Een helder hoofd & een heldere geest | 9 juni en 7 juli in Dalfsen

De dagen zijn ook los van elkaar te volgen
Maar twee dagen samen: een extra helder hoofd

  • Als je geregeld of vaak daas bent of een mistig hoofd hebt
  • Als je meer helderheid wilt
  • Als je last hebt van hoofdpijn, migraine of na-effecten van corona, hersenschudding, hersenbloeding of herseninfarct
  • Als je andere problemen hebt in en rondom het hoofd zoals tinnitus, oog- en neusproblemen
  • Als je anderen hierbij wilt helpen

We doen meditaties, oefeningen en geven uitleg.

Ook als je andere of geen klachten hebt, zijn dit hele nuttige dagen. De methodes en meditaties bevorderen je algehele stroming en brengen verlichting in je emoties en je geest.

Froukje zal methodes uitleggen waardoor ze voor 90 % van hoofdpijn en migraine is afgekomen en waarmee ze eventuele hoofdpijn nu voor 75 % kan wegkrijgen. We oefenen hiermee.

Enkele van deze methodes zijn:
- Qigong specifieke oefeningen en healingtechnieken
- stimuleren van bepaalde energiepunten
- doorstroming naar beneden bevorderen
- Personal Tuning methode

Als je denkt dat we vooral bezig gaan met het hoofd, heb je het mis. Heel belangrijk is het bevorderen van de stroming naar beneden, aarding, het creëren van een bredere, stabiele basis en het gevoel van diepe innerlijke vrede. Op een brede basis is je hoofd helder.

Hiernaast doen we meditaties om uit de mist van massagedachten en massa-gevoelens van angst en boosheid te blijven zodat je in helderheid hierboven uitstijgt. En we stemmen af op de energie van de nieuwe tijd Dit is een hernieuwde afstemming omdat de energieën ten opzicht van eerdere dagen en cursussen zo veranderd zijn.

Praktisch:

De cursus wordt gegeven op 9 juni en 7 juli in Dalfsen. De dagen zijn ook los te volgen. De dagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur. Koffie, kruidenthee en koeken zijn inbegrepen, voor lunch moet je zelf zorgen.

Bijdrage:

Je bepaalt zelf je bijdrage voor deelname aan de dagen. Het richtbedrag is €110 per dag (ook als losse dagen te volgen), maar je kunt daar dus van afwijken. Om het aangereikte te kunnen blijven oefenen zullen (bij voldoende belangstelling) de meditaties achteraf als downloads of op CD’s te verkrijgen zijn. De kosten hiervan bedragen €35 voor de downloads en €42 voor de cd’s (inclusief verzending) per cursusdag.

Aanmelden:

Dit kan via het aanmeldformulier op de website. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.