Lichtdagen

Op de lichtdagen vieren we de verbinding met elkaar. Zowel huidige als oud cursisten, als nieuwe deelnemers zijn van harte welkom!

De dagen hebben telkens een thema. We leiden de meditaties over dit thema in verbinding met meesters en andere lichtwezens. Aan het eind van de dag maken we verbinding met andere lichtwerkers en laten we licht en liefde gaan naar die deelnemers die dat het meeste nodig hebben. Daarna laten we het uitgaan naar de wereld. De dagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur en worden gehouden op verschillende plaatsen in het land.

Lichtdag 27 november 2022 in Dalfsen - thema: Toewijding, contact met de meester
In het licht van Babaji

We werken op deze lichtdag aan een zeer belangrijke kwaliteit voor je spirituele groei: toewijding.

Waaraan ben jij toegewijd? Aan je werk, gezin, kinderen, je spirituele groei? Of aan je mobiele telefoon of het doen van computergames?
Als de tijd gekomen is om je lichaam te verlaten en je krijgt een terugblik over je leven, welke toewijding zou dan de belangrijkste zijn geweest?
Wellicht is de toewijding aan het ontwikkelen van liefde in je hart de belangrijkste. En hoe kan jij dat het beste doen? Wat zou je meer en wat minder moeten doen in je leven zodat je leven meer vervulling heeft en de liefde in je hart toeneemt.

Dit alles ga je bekijken op deze lichtdag in contact met je ziel.

Het contact met de meester (engel of gids) neemt hierbij ook een plaats in. Je onderzoekt met welke meester je diep verbonden bent, een meester die past bij jouw energie. In contact met deze meester groeit de liefde in je hart nog meer. Jij reikt uit naar de meester en hij/zij antwoordt met een douche van liefde en heling.

Je werkt op deze dag aan je eigen thema’s, ontvangt veel licht en liefde en je opent je voor een grote verschuiving. Aan het eind van de dag laten we ons gezamenlijke licht uitgaan over de wereld, zo nodig in deze tijd.

Bijdrage:
Je bepaalt zelf je bijdrage voor deelname aan de lichtdag (tenzij anders aangegeven). Het richtbedrag is €95 maar je kunt daar dus van afwijken. Om het aangereikte te kunnen blijven oefenen zullen (bij voldoende belangstelling) de meditaties achteraf als downloads of op CD’s te verkrijgen zijn. De kosten voor de downloads zijn €25, voor de CD’s € 30 plus verzendkosten.

Aanmelden:
Dit kan via het aanmeldformulier op de website. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee gratis meditaties.