Phylos, gechanneld door Jeroen Kuyper

Channeling over 2021

‘Welkom dit is Phylos,

Enkele jaren geleden hebben we globaal de energielijn aangegeven tot 2023. Hierin hebben we een versmalling aangegeven tot ongeveer half 2021. Daarnaast hebben we 2021 en 2022 lichte jaren van verbreding genoemd. Op dit moment is deze tendens nog steeds goed zichtbaar. We kunnen iets preciezer zijn over de verbreding, die zien we vanaf april-mei.

We hebben het hier over de energie op aarde in de overgang naar de nieuwe tijd, zoals die aangestuurd wordt vanuit globale energieverschuivingen vanuit het Universum. Het is belangrijk te beseffen dat het Universum het lichaam van God is, geen mechanisch stelsel van sterren, planeten en zwarte gaten, maar een groots intelligent en bewust wezen. En jouw fysieke verschijning is daar een miniatuurversie van, die het hele universum omvat.

De energieverschuivingen in het Universum brengen dus een energieverschuiving in jou teweeg. Omgekeerd trouwens ook: als jij iets denkt, zegt of doet, beïnvloedt dat het hele Universum, al is dit minder krachtig dan omgekeerd. Toch is het van belang om je hiervan bewust te zijn: wat je zegt, denkt of doet heeft op de subtiele wereld meer invloed dan je zelf in de gaten hebt. Dus wees zorgvuldig en zo veel mogelijk ondersteunend en positief. Wat de meeste mensen ook niet beseffen, is dat ze constant omringd zijn door tal van etherische wezens die je met je normale zintuigen niet waar kunt nemen. Zij willen je graag ondersteunen maar ook zij zijn erg gevoelig voor jouw woorden, gedachten en daden. Om ze waar te kunnen nemen moet je je intuïtie ontwikkelen. Degenen die spiritueel zijn afgestemd zijn hier beter in dan degenen die zich nog voornamelijk met het materiële, aardse leven bezig houden. Dit laatste geldt voor het grootste deel van de mensheid.

Wat betekent de energetische verbreding vanaf ongeveer april/mei? We geven geen precieze voorspellingen, omdat het een wereld is van vrije wil. Het feit dat er energiestromen zijn om de ontwikkeling bij te sturen, wil niet zeggen dat alles vast ligt. Vergelijk het met jouw lichaam, jouw mini-universum. Wanneer je merkt dat je bijvoorbeeld te veel in gewicht bent toegenomen, kun je kiezen voor een globale verandering in je eetpatroon. Maar dat wil niet zeggen dat daarmee precies vastligt wat je op een dag wel en niet gaat eten. Zo ook geeft de energie vanuit het Universum een globale richting. En deze is, zoals al lange tijd bekend is, op dit moment de overgang van de straal van macht naar die van liefde en saamhorigheid.

Zoals in de wereld te zien is levert de huidige overgang ook veel verzet op bij gevestigde structuren. Het goede nieuws van dit moment is dat de omslag vanaf april-mei energetisch meer voelbaar en merkbaar wordt. Dit is overigens nu al zo: steeds meer mensen willen een verandering naar bijvoorbeeld meer zorg voor de aarde en elkaar.

Mijn advies aan jou voor nu: gebruik deze periode voor je spirituele groei en ga veel met je aandacht naar de stilte van binnen. Maak hierbij verbinding met hoge lichtwezens en andere lichtwerkers en plaats ook jouw licht en liefde is het licht rond de aarde. En verheug je vast op de veranderingen die komend jaar meer voelbaar en merkbaar worden. Weet dat er hulp is voor jou vanuit onze dimensies. Vraag veel om deze hulp en open je om te ontvangen.

Namaste."