Awakening your Light Body vervolgcursus

Wanneer je de cursus Awakening your Light Body hebt afgerond, zul je wellicht verder willen werken aan de verruiming van je bewustzijn. Self Exciting en Filling in the Frequencies zijn beide vervolgcursussen op Awakening your Light Body en heel goed te combineren.  Je werkt aan verdieping en uitbreiding van je vaardigheden en bereikt nieuwe en verdergaande staten van bewustzijnsverruiming.

Op 11 december 2022 start de Lightbody vervolgcursus: Self Exciting en Filling in the Frequencies in Dalfsen. 

Self-exciting is een vervolg op de cursus Awakening your Light Body. In de Awakening heb je je Light Body doen ontwaken. Je hebt een grotere mentale en emotionele stroming gecreëerd. De volgende stap is het verder bouwen aan je Light Body  door het leren van de vaardigheden van Self-exciting. Self-exciting is zowel een vaardigheid als een staat van zijn, waarop vele andere light body vaardigheden en bewustzijnstoestanden zijn gebaseerd. Waarschijnlijk heb je deze staat van zijn al eens ervaren tijdens meditaties of in de natuur. Het is een toestand waarin alles werkt, stroomt en klopt. Met behulp van deze cursus kun je deze staat van zijn zelf oproepen.

In de cursus “Invullen van de Frequenties” ga je je stralendheid  verder vergroten. Je leert hoe je je stralendheid kunt gebruiken voor veranderingen in je dagelijks leven, voor je spirituele  groei en voor het vergroten van de stroming en flexibiliteit van je mentale en emotionele lichamen. In deze cursus leer je frequenties van licht kennen die de Light Body cocon vullen. Als je hiermee werkt ontwikkel je zowel in de hogere regionen van het licht als in je dagelijks leven nieuwe kwaliteiten van bewustzijn. Er zijn frequenties van visie, precisie, intensiteit, helderheid, harmonie en schittering.

In deze cursus zoals we die komend cursusjaar willen geven willen we de eerste twee van de zes modules van de Frequenties doen, gecombineerd met de cursus Self Exciting. Dit zijn in totaal achtenveertig meditaties. Het is mogelijk om alleen het Frequenties - of alleen het Self Exciting gedeelte te volgen. Dit is voor degenen die al één van beide cursussen hebben gevolgd. We delen de dagen zo in dat we ’s ochtends ofwel Self Exciting ofwel Frequenties doen en dan ’s middags het andere deel. We geven de cursus in zes dagen:

  • 11 december 2022
  • 8 januari 2023
  • 19 februari 2023
  • 2 april 2023
  • 7 mei 2023
  • 11 juni 2023

De kosten bedragen €145 per cursusdag. Dit is inclusief de opnames van de acht betreffende meditaties op cd’s of als downloads.

In het menu links vind je meer informatie over de vervolgcursussen.