Lichtdagen

Op de lichtdagen vieren we de verbinding met elkaar. Zowel huidige als oud cursisten, als nieuwe deelnemers zijn van harte welkom!

De dagen hebben telkens een thema. We leiden de meditaties over dit thema in verbinding met meesters en andere lichtwezens. Aan het eind van de dag maken we verbinding met andere lichtwerkers en laten we licht en liefde gaan naar die deelnemers die dat het meeste nodig hebben. Daarna laten we het uitgaan naar de wereld. De dagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur en worden gehouden op verschillende plaatsen in het land.

Heling van je lichaam, geest en ziel op 5 februari in Dalfsen (10:00 - 17:00)
In het licht van Babaji

Op deze dag ga je in contact met je ziel na waar je meer licht, verruiming en heling in zou willen brengen: in de situaties uit je leven, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Vervolgens werk je in meditaties aan wat je belemmeringen zijn en we openen ons voor het licht en de grace van de meester(s).

Naast dit innerlijke onderzoek, kijken we ook hoe externe energieën je welzijn beïnvloeden. Er verschuift enorm veel op aarde, het kan je onmogelijk ontgaan. Alles wat er gebeurt heeft invloed op alle niveaus van je wezen. De meeste van deze invloeden zijn onbewust: je hebt je handen er al aan vol om je leven te leven, en bovendien zijn deze invloeden meestal heel subtiel waardoor je ze niet opmerkt. Je merkt de negatieve gevolgen vaak pas na langere tijd, wanneer de energieën zich opgestapeld hebben en een merkbaar effect hebben, vaak in de vorm van stress of ziekte.

Deze dag is ook bedoeld om je bewustzijn van deze subtiele effecten te vergroten, eventuele negatieve effecten ervan eerder bewust te worden of ze voor te zijn, en ze te neutraliseren door reeds aanwezige effecten te helen. Het gaat dan natuurlijk alleen om de negatieve effecten: de positieve effecten kun je verwelkomen en integreer je in je wezen.

De inspiratie voor de dag is weer ontstaan vanuit onze afstemming op Sri Babaji. Mede daarom is deze dag op basis van zelf te bepalen bijdrage.

Leuk weetje over Babaji:

Ken je de hoes van de LP St. Peppers Lonely Hearts Club Band van de Beatles? Als je goed kijkt kan je zien dat zij toen al Sri Mahavatar Babaji in hun portrettententoonstelling van voor hen belangrijke personen hadden opgenomen. Het is even zoeken, maar hij staat boven het hoofd van Paul McCartney iets verscholen achter een wuivende hand.

Bijdrage:
Je bepaalt zelf je bijdrage voor deelname aan de lichtdag (tenzij anders aangegeven). Het richtbedrag is €95 maar je kunt daar dus van afwijken. Om het aangereikte te kunnen blijven oefenen zullen (bij voldoende belangstelling) de meditaties achteraf als downloads of op CD’s te verkrijgen zijn. De kosten voor de downloads zijn €25, voor de CD’s € 30 plus verzendkosten.

Aanmelden:
Dit kan via het aanmeldformulier op de website. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee gratis meditaties.