Geascendeerde meester Phylos gechanneld door Jeroen Kuyper

We hebben goed nieuws. Al langere tijd hebben we het over de overgang naar de nieuwe tijd. Maar vooral de laatste en komende maanden vindt er een belangrijke omwenteling plaats. Als je goed oplet zijn er allerlei signalen die dat aangeven. In Nederland bijvoorbeeld heeft de Hoge raad Urgenda in het gelijk gesteld: de staat is verplicht om de uitstoot van broeikasgassen voor het einde van 2020 met ten minste 25 procent te verminderen. Amerikadeskundige Charles Groenhuijsen schrijft in zijn nieuwe boek dat de Amerikanen, in tegenstelling tot wat de berichtgeving doet vermoeden, steeds progressiever aan het worden zijn. Er zijn veel meer voorbeelden van veranderingen ten goede, terwijl de berichtgeving in het nieuws nog altijd vooral gericht is op wat er niet goed gaat.

In deze overgang is het belangrijk je aandacht te richten op de positieve veranderingen die gaande zijn. Ook al kun je de uitkomst van de klimaatconferentie misschien mager noemen, het is heel wat dat er op de hele wereld aandacht is voor dit probleem. Er wordt nu nog op kleine, maar wel steeds groter wordende schaal, hard gewerkt aan positieve veranderingen. Voor een deel komen de demonstraties voor snellere en strengere maatregels t.a.v. het klimaat en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven voor een duurzame wereld voort uit angst, maar voor een ander en steeds groter wordend deel vanuit een groeiend nieuw bewustzijn. Niet alleen op het gebied van het milieu is dit zichtbaar, maar ook bijvoorbeeld in de steeds grotere gelijkstelling van mannen en vrouwen.

Het boek waarin beschreven wordt dat de Amerikanen steeds progressiever worden en aan het veranderen zijn, geeft een compleet ander beeld dan wat je uit de media kunt halen. De media richten zich liever op het spektakel van een steeds bitterder strijd tussen democraten en republikeinen.

Jeroen hoorde op de radio dat debatten in de tweede kamer te saai dreigen te worden omdat er meer samenwerking is tussen regeringspartijen en de oppositie. Deze positieve stap naar besturen in de nieuwe tijd wordt als saai afgeschilderd. Politiek verworden tot een mediaspektakel op soap niveau. Door de eenzijdige aandacht voor alles wat spectaculair is blijft de ontwikkeling op de achtergrond onderbelicht.

En het is misschien maar goed ook dat de revolutie die zich aan het voltrekken is, een stille revolutie is. Vertegenwoordigers van de oude straal van macht proberen hier zo lang mogelijk aan vast te houden en zien tegelijkertijd steeds meer dat zij kansloos zijn. Maar dat weerhoudt hen er niet van nog meer macht uit te oefenen op steeds grovere manieren. Hoe meer ze doorhebben dat er een omwenteling gaande is, hoe meer ze zullen willen grijpen naar drastische manieren om de macht veilig te stellen.

Zo bezien zouden we dus niet de aandacht moeten vestigen op wat er op de achtergrond gaande is. We doen het toch omdat het zo belangrijk is om een positieve visie te hebben in deze overgangsperiode. De overgang is hoe dan ook aan het plaatsvinden en wordt aangestuurd door kosmische vibraties die het menselijk bewustzijn verre overstijgen. Maar de overgang kan met meer of minder lijden gepaard gaan. Het kan een soepele, vreedzame overgang worden, of een met veel strijd, natuurrampen en geweld. Toenemende strijd is bijvoorbeeld op kleine schaal zichtbaar in de manier waarop mensen elkaar via de sociale media bestoken. Op grotere schaal zie je toenemend grover geweld op straat, in criminaliteit en oorlogen. Voer voor de media die hier uitgebreid over berichten.

www.kimdreyerart.com

Maar tegelijkertijd is er een onzichtbaar netwerk van heiligen, wijzen en lichtwerkers in deze dimensie en in andere dimensies, die een sterke positieve energie naar de planeet laten uitgaan om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Jij kunt je aansluiten op dit netwerk en je bijdrage hieraan leveren. Hoe? Eenvoudigweg door een positieve visie te hebben over de overgang van de mensheid naar een nieuwe tijd van hoger bewustzijn. Ooit had de mensheid dit bewustzijn al en ze is er nu naar aan het terugkeren. Je kunt je in meditatie of in gedachten verbinden met diegenen die een positieve visie houden en de aarde en de mensheid in licht en liefde opnemen.

Je hoeft je niet af te sluiten voor al het nieuws over de narigheid op aarde dat via tal van kanalen tot je komt. Maar ons advies is om hier met enige afstand naar te kijken en niet mee te gaan in de angst die het kan oproepen.

Je neemt het waar en ziet het als de stuiptrekkingen van een straal die onherroepelijk aan het verdwijnen is. Laat het je stimuleren om deel uit te maken van ons wereldwijde netwerk van licht.

Ik groet je in licht en liefde. Dit was Phylos. Namaste