De kracht van liefde en devotie

Je kent vast wel dat gevoel: als je iets heel moois hebt meegemaakt, wil je dat met anderen delen. Je wilt bijvoorbeeld graag je foto's laten zien of een ander aanraden hetzelfde te proberen. Dit is het gevoel wat wij al bijna 25 jaar hebben op onze innerlijke reis naar hoger bewustzijn en het leren kennen van het Goddelijke. En gelukkig hebben we ook veel kunnen delen met onze cursussen, cd's en boeken. Uit de vele feedback die we hebben gekregen van cursisten en lezers blijkt gelukkig dat we hierin slagen.

Met ditzelfde enthousiasme zijn we net terug uit India, waar we hebben kunnen mediteren op een aantal bijzondere spirituele plekken. Het heeft ons een grote innerlijke verruiming gebracht en nieuwe wegen om dit te delen. We hebben ervaren dat ook meesters en goeroes die niet meer in fysieke vorm aanwezig zijn, hun energie heel krachtig kunnen doorgeven.

Op de lichtdag "From India with Love" sloeg onze vonk van enthousiasme over: veel deelnemers hadden prachtige en krachtige ervaringen tijdens de meditaties. Hieruit bleek dat het inderdaad lukte om onze ervaringen met Ananadamayi Ma, Neem Karoli Baba, Babaji en een grot waar ook Jezus gemediteerd heeft, over te brengen. De meditaties kwamen sterker dan ooit vanzelf voort uit het hogere bewustzijn en de bepaalde plek of meester waar we ons op afstemden.

Vanuit deze nieuwe inspiratie en dit enthousiasme hebben we weer een cursusweek in Portugal gepland, waarbij we terugkeren naar Monte na Luz, het prachtige centrum in de heuvels in de Algarve. We voelen dat dit de juiste plek is voor wat we willen bereiken met de deelnemers: ervaringen van diepe stilte, maar tegelijkertijd juist ook vreugde en een sprong in ieders groei door een grote verdere opening van je hart.

Deze week in diepe rust en pracht is ideaal om diep naar binnen te gaan, met onder andere uitstapjes naar het strand. We zoeken hierbij de vreugde, liefde en verbinding die we zo sterk hebben ervaren in India. Een van de nieuwe elementen zal Kirtan zijn die we zelf live begeleiden. Kirtan is devotioneel zingen op een manier die het hart opent en je bij je liefde en de vreugde van de goddelijke ervaring brengt. Zoals altijd vormen de geleide meditaties de kern van de week. Anders dan op de lichtdag kunnen we veel langer stilstaan bij één meester, zoals Ananadamayi Ma, waardoor het zal zijn of ze daadwerkelijk aanwezig zijn, wat in feite ook zo is.

Is je belangstelling gewekt? Wil je met ons het avontuur aangaan om deze bijzondere reis naar binnen met ons te maken? Wil je je werkelijk openstellen waardoor de sprong in je groei groot kan zijn? Ik kan maar een ding zeggen: geef je op en ga mee. Omdat twijfel een van de grootste belemmeringen op het spirituele pad (en in je leven) is, willen we je als je een "ja" van binnen voelt een zetje geven door 10% korting te geven op het cursusgeld wanneer je je opgeeft voor 18 januari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *