Positieve gedachten

De cursus Awakening your Light Body werkt met klanken en hoge energiefrequenties die leiden tot een grote schoonmaak van je energieveld onder andere van je mentale lichaam. Minder mooie gedachten lossen vanzelf op en maken plaats voor de hogere gedachten van je ziel.

Wie kent het niet, een toestand waarin het je maar niet lukt om positief te denken. Je wilt wel anders maar het gaat niet. Ik noem dat “in een energie zitten”. Dat wil zeggen dat de toestand van je energieveld vernauwd is met als gevolg gevoelens van somberheid, angst of boosheid met de daarbij behorende gedachten. Sommige mensen zitten daar bijna voortdurend in, anderen af en toe.

Hoe kan je dat veranderen?

Als negatief denken voortkomt uit een vernauwd energieveld, zal je iets moeten doen om hier weer meer ruimte in te creëren. In de cursus Awakening your Light Body creëer je deze ruimte heel makkelijk: je opent je in deze cursus voor krachtige klanken en energieën en licht met een hoge frequentie. Deze beginnen de blokkades in je lichaam en energieveld op te lossen waardoor er ruimte ontstaat, ruimte voor positieve gevoelens en voor hogere gedachten. Dat gaat helemaal vanzelf. Het enige wat je hoeft te doen is je ervoor te openen. Wij brengen deze klanken en energieën in de ruimte en jij gaat ermee resoneren. Dit brengt dan die verruiming in je energieveld.

De cursus bestaat uit 6 modules. In module 3 werken we speciaal met het mentale lichaam waardoor je als vanzelf positieve gedachten krijgt. Modules 1 en 2 zijn vooral gericht op het krijgen van een stabielere basis en het verruimen van je emotionele energieveld. In module 4 integreer je het voorafgaande zodat je hele energieveld in harmonie wordt gebracht. Dit is een voorbereiding op modules 5 en 6 waarin je je lichtlichaam doet ontwaken. Je lichtlichaam is een veel ruimer energieveld. Hierdoor krijgt het licht van je ziel veel meer ruimte om in en door je heen te stralen. Gevolgen hiervan zijn onder andere: het ontdekken van je levensdoel en meer liefde, vreugde en innerlijke rust.

Elke module bestaat uit 1 cursusdag. Daarna oefen je het geleerde thuis met de meditaties op cd’s. Dit is belangrijk voor het optimaliseren van de werking van de klanken en energieën.