Beschermen en energetisch reinigen van jezelf en ruimtes - door Froukje

Voortbordurend op het artikel in het vorige bericht (over vaccineren en hoe je jezelf en het vaccin kunt reinigen) wil ik het nu meer in het algemeen hebben over het reinigen van jezelf. Zeker als je gevoelig bent, kun je op allerlei plekken energieën opnemen die je liever niet bij je draagt. Er zijn nou eenmaal mooie en minder mooie energieën op aarde. Ik raad je daarom aan jezelf regelmatig energetisch te reinigen.  Neem hier een paar keer per week 5-8 minuten de tijd voor. Het gaat als volgt:

  1. Eerst vraag je hulp aan (je)lichtbegeleiders. Dit kan je gids zijn maar bijvoorbeeld ook een engel of meester waarmee je je verbonden voelt.
  2. Maak vervolgens verbinding met het alom aanwezige hoge spirituele licht. Je stelt je voor dat je je afstemt op de hoge frequenties van het universum en dat deze van alle kanten binnenstromen.
  3. Visualiseer je dat er horizontale lakens van licht van onder naar boven door je heen gaan. Deze nemen minder mooie energieën en energieën die niet van jou zijn mee omhoog. Die intentie laat je uitgaan. Daar worden deze stoffen hoog boven je en ver van jou afgevoerd naar andere plekken in het universum waar ze worden getransformeerd. Stel je dat voor.
  4. Stel je dan voor dat er reinigende slierten van licht door je heen gaan: door je energieveld en alle delen van je lichaam. Dan komt er weer een horizontaal laken van licht dat de afvalstoffen meeneemt die deze slierten hebben losgemaakt.
  5. Datzelfde doe je met hoog energetische heen en weer schietende bolletjes van licht.
  6. Tenslotte vraag je aan de engelen om je te vullen met een prachtig hoog licht.

Daarnaast kun je voordat je ergens heengaat, jezelf beschermen met een bol van licht om je heen. Zeker als je gevoelig bent en een transparant energieveld hebt waar makkelijk iets binnen komt, is dat erg aan te raden. Stel je van te voren voor dat je in allerlei situaties bent met die bol van licht om je heen. Wij doen dat bijvoorbeeld voorafgaand aan een vliegreis: ik stel me die bol van licht om me heen voor bij alle stappen van de reis: in de auto erheen, op het vliegveld, in het vliegtuig, op het vliegveld op te plek van bestemming, bij de autohuur, in de auto naar de bestemming.

En dan reinigen we ook nog van tevoren, door ervaring wijs geworden, het appartement of de hotelkamer op de hierboven beschreven manier. De bedden, matrassen, lakens en kussens extra grondig met verticale lakens van licht.

Wil je meer weten over deze en andere technieken: deze komen allemaal aan bod in de Opleiding Healing vanuit het universele licht. De introductieworkshops zijn op  4 en 12 september.

In de cursus Awakening your Light Body leer je hoe je stabiel kunt zijn en blijven in je eigen energie en hoe je met de hart energie kunt harmoniseren met energieën om je heen, ook als deze minder mooi en hoog zijn.

Succes en van harte welkom bij deze workshops en cursussen!