meer stabiel geworden. Mijn lichaamsbewustzijn is sterk toegenomen. De ‘isheid’ van dingen kan ik nu beter accepteren. En ik ben een meer liefdevol mens geworden naar mezelf en naar anderen. Daar ben ik dankbaar voor.

— Renee, over Awakening Your Lightbody

De meditaties waren heel diepgaand en de zachtheid doorstraalde heel mijn wezen. ZALIG.

— Petra, Online meditatieavonden

Het heeft eventjes geduurd, maar nu komt het er toch van. Ik zou nog steeds vertellen hoe het met mij verder is gegaan na de healing. Begin juni ben ik bij je geweest voor een healing. De maand erop had ik weer een afspraak in het ziekenhuis om poliklinisch nog een stukje darm te laten verwijderen, omdat de onrustige cellen te dicht bij het snijvlak zaten. Echter toen het zover was, konden ze de plek niet meer vinden. Ze hadden verwacht het litteken te kunnen zien, maar dat was niet zo. Nou daar was ik niet rouwig om. In de tussentijd onderzocht de internist, waarom ik zo afgevallen was. Daar is uiteindelijk niets bijzonders uitgekomen. Daar hoef ik niet meer terug te komen. Inmiddels ben ik iets aangekomen. Dat gaat niet gemakkelijk, maar het gebeurt en ik voel me ook beter dan ik gedaan heb, Al met al reden om tevreden te zijn.

— R.S., Healing op afstand

Healing 1 vlak na heupoperatie (links): Tijdens de healing merkte ik dat er rond mijn heup/bekken gebied een stevig gouden veld werd gecreëerd. Hierdoor voelt het alsof er weinig is veranderd in de linker heup, ik bedoel de prothese voelt alsof het er helemaal bij hoort. In tegenstelling tot de rechter heup, waarbij dat indertijd langer duurde. Ook waren de verpleegkundigen, fysio en chirurg verbaasd dat ik alles (wassen, lopen met krukken, trap op en af, etc) zo goed deed!!!! Geweldig hè?

Healing 2 – week na de operatie: Ik voelde een witte omhulling. Mijn hart werd helemaal opgevuld, net als mijn bekken met energie. Ik kon merken dat er rond de maag werd gewerkt. Ik was de hele dag heel moe en zag wit en kreeg rond 15.00uur hoofdpijn. Wsch van de medicatie die ik moet innemen (paracetamol, naproxen en een maagbeschermer). Ik begon na de healing enorme boeren te laten en een half uur na de healing heb ik met mijn MAPteam gesproken over de hfdp waar ik zo’n last van had. Direct begon ik te schudden en te huilen. Beelden van mijn arme oude moeder (94) -met haar kromme ruggetje en stok- kwamen voorbij en zo heb ik zeker nog een uur gehuild om alle pijn (die kan ik niet nader omschrijven) in me. Ook beelden van mijn vader kwamen langs waarin ik ideeën/emoties los kon laten over zijn gedrag en tenslotte was het klaar en voelde ik me beurs maar wel goed. De vgl dag was de misselijkheid bijna weg. Ik kreeg echt weer zin in eten! En ik kan nu weer een glas water drinken, heerlijk. Ik ben gestopt met de maagbeschermer en de naproxen (ik moest ivm evt infecties rond het bot dat laatste minimaal 5 dagen slikken). Nu lig ik tevreden en vandaag steeds meer bij mezelf op de bank.

— Hotske, Healing op afstand

Tijdens en vlak voor de healing voelde ik wat gekriebeld aan de rechterkant van mijn achterhoofd. Daarnaast voelde ik tijdens de healing wat pijn bij mijn borststreek (hartchakra) en aan de bovenrug. Na de healing voelde ik me herboren en bevrijd van alle bagages die ik met me meesleurde. De pijn aan mijn schouders is weg en de nekpijn, die ik drie dagen daarvoor tijdens een fietsongeluk kreeg, is ook weg.

— Francisca, Healing op afstand

Klachten waren: verdriet en boosheid die niet los kwam en pijn in nek en schouders:  “Grote dank voor de zachte, liefdevolle maar ook krachtige healing! Ik voel me energieker, blijer, een heel stuk lichter (veel minder zwaarte en piekeren) in mijn hoofd, liefdevoller en beter gegrond. De pijn in mijn nek en schouders is nog niet helemaal weg, maar is al wel een stuk beter! Eerst voelde ik veel energie wegtrekken rond mijn hoofd, oren en 3e oog. Toen mijn knieën, benen en voeten. Toen dat wat rustiger werd heel veel liefde en warmte in mijn hart en buik. Ik heb ik zeker nog een uur heerlijk mijn ogen laten vloeien en ben gauw in slaap gevallen”.

— Anoniem, Healing op afstand

Klachten waren: zorgen maken, voor de derde keer in korte tijd ziek en somber voelen: “Heel erg bedankt voor de prachtige healing. Het was heel erg fijn. Ik had de hele week ijskoude voeten en mijn voeten werden zo heerlijk warm tijdens de healing. Verder begon alles weer te stromen. Er is echt iets weg. Wat mentale knopen. Ik zat zo te piekeren over mijn gezondheid en dat is weg. Ik voel me veel lichter en beter.  

— Anoniem, Healing op afstand

Thank you and your guides so very much for the wonderful and great weekend. It was so much opening and deepening our meditation and spiritual growth. Every evening we now both channel our guides of different kind. The Sunday in the evening we channeled for one complete hour without interruption. It is amazing and I did a step, I thought could never achieve. Many puzzle pieces have come together. I am reading very interestingly the book from you, it is so interesting and amazing and helps to understand and believe in some other books I have read in the past. Hope to find again possibility to learn from you. My mother is so fascinated from our reports and is thinking if it would be possible to try to organize a seminar for you in Germany again with longer preparation. Again many thanks, blessings and wishes!

— Eike & Melanie