Phylos roept op tot verbinding

Phylos roept op tot verbinding

“Wij willen je uitnodigen om in deze instabiele tijd aan het einde van je meditatie verbinding te maken met anderen die op een of andere manier, religieus of spiritueel, ook een positieve intentie hebben voor de toekomst van de aarde en de mensheid. Telkens wanneer iemand deze verbinding maakt wordt het netwerk van energielijnen dat de aarde omvat, versterkt. Dit netwerk helpt om stabiliteit in de energie te creëren. Hoe meer mensen zich met elkaar op deze wijze in liefde verbinden, hoe krachtiger dit netwerk wordt.

Er zijn momenteel twee hoofdstromen gaande waarbij de energie van de oude straal van macht overgaat in die van de straal van het hart. Deze overgang geeft veel instabiliteit waardoor uitwassen kunnen ontstaan in de vertaling hiervan op aarde.

Ik kan je echter verzekeren dat het aantal goedwillende zielen verre het aantal verdwaalde zielen die zoveel onrust teweeg brengen overstijgt. Dit kleine aantal roept veel angst en onrust op, maar bedenk dat meer dan 99% van de mensen een betere wereld wenst van vrede en harmonie. Wanneer er een bepaald omslagpunt bereikt wordt en de energie van de straal van het hart de overhand krijgt, ebben de negatieve uitwassen vanzelf weg.

Het is niet nodig om de verbinding aan het einde van je meditatie langdurig of uitgebreid te maken, want zodra je de verbinding maakt is hij er, eigenlijk net als wanneer je ergens aanbelt en de deur open gaat je verbinding hebt. In dat geval hoef je ook niet te blijven bellen of extra hard op de deur te bonzen. Een kort moment van contact maken is voldoende, waarin je je voorstelt dat je vanuit die verbinding de positieve energie die je hebt mogen ontvangen in je meditatie naar de mensheid en de aarde laat gaan. Je hoeft je dit alleen maar voor te stellen, vervolgens reageert de energie vanzelf. De kracht van dit korte positieve moment is heel groot vanwege je focus en positieve intentie die voortkomen uit je meditatie. Het is jammer deze energie zomaar weg te laten vloeien, terwijl je er zoiets moois mee kunt doen. Wanneer je gevoelig bent voor energie zul je merken dat je meteen een stroom positieve energie naar je terug voelt komen. Deze kun je inademen en door je hele wezen laten stromen waar het zijn weg vindt om het goede in jou te doen.

Wanneer je niet aan meditatie doet kun je deze verbinding trouwens desondanks maken, want een positieve intentie is al voldoende om de energie te beïnvloeden.

Dit was Phylos. Ik groet je in licht en liefde.”