Zonder liefde geen healing (door Froukje)

Een belangrijke voorwaarde voor een goede healing is de energie van liefde en licht. Je hebt misschien  weleens ervaren hoe het is om naar een hulpverlener te gaan die geen respect en liefdevolle aandacht heeft. Je ging er waarschijnlijk ongelukkiger weg dan toen je kwam. Liefde is de krachtigste energie van het universum. Hoe opener het hart van de hulpverlener of healer hoe effectiever de behandeling zal zijn. In mijn opleiding Healing vanuit het universele licht zijn de eerste 6 dagen gericht op het scheppen van belangrijke voorwaarden voor het geven van een goede healing. Deze voorwaarden zijn: contact met het spirituele licht en met je lichtbegeleider en het openen van je hart.

Alle drie voorwaarden worden in de gehele 15-daagse opleiding steeds verder versterkt. Voor het welslagen van een healing zijn contact met het licht en een geopend hart belangrijker dan de technieken die je gebruikt of de kennis die je hebt. Natuurlijk besteden we ook ruim aandacht aan de kennis en kunde van het helen maar zonder licht en liefde kan geen heling plaatsvinden, zonder technieken wel.

Een voorbeeld:
Een van mijn cursisten had van kinds af aan astma en gebruikte hiervoor medicijnen. Drie maanden na de start van de opleiding was ze medicatievrij. Ze paste al het geleerde toe en heeft zelf ervaren dat het helen en openen van het hart in combinatie met het beoefenen van Spring Forest Qigong, ook een belangrijk onderdeel van de opleiding, de belangrijkste factoren waren geweest bij deze healing.

Sommige mensen zeggen dat hun hart al open is maar het openen van je hart is een proces dat eindeloos doorgaat. Je hartcentrum is als een bloem die meer of minder open is. De bloemblaadjes van je hart kunnen verder en verder opengaan totdat het schitterende juweel in je hartcentrum zichtbaar is en vrijuit kan stralen. In het proces van het openen van je hart kunnen pijnlijke situaties en emoties vrij komen. Je hebt je hart immers niet voor niets in meerdere of mindere mate gesloten. Gelukkig kan ik veel processen en meditaties met je delen die je helpen om je hart te helen.

Ik geef drie identieke gratis introductieworkshops: op 8 juni en 1 september in Boijl en op 16 juni in Zwolle. Alle drie de lessen zijn van 13.30 tot 16.00 uur. Ik geef uitleg, doe een geleide meditatie en je maakt kennis met een krachtige healing techniek. Van harte welkom!