Schilderij Babaji: Mantradevi LoCicero

In het licht van Babaji - met veel healing | 24 november in Dalfsen

Op deze dag zullen Babaji’s licht en liefde krachtig aanwezig zijn.

Zoals je van ons gewend bent wanneer je eerdere dagen van ons hebt bezocht, bestaat de kern van de dag uit geleide meditaties. In deze meditaties word je geleid naar een (diepere) ervaring van je goddelijke kern. Daarnaast werk je aan thema’s in je leven die meer licht kunnen gebruiken. Je kunt wat jou bezighoudt overgeven aan Babaji en hier inzichten in ontvangen.

Het licht bereikt je op lagen van je wezen waar je zelf mogelijk geen zicht op hebt, maar van waaruit je op een diep niveau transformeert. Overigens maakt het niet uit of je je bij de meditaties tot Babaji richt of tot je eigen meester of een ander lichtwezen, of abstracter, tot het licht of het universum. Babaji’s licht helpt je jou te geven wat jij nodig hebt en daarop af te stemmen.

We doen een healing cirkel en laten het licht naar de wereld gaan.
Verder vertellen we op deze dag over het pad en doen we enkele oefeningen. Ook zullen we mantra’s zingen en/of mantra dansen.

Praktisch:

De cursus wordt gegeven op 22 september en 24 november bij Isis Sofia in Dalfsen. De dagen zijn ook los te volgen en zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur. Koffie, kruidenthee en koeken zijn inbegrepen, voor lunch moet je zelf zorgen.

Bijdrage:

Je bepaalt zelf je bijdrage voor deelname aan de dagen. Het richtbedrag is €110 per dag (ook als losse dagen te volgen), maar je kunt daar dus van afwijken. Om het aangereikte te kunnen blijven oefenen zullen (bij voldoende belangstelling) de meditaties achteraf als downloads of op CD’s te verkrijgen zijn. De kosten hiervan bedragen €35 voor de downloads en €42 voor de cd’s (inclusief verzending) per cursusdag.

Aanmelden:

Dit kan via het aanmeldformulier op de website. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.