Omgaan met medicatie en praten met je lichaam

Het begon met een klein wondje op mijn been.... maar eromheen werd het steeds roder. Volgens de huisarts kon het een geïnfecteerde vliegenbeet of een tekenbeet zijn, dat was nog moeilijk te zien. Hij schreef penicilline voor. Ik besloot niet gelijk over te gaan op deze antibiotica, al werd het in mijn omgeving door iedereen stellig aangeraden.

Als kind had ik allerlei fysieke klachten waarvoor ik van mijn moeder, die huisarts was, steeds weer medicatie kreeg. Als ik niet kon slapen kreeg ik een slaappil, als ik hoofdpijn had een pijnstiller, bij keelontsteking een penicillinekuur. Mijn lichaam raakte in de war (dat wist ik pas veel later) en hierdoor ontwikkelde ik nog meer klachten, waaronder een te snel werkende schildklier, waarvoor ik natuurlijk weer medicatie kreeg. Ik raakte allergisch voor onder andere sommige soorten penicilline, waardoor ik zelfs enige tijd in het ziekenhuis ben beland.

Op mijn 36ste, ik was inmiddels een spiritueel pad opgegaan, was ik zo moe van al die pillen dat ik ze niet meer nam, behalve dan dat ik nog een afbouwschema had voor de schildkliermedicatie. Natuurlijk weet ik dat medicatie of medisch ingrepen soms echt nodig en gewenst is, maar als het even kan probeer ik het via een andere weg. Ik leerde mijn klachten op een andere manier op te lossen.

Terug naar de insectenbeet op mijn been: ik begon het behandelen ervan met healings. De plek werd lichter maar het ringvormige patroon dat op mijn been ontstond leek steeds duidelijker op dat van een tekenbeet. De ziekte van Lyme waar dit op wees kan, zoals je wellicht weet, behoorlijk ernstige klachten geven wanneer je er niet snel bij bent. Ik durfde het niet verder aan zonder medicatie en ik besloot toch maar aan de antibiotica te gaan. Het meest geschikte antibioticum was gelukkig van een groep waar ik nog geen allergische reactie op had gehad. Na deze beslissing ontstond er een grote rust in mij, wat aangaf dat het voor mijn lichaam de juiste was.

Ook wanneer je reguliere medicatie gebruikt kun je gelukkig de schadelijke bijwerkingen met healing beperken.

Medicijnen bevatten naast de werkzame stoffen van alles wat je liever niet wilt binnenkrijgen. De manier waarop ik dat heb toegepast wil ik graag met je delen.

Ik begon met het reinigen van de pillen, nog voordat ik ze innam. Hiervoor gebruik ik de volgende stappen:
- vragen van hulp bij de reiniging aan je meesters of aan het spirituele licht
- afstemming op het licht, waarbij je je voorstelt dat je een kanaal bent waar het reinigende, helende licht doorheen stroomt
- gebruiken van de zogenaamde zwaardvingers om de minder mooie energie los te maken.
- met specifieke bewegingen van de handen deze overtollige energie verwijderen
- licht en regenbooglicht toevoegen
Hierna voelt het pakje pillen al stukken lichter.

Vervolgens zijn de volgende stappen belangrijk, die ik telkens toepaste wanneer ik een pil innam, waarbij het erom gaat je lichaam de juiste instructies te geven:
- aan je lichaam vragen alleen de werkzame stoffen van de medicatie op te nemen en de rest zo snel mogelijk af te voeren via de daarvoor bestemde kanalen
- aan je lichaam vragen om de werkzame stoffen alleen te laten gaan naar die plaatsen in je lichaam waar deze nodig zijn.

De twee weken van de kuur zijn heel goed verlopen. Ik ben wel twee dagen moe geweest, maar daarna ging het prima. Ik weet zeker dat dit kwam door alle aandacht die ik er op deze manier aan besteedde. In het verleden was ik altijd erg geveld door dit soort medicatie.

Ik geef een uitgebreide opleiding in het healen van jezelf en anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *