Praktische tip voor energetische reiniging

Om gezond te worden en te blijven is regelmatige reiniging van belang, fysiek maar ook energetisch. Niet alleen nemen we in ons leven allerlei gifstoffen op, ook komen er dagelijks allerlei energieën van anderen binnen. Deze tip gaat over dat laatste. Maar natuurlijk is ook de reiniging van ons fysieke lichaam van groot belang. Dit kan je bijvoorbeeld doen door middel van een sap vastenkuur en/of darmspoelingen of door een tijdje op een rauw voedsel dieet over te gaan.

Hieronder een tip voor de energetische reiniging:
- Ga rustig zitten en vraag aan je gids en/of andere lichtwezens om je te helpen.
- Visualiseer een bol van licht om je heen met aan de bovenkant een soort schoorsteen van licht naar boven.
- Stel je dan voor dat er een energetisch horizontaal laken van licht door je heen gaat van beneden naar boven en dat dit laken de energetische afvalstoffen mee omhoog neemt. Daar worden ze omhoog afgevoerd door die schoorsteen van licht naar boven.
- Zorg ervoor dat het laken ruim is en zowel door je lichaam als door je hele energieveld gaat. Je zult misschien merken dat het laken op sommige plaatsen sneller doorgaat dan op andere. Op de plaatsen waar het langzamer gaat heb je meer vervuiling.
- Als je het gevoel hebt dat er meer nodig is, kan je de procedure met het laken nog een paar keer herhalen.
- Vraag tenslotte aan de lichtwezens om de vrijgekomen ruimte te vullen met prachtig helend licht.

Probeer het eens. Je zult je er beter van gaan voelen. En leuk als je een reactie onder dit bericht achterlaat over hoe je dit ervaren hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *