Plannen en inspiratie 2020

Door een aantal bijzondere gebeurtenissen in India is Mahavatar Sri Babaji sterker dan ooit in ons leven gekomen. Onze eerste lichtdag in 2020 op 25 januari geven we dan ook helemaal in het licht van Babaji. Hierdoor is de aanvankelijk aangekondigde lichtdag over de zon even uitgesteld, waardoor we helaas een aantal mensen hebben moeten teleurstellen, die hier belangstelling voor hadden. Nader bericht over deze dag volgt later.

Door onze ervaringen in India is de roep van het spirituele werk zo sterk geworden dat Jeroen eind 2020 vervroegd met pensioen zal gaan bij de GGZ waar hij als klinisch psycholoog werkt. Wel zal hij zijn eigen praktijk in Sneek nog enige tijd aanhouden. Het vooruitzicht om meer tijd aan het spirituele werk te besteden, geeft nu al veel vreugde. Er zijn nog zo veel plannen en ideeën, waarvan het creëren van een Babaji meditatiecentrum wellicht het belangrijkste is.

Wil je meer leren over healing en je eigen healing praktijk verrijken, zelf healer worden of jezelf leren helen? Hoewel de healing opleiding in september al begonnen is, is het nu mogelijk een of enkele losse dagen  mee te doen. Bekijk hier meer informatie over de Healingdagen met Froukje. Het gaat bij een goede healing allereerst om de juiste afstemming op het goddelijke, contact met je spirituele begeleiders en je liefde. Pas daarna komen de technieken. In een groep kun je de kracht hiervan letterlijk ‘aan den lijve’ ervaren.

Ook gaan we door met de doorlopende opleiding Spiritueel Wakker!. Bij interesse kun je meestal soepel instromen. Het is ongeveer een dag per maand. Daarnaast ontvang je opnames van de meditaties zodat je het proces thuis kunt vervolgen. De meditaties van de dagen worden gedragen door Babaji’s licht. Bij de opleiding gaat het deels om processen die we eerder hebben doorgegeven, en deels om nieuw materiaal zoals dat tot ons komt. Je werkt aan je eigen groeiproces en voor de wereld, om de transitie die momenteel plaatsvindt soepel te laten verlopen. Denk niet dat jouw bijdrage niet uitmaakt in de grote ontwikkelingen op aarde. Door jezelf spiritueel steeds verder te ontwikkelen, word je een krachtiger licht dat uitstraalt naar alles om je heen. Zoals een klein licht goed zichtbaar is in een grote donkere ruimte. Al die lichtjes vormen een groot netwerk op en om de aarde. Hierover kan je verder lezen in het artikel van Phylos.

Kortom, we zitten vol enthousiasme en spanning voor het komende jaar. We hopen je op wat voor manier dan ook te bereiken. Het allerleukste vinden we het natuurlijk als je mee doet aan een van onze dagen. We ontmoeten je graag, maar ook als we je alleen via de nieuwsbrief bereiken, laten we ons licht en onze beste wensen naar je uitgaan.

Lieve lichtgroet,
Froukje en Jeroen