Meditatie vakantie

Ont-stressen en verstillen

Op 27 april geven we een gratis open les van de cursus Awakening your Light Body van 10.00 tot 11.30 uur. De cursus werkt met klanken en hoge energiefrequenties die de blokkades en daarmee de stress in je lichaam en energieveld gaan oplossen. Je hervindt de stilte in jezelf en leert daarnaast te leven als ziel op aarde.

Stress in je lichaam en energieveld, dat creëer je op een of andere manier zelf. Natuurlijk zijn er bepaalde externe omstandigheden, zoals een scheiding, verhuizing of ander werk, die stress bevorderend zijn. Maar ook onder die omstandigheden zijn er mensen die toch de stilte van binnen, de innerlijke rust kunnen blijven ervaren. En aan de andere kant zijn er mensen die zich ook in de meest rustige omstandigheden gestrest voelen.

Wat is dat dan eigenlijk stress?

Zoals wij het zien gaat het bij stress om blokkades in je lichaam en energieveld. Deze blokkades kunnen verschillende mogelijke oorzaken hebben. Dikwijls zal het gaan om vastgezette emoties maar ook fysieke trauma’s en bijvoorbeeld gifstoffen in het lichaam kunnen tot blokkades en vervolgens tot een gevoel van stress en onrust in het lichaam leiden.
Bij stress zie je ook een vernauwing van het energieveld en bij innerlijke rust een verruiming.

Natuurlijk zijn er veel manieren om dat gevoel van stress aan te pakken. Een hele mooie manier vinden wij de cursus Awakening your Light Body. In deze cursus open je je voor krachtige klanken en energieën met een hoge frequentie. Deze beginnen de blokkades in je lichaam en energieveld op te lossen. Dat gaat helemaal vanzelf. Dat maakt het ook zo’n mooie methode!

Het gaat met het principe van resonantie. Als je twee kristallen glazen in dezelfde ruimte hebt en je laat het ene kristallen glas zingen, gaat het tweede glas vanzelf meezingen. Dit tweede glas hoeft daar niets voor te doen. Zo brengen wij deze klanken en energieën in de ruimte en jij gaat ermee resoneren. Dit brengt dan die opening in je lichaam en energieveld.

In de eerste fase van de cursus breng je op deze manier een complete reiniging en harmonie in je lichaam  en energieveld. Dit leidt tot meer ontspanning, innerlijke rust, stilte in jezelf en ook tot meer vreugde en liefde in je leven. Je hebt je nu voorbereid op de tweede fase. Daarin ga je je lichtlichaam doen ontwaken. Dit is een veel grote energieveld dan je normaliter om je heen hebt. Hierdoor heeft je ziel een veel groter draagvlak om zijn/haar licht naar je toe te laten stromen en ga je leven als ziel op aarde. Je ontdekt je levensdoel en leeft vanuit je hoogste potentieel.

Nieuwsgierig geworden? Doe dan mee aan de gratis online introductieworkshop op 27 april. Tijdens de open les geven we uitleg en doen we twee meditaties zodat je zelf kunt ervaren wat het je doet.