Vaccinatie- door Froukje
Hoe je het vaccineren zo goed mogelijk kunt laten verlopen

Geregeld ontvangen wij mails over vaccineren: wel of niet en als je er wel voor kiest, hoe dan ermee om te gaan.

Wel of geen vaccinatie, is een beslissing die je zelf moet nemen. Mensen verschillen zo enorm in hoe ze hierover denken en voelen.  Het dilemma is vaak dat de stoffen die in een vaccin zitten niet bepaald prettig zijn en aan de andere kant: corona krijgen is ook niet leuk.

Dan heb je nog de verschillende soorten vaccins. Volgens de meesters hebben Pfizer en Janssen een redelijke vibratie. Op de laatste plaats staat AstraZeneca. Volgens een bevriend channel zijn Pfizer en Janssen energetisch het beste te beïnvloeden. Helaas kan je momenteel nog niet kiezen voor een bepaald vaccin.

Maar nu het belangrijkste van dit artikel: als je je wel laat vaccineren, wat kun je dan doen om dat zo goed mogelijk te laten verlopen?

  1. Reinig het vaccin dat jij gaat krijgen vooraf energetisch. Degenen die de healing opleiding hebben gevolgd, kunnen daarvoor de reinigende slierten en bolletjes en lakens van licht gebruiken (dag 6). Als je de zwaardvingers techniek kent, kun je die gebruiken.
    Als je deze technieken niet kent doe je het volgende: vraag om hulp aan de lichtwezens, stem je af op de injectiespuit die jij gaat krijgen. Die vloeistof in deze spuit ga je reinigen. Daarbij heb je de intentie dat je er de minder mooie en niet werkzame stoffen uit gaat halen. Dan maak je trekkende bewegingen met je hand alsof je in de vloeistof gaat en die stoffen eruit haalt. Als je het gevoel hebt dat dat klaar is laat je vanuit je handpalm licht in de vloeistof stralen. Deze reiniging hoeft maar enkele minuten te duren maar stem je wel goed af op de lichtwezens en stel je voor dat het licht door je heen werkt.
  2. Vooraf instrueer je je lichaam om alleen de werkzame stoffen op te nemen en de rest zo snel mogelijk af te voeren via de daarvoor bestemde kanalen (ontlasting en urine). Ditzelfde doe je ook nog eens vlak nadat je het vaccin gekregen hebt.
  3. Vlak nadat je het vaccin hebt gekregen, zeg je tegen je lichaam dat het de werkzame stoffen van het vaccin moet aanvallen. Hiermee stimuleer je je immuunsysteem. Dat is ook de bedoeling van het vaccin.
  4. Drink zoveel mogelijk zuiver water
  5. Reinig jezelf energetisch zoals je ook het vaccin hebt gereinigd. Hierbij kun je je voorstellen dat jij tegenover jezelf zit en dan kan je de afvalstoffen weghalen en licht toevoegen. Je kunt ook horizontale lakens van licht door je heen laten gaan en je voorstellen dat deze de afvalstoffen mee omhoog nemen en dat ze daar worden afgevoerd. Bij alle reiniging die je doet, laat je de werkzame stoffen zitten. Anders heeft het vaccineren immers geen zin.

Dat was het. Succes!

Deze en ander methodes geef ik door in de healing opleiding.