5G- straling kan je spirituele groei blokkeren. Wat te doen?

Het heeft nooit in onze lijn gelegen om ons met actie of politiek te bemoeien. Wij bewandelen het pad van bewustzijnsverruiming en verhogen van vibratie en ons doel is om anderen daarbij te helpen. Het 5G thema echter is dermate urgent dat we hiervoor in onze nieuwsbrief een uitzondering hebben gemaakt.

Het is al weer zo’n 10 jaar geleden dat onze vriend Karel van Huffelen het boek Onzichtbare risico’s in het draadloze tijdperk schreef. Ook sprak hij op TV over de gevaren van straling. Een pijnlijk interview want eigenlijk gebruikte het actualiteitenprogramma hem om de onzin van angst voor straling te illustreren.
Karel heeft destijds uitgebreid alle onderzoeken die er te vinden waren geanalyseerd. Hij ontdekte onder meer dat de normen voor de afstand van woonhuizen tot een hoogspanningskabel in andere landen vele malen strenger zijn dan in Nederland. Elders worden de gevaren van diverse soorten straling kennelijk serieuzer genomen dan in ons land. Er blijkt veel onderzoek te zijn over de negatieve effecten van straling op ons organisme.

Karel had het (in mijn herinnering, vergeef me als het anders was) minder over de effecten van straling op onze energielichamen. Daar is ook geen onderzoek naar gedaan en dat is niet zo verwonderlijk want voor de reguliere wetenschap bestaan energielichamen niet.

Momenteel zijn her en der op de wereld nieuwetijdskinderen geïncarneerd die onze energielichamen (en nog veel meer) kunnen waarnemen, evenals de effecten van straling. Een van hen is de nu 18 jarige Christina von Dreien uit Zwitserland. Net in het Nederlands vertaald is het indrukwekkende eerste boek over haar leven en gaven: Christina- tweeling als licht geboren, geschreven door haar moeder, Bernadette von Dreien, uitgegeven door Akasha.

Christina von Dreien waarschuwt sterk voor de gevaren van de 5G straling op je spirituele ontwikkeling. Ze schrijft hierover (vertaling door ons):
“Ik wil hier graag kort uitleggen waarom 5G een zeer serieuze bedreiging vormt voor ons allemaal, of we nu een 5G-telefoon hebben of niet:
- 5G blokkeert onze energielichamen, die nodig zijn voor onze spirituele ontwikkeling. Mensen zijn minder in staat om verbinding te maken met licht en hun spirituele ontwikkeling hapert, valt in slaap
- 5G heeft het vermogen om gedachten, emoties, acties en lichamelijke functies van mensen en dieren te manipuleren, zodat mensen zich gedragen zoals gewenst door degenen die aan de touwtjes trekken op deze planeet
-
5G leidt tot ziektes en klachten zoals hoofdpijn, kanker, slaapstoornissen, duizeligheid, enz. Het is al lang bekend dat microgolven de processen in de cellen van het lichaam veranderen
-
5G kan ook heel krachtig op het geestesvermogen inwerken
-
5G is perfect voor monitoring van de totale bevolking
-
5G is een bedreiging voor al het leven op deze planeet. Het vernietigt bijvoorbeeld het immuunsysteem van de bomen, zodat deze allemaal afsterven. Het brengt de natuur in gevaar. “

Wat kun je er aan doen?
In de eerste plaats is het van belang je bewust te zijn van de kracht en het effect van deze straling op je fysieke lichaam en je energielichamen. Door te leren je eigen vibratie te verhogen heeft de straling minder effect. Voor mensen die liever (ook) in de actie gaan: je kunt een petitie tekenen of lid worden van een groep die probeert 5G tegen te houden. Er zijn initiatieven daartoe maar de kracht ervan lijkt nog niet in overeenstemming met het belang.

Het is bepaald niet onze bedoeling dat je nu somber wordt en negatief gaat denken. Blijf vertrouwen in de kracht van het licht, de bewustzijnsverandering die op aarde gaande is en in je eigen vermogen de wereld te veranderen.

Met liefdevolle groet,
Jeroen (en Phylos)