Meer informatie over Kundalini:

Wat anderen zeggen over Kundalini:

Kundalini Awakening 2

In Kundalini 2 ga je de volgende stappen maken in het doen ontwaken van de kundalini energie.

In de workshop Kundalini 1 heb je kennis kunnen maken met de verbluffende Kundalini energie, die zachtjes vanuit je stuit geactiveerd is. In de slotmeditatie heb je kunnen ervaren hoe het is wanneer de Kundalini in je kruinchakra begint te komen.

Phylos en Jeroen begeleiden je verder met het openen van de chakra's. We beginnen met het eerste chakra, de muladhara, en met de knoop die zich daar bevindt: de brahma granthi. Vervolgens gaan de verder met het tweede chakra, de svadhistana en het derde chakra, de manipura. In de slotmeditatie van Phylos ga je ervaren hoe het is als de muladhara en het kruinchakra, de sahasrara, samenvallen en dit één Licht wordt.

Saint Germain en Froukje doen meditaties die gericht zijn op de aanpassing en reiniging van het fysieke lichaam. We beginnen met meer bewustzijn te brengen in je fysieke lichaam. Vervolgens brengen we het etherische lichaam meer terug op de juiste plek en gebruiken we de kundalini energie voor reiniging van de cellen. Je kijkt welke aanpassingen van het fysieke lichaam nodig zijn voor de stroming van Kundalini. In de tempel van Licht ontvang je de stralen in de chakra's.