Light Body vervolgcursus: Celebrations of Radiance

Viering van je stralendheid

We geven deel 1 van deze Light Body vervolgcursus (Je levensdoel leven) op 3 maart, 28 april en 26 mei 2024 in Dalfsen (Isis Sofia). Daarna gaan we eind juni of in september verder met deel 2. Om aan de Celebrations of Radiance te kunnen deelnemen, moet je minimaal de Awakening your Light Body gevolgd hebben. Omdat de drie delen op elkaar voortbouwen, zijn deel 2 en 3 niet los te volgen.

Klik hier om je gelijk aan te melden voor Celebrations of Radiance >>

Houd van jezelf en omarm de pracht en perfectie van je zijn. Ervaar de alledaagse werkelijkheid als prachtig en stromend en even schitterend als de werkelijkheid in meditatie. Vertrouw erop dat het universum perfect is en je ondersteunt.

De eerste drie seminars die we in Amerika volgden bij Sanaya Roman en Duane Packer, getiteld Celebrations of Radiance, waren uitzonderlijk mooi. We zijn dan ook heel blij dat we deze nu in ons programma kunnen aanbieden.

De drie onderdelen van Celebrations of Radiance:
Deel 1: Vrede: Je Levensdoel Leven
Deel 2: Hogere Wil: Moeiteloos Manifesteren
Deel 3: Vreugde: Pracht en Perfectie van Zijn

Het doel van deze drie cursusblokken is om te leren hoe je op de opwaartse spiraal kunt leven, waardoor je leven makkelijker en met meer vreugde verloopt.

De opwaartse spiraal is een vortex van licht en energie, een stroom die alle leven omhoog stuwt in het licht. Het bevat de Goddelijke Wil. Wanneer je op de opwaartse spiraal leeft, vergroot alles wat je doet je licht. Hierdoor vind je moeiteloos de volgende actie, het volgende inzicht of de volgende keuze die jouw licht weer verder doet toenemen.

Om de hogere niveaus van deze opwaartse spiraal gemakkelijker te kunnen vinden, is het nodig om je levensdoel te ontdekken en ernaar te leven. Je leert drie prachtige staten van zijn, die door DaBen Peace-of Purpose, Solidity of Connection en Beauty and Perfection of Being zijn genoemd. In de Orin-meditaties leer je deze bewustzijnsstaten op veel manieren toepassen in je leven.

Deel 1: Vrede - Je Levensdoel leven
In dit cursusblok leer je een heel bijzondere light body staat kennen, de Peace of Purpose-staat. In deze staat ben je je bewust van de energie van je levensdoel. Hierbij ervaar je een diepe innerlijke vrede en verbondenheid met alles om je heen. Je onderzoekt je levensdoel vanuit verschillende perspectieven: vanuit het perspectief van je persoonlijkheid, je hogere zelf, je ziel en de ster waar je vandaan komt. Ook onderzoek je je levensdoel op verschillende terreinen van je leven, zoals gezondheid, kennis, werk, overvloed en spiritualiteit.

Doordat je dit vanaf verschillende niveaus doet, verfijnt het plaatje van je levensdoel zich meer en meer en wordt het ook duidelijk welke activiteiten en stappen in je leven wel en welke niet in lijn met je hogere doel zijn.

Je maakt contact met de leden van je zielsgroep die je helpen om je hoogste pad te volgen en je ontvangt extra energie van een Verlichte die jou kent en van je houdt.

Deel 2: Hogere Wil: Moeiteloos Manifesteren
Wanneer je de Peace of Purpose-staat kent heb je de vaardigheden om de volgende stap te maken, waarin je krachtige vaardigheden leert om moeiteloos te manifesteren.

Je leert de Solidity of Connection-staat, waarin je verenigd bent met de eenheid en waarin je verbinding met alle leven wordt versterkt. Je komt in nauwer contact met je eigen wezen en met het plan voor de mensheid. Je gaat steeds leven meer volgens je hogere doel. Door deze verbondenheid hoef je je wil niet meer te gebruiken op de manier die je gewend was. Wanneer je leeft volgens je hogere doel is er namelijk geen weerstand of strijd meer.

Doordat je verbinding met de eenheid meer solide wordt, kom je ook in nauwer contact met de Hogere Wil. Hiermee zet je een enorme energie in beweging die je draagt en magnetisch maakt. Je verbondenheid en levendigheid trekken precies die omstandigheden naar je toe die je nodig hebt.

Je bent op het juiste moment op de juiste plaats. Gelegenheden dienen zich als vanzelf aan. Dingen beginnen in je leven te verschijnen wanneer je ze nodig hebt, of zelfs nog voor je maar wist dat je ze nodig had. Creëren wordt meer moeiteloos.

In een aantal meditaties wordt deze vaardigheid uitgediept en oefen je met concrete toepassingen. Vanuit deze diepe verbinding met de eenheid, met alle leven en met je eigen wezen, ontwikkel je een diepe innerlijke vreugde en maak je de stap naar het volgende blok van de cursus.

Deel 3: Vreugde: Pracht en Perfectie van Zijn
In dit derde cursusblok leer je hoe je meester wordt van de spiraal omhoog. Inmiddels weet je het nodige van je levensdoel en ervaar je dat je verbonden bent met alle leven en met het plan van de mensheid. Je leert de light body staat kennen die DaBen Beauty and Perfection of Being heeft genoemd. Hiermee leer je om moeiteloos in de stroom te blijven, alle dingen die zich in je leven voordoen te hanteren, en vloeiend van de ene naar de andere activiteit te gaan.

Je ontwikkelt voldoende bewustzijn en zielslicht om te kunnen leven in een dans met de levensstroom, waar die je ook brengt.

Je bent langer dan ooit tevoren in staat om in je kracht en in het nu te zijn. Het wordt steeds gemakkelijker voor je om het licht van de hogere dimensies in je dagelijkse leven te brengen, het vast te houden en te leven volgens de Hogere Wil.

Je leert hoe je het licht waarmee je je in de eenheid hebt verbonden mee terug kunt nemen. Je reist naar een multi-dimensionele werkelijkheid waarin geen tijd en ruimte is, van waaruit je terugkeert met nieuwe, nog mooiere patronen van licht en energie. Hieruit ontstaan nieuwe vormen en ontwikkelen zich creatieve ideeën in je leven. Je leven raakt vervuld van vreugde, balans en harmonie. Je leeft op de opwaartse spiraal.

Je groeit met een gevoel van vreugde dat je hier in deze tijd op aarde bent. Je ziel komt vollediger in je lichaam. Je hebt een gevoel dat je leven op de een of andere manier van moment tot moment magisch is. Je leeft volledig, blij dat je leeft en omarmt je leven met passie en vreugde.

Data en locatie:

Deel 1 van deze Light Body Vervolgcursus wordt gegeven op 3 maart, 28 april en 26 mei 2024 in Dalfsen (Isis Sofia). De cursusdagen zijn van 10:00 tot 17:00 uur. Daarna gaan we eind juni of in september verder met deel 2.

Kosten:

Kosten: €150 per cursusdag. Dit is inclusief de acht meditaties van die dag.

Mee doen? Klik hier om je aan te melden voor Celebrations of Radiance >>