Meer informatie over Spring Forest Qigong:

Wat anderen zeggen over Spring Forest Qigong:

Ik vond zowel de afstandshealing, de qigong oefeningen als de online meditaties heel fijn. Ik kon/kan ze allemaal heel goed verbinden met mijn klachten en vragen. Dank je wel 🙏🏻❤️ De afstandshealing gaf me stroming en licht. Dit ervaar ik sinds mijn burn-out weinig. Jouw online meditatie over innerlijke kinderen gaf me meer inzicht en innerlijke rust. De qigong oefeningen geven me vertrouwen na hard werken.

— E.B., over de online meditatieavonden

Praktische informatie Spring Forest Qigong

Data:
Module 1 (1 dag): 16 januari 2022
Module 2 (2 dagen): 1 mei en 29 mei 2022

Tijden:
Aanvang: 10.00 uur
Einde: 17.00 uur

Locatie:
Steenwijk

Kosten:
Module 1 | cursusdag | € 129,50
Module 2 | tweedaagse cursus | € 249,50
Dit is inclusief koffie en thee en exclusief lunch.

Voor wie:
Iedereen kan meedoen aan Module 1. Er zijn geen vooropleidingseisen. Om mee te kunnen doen aan module 2 moet je eerst module 1 hebben gevolgd.

Tijdsinvestering/ studiebelasting:
Je hebt het meest baat bij de cursus als je thuis verder oefent met het geleerde maar uiteraard is dat verder aan jou. Het beste is om elke dag de actieve oefeningen te doen. Dit duurt ongeveer 40 minuten per dag. Maar ook drie keer per week oefenen en/of minder lang, kan al veel effect hebben.

Deelname:
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat je het aanmeldingsformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voorwaarde voor deelname is dat het cursusgeld een week voor aanvang van de eerste cursusdag op onze rekening staat.

We vragen je kennis te nemen van de algemene voorwaarden.