Contact met je gids

Al snel nadat wij begonnen met ons spirituele pad in 1993, met de cursus Awakening your Light Body, kregen wij contact met onze gidsen. Later kwamen daar de meesters bij. Deze gaven ons veel liefde, licht en informatie over onszelf, onze eigen te volgen stappen, en over algemene onderwerpen en cursussen.

Het is lastig in woorden uit te drukken wat de bewuste verbinding met een gids, engel of meester met je doet. Voor ons is het zo gewoon dat we daar niet altijd meer bij stilstaan. Als we dat wel doen, worden we vervuld van een gevoel van diepe dankbaarheid. Het is alsof we altijd zijn opgenomen in een beschermend veld van licht, een bad van liefde. En het geeft begeleiding voor ons pad en onze cursussen.

In onze visie is het voor jou en iedereen mogelijk om een bewuster contact met je gids te maken. Vaak zitten er wel wat obstakels zoals ideeën dat het niet voor jou is of dat je het niet zou kunnen. Maar dat zijn slechts stemmetjes in jou waar je mee kunt werken en die je licht en liefde kunt sturen. Ze zeggen niks over je innerlijke licht en je hogere potentieel. Je kunt daarbij ook nog bedenken dat de lichtwezens meestal staan te popelen om dit contact met jou te verdiepen. Ze zijn je immers al voortdurend aan het begeleiden en een bewuster contact met jou vinden ze geweldig.

We hebben wel gemerkt dat mensen die erg rationeel of enorm druk zijn, zichzelf teveel kunnen blokkeren. Voor hen raden wij aan eerst wat meer stappen te zetten op het gebied van meditatie. Dit advies geldt ook voor diegenen die nog weinig meditatie ervaring hebben.

In onze volgende workshop Contact met je gids staat het onderwerp healing centraal. Wij houden met onze gidsen en meesters een openende ruimte waar jij als het ware in wordt opgenomen en van waaruit het contact met je gids makkelijker wordt. Vanuit die verbinding ga je eerst innerlijke boodschappen van je gids ontvangen. Daarna gebruik je de verbinding voor healing van jezelf en anderen. In wezen is healing de makkelijkste manier om contact te krijgen met je gids en de energie van je gids door je heen te laten werken. Je hebt namelijk voor healing niet echt woorden nodig. Het kan zijn dat er woorden komen maar als dat niet zo is, kan er nog steeds healing plaatsvinden.

Trekt dit je en geeft het idee je vreugde: kom het dan ervaren in deze workshop.