5G vervolg – door Jeroen en Phylos

Een tijdje geleden berichtten we over de gevaren van 5G voor onder andere je spirituele groei naar aanleiding van een belangrijke oproep hierover van Christina von Dreien. We ontvingen hierop nogal wat reacties met de vraag wat je eraan kunt doen waarbij gevoelens van angst en bezorgdheid een rol spelen. Om hier meer over te kunnen zeggen hebben we deze vraag aan geascendeerde meester Phylos (die via Jeroen spreekt) voorgelegd:

“Welkom, dit is Phylos. Er is zeker reden tot zorg over dit nieuwe stralingsnetwerk. De bron waaruit het voortkomt is het donker. Het komt niet van het licht en is een van de belangrijkste aanvallen op de menselijke bewustzijnsontwikkeling sinds lange tijd. Maar deze aanval komt in een tijd dat het licht op aarde sterk aan het toenemen is, dus eigenlijk voor het donker te laat zou je kunnen zeggen. Want donker kan niet voortbestaan waar licht is. Desondanks is het een dreiging die de nodige aandacht vraagt. Sommige mensen zijn karmisch uitgerust om op het aardse niveau actie te ondernemen, het is zeker goed om hen te steunen. Voor anderen is de innerlijke weg meer geëigend wanneer ze deze ongewenste kracht willen stoppen.

In alle gevallen is het erg belangrijk niet mee te gaan in angstdenken. Angst is precies wat het donker wil oproepen om meer grip te krijgen. En angst is niet nodig.

Het allerbeste dat je kunt doen, is het vergroten van je eigen licht. Wanneer je mediteert en aan je spirituele groei werkt neemt je vibratie toe. Deze hogere vibratie straal je uit zodat die van anderen en je omgeving ook toeneemt. Aangezien de vibratie op de hele planeet aan het stijgen is, is het toch al van belang om je hierop af te stemmen en in mee te gaan. In de verhoogde vibratie worden nu her en der nieuwetijdskinderen geboren met een verruimd bewustzijn, zoals de jonge vrouw waarover jullie eerder berichtten (Bernadette von Dreien: Christina tweeling als licht geboren). Hoe meer de vibratie stijgt, hoe minder vat het donker heeft op de ontwikkeling naar een nieuwe mensheid, die wordt bepaald door liefde, wijsheid en harmonie.

Dus alleen al door spiritueel te leven en met meditatie aan je groei te werken help je mee het stralingsnetwerk tegen te houden.

Maar het eerdere nieuwsbericht gaf ook aan dat het je spirituele groei kan blokkeren. Hierover kunnen we zeggen dat de hoge spirituele vibraties hoe dan ook aanwezig zijn, 5G netwerk of niet.
Het is wel moeilijker deze vibraties op te merken, door de hoge mate van vervuiling door dit stralingsnetwerk. Je kunt het vergelijken met het leren kennen van de zang van vogels. In de rust van de natuur gaat dit veel makkelijker dan in de drukte van de stad, waar de lawaaivervuiling groot is. Maar degenen die de geluiden van de vogels al kennen, zullen ze desondanks ook in de drukke stad gemakkelijk herkennen. Zoals een moeder die het huilen van haar baby moeiteloos oppikt uit tal van andere geluiden. Zo zal ook wanneer jij de spirituele vibraties al kent, dit niet geblokkeerd worden door het stralingsnetwerk. Maar als je nieuw bent op dit gebied, zal je ze wel veel moeilijker leren kennen en dat is een groot probleem.

Een ander probleem is het effect van deze krachtige straling op het fysieke lichaam. Bekend is dat deze groot en schadelijk is. Hierover zijn verschillende onderzoeken gedaan, die door de krachten van het donker gepoogd worden te bagatelliseren of ontkennen. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die proberen de waarheid naar boven te halen en de bewustwording van anderen te vergroten. Als het verzet maar groot genoeg is, zal van aanleg worden afgezien, zoals ook de gids van jullie vriend jullie al voorspelde.

Blijf in vreugde en liefde leven. Het leven op aarde is bijzonder en je bent hier om te leren, niet om in angst te leven, dat ook niet nodig is. Het donker probeert altijd macht te krijgen of te behouden, maar donker kan niet bestaan waar licht is.

Ik groet je in licht en liefde. Dit was Phylos.”